Jump to content

Cumpar incalzire in scaune BMW E46

Recommended Posts

Doresc sa cumpar pentru BMW E46 o instalatie completa pt. incalzire in scaune, care sa cuprinda:

- plitele electrice pt. incalzire (cele de sub tapiterie), varianta pt. scaune sport.

- consola cu butoane model Facelift, cu butoane pentru: ASC, incalzire in scaune, perdeluta electrica

- cablajele si mufele aferente.

Rog faceti ofertele aici, in mesaje private, sau la nr. 0730 080 634.

Multumesc.

Doresc sa cumpar pentru BMW E46 o instalatie completa pt. incalzire in scaune, care sa cuprinda:

- plitele electrice pt. incalzire (cele de sub tapiterie), varianta pt. scaune sport.

- consola cu butoane model Facelift, cu butoane pentru: ASC, incalzire in scaune, perdeluta electrica

- cablajele si mufele aferente.

Rog faceti ofertele aici, in mesaje private, sau la nr. 0730 080 634.

Multumesc.

Am plita din scaunul sting,scaunul este normal si cred ca merge plita pe cel sport,daca este facelift ar trebui sa fie cu DSC butonul,eu nu am vazut cu ASC,am bagheta respectiva cu butoane pt incalzire si buton DSC,am mufele din scaune si din spatele consolei,daca te ajuta cu ceva ce am eu ii spui.

Am plita din scaunul sting,scaunul este normal si cred ca merge plita pe cel sport,daca este facelift ar trebui sa fie cu DSC butonul,eu nu am vazut cu ASC,am bagheta respectiva cu butoane pt incalzire si buton DSC,am mufele din scaune si din spatele consolei,daca te ajuta cu ceva ce am eu ii spui.

Plita standard nu este la fel ca cea de pe scaunul sport.

Masina fiind la limita anilor 2001/2002, are butonul ASC pe consola de tip Facelift, cea cu butoane mici, unite, nu cu butoane mari, separate.

Imi trebuie musai acea bagheta si cu butonul pt. jaluzea, deoarece masina mea are si jaluzea.

Am nevoie exact de reperul din imagine:

http://s21.postimg.org/53p8wrz1f/T2e_C16_FHJG8_E9nyfm_F_w_BRWff8_Du_RQ_60_12.jpg

• 1 month later...

la ce pret ai bagheata acea cu dsc si butoane incalzire scaune?

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.