Jump to content

B.M.W. e60 530d 231 C.P.

Unknovvn

Recommended Posts

Masina a fost achizitionata in Ianuarie.

Exterior color: BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Interior: DAKOTA LEATHER / ROTORANGE (LCRK)

S1CAA Selection of C.O.P. relevant vehicles

S205A Automatic transmission

S302A Alert system

S415A Rear sun blind

S416A Roller sun vizor, rear lateral

S441A Smoker package

S456A Comfort seat with memory

S494A Seat heating driver / passenger

S502A Headlight cleaning system

S508A Park distance control (P.D.C.)

S522A Xenon light

S524A Adaptive headlights

S534A Automatic air conditioning

S541A Active cruise control

S563A Light package

S588A BMW L.A. wheel, star spoke 115

S609A Navigation system professional

S644A Preparation for mobile phone with Bluetooth

S672A C.D. changer for 6 CDs

S698A Area Code 2 for DVD

S863A Retailer Directory Europe

S868A Dutch language version

S877A Elimination crossover operation

S886A Board literature dutch

S8SAA Navigation access request, country-spec.

S8SPA Control unit C.O.P.

Au fost schimbate: filtre, ulei, antigel, termostat E.G.R., releu incarcare.

Urmeaza: termostat apa, galerie admisie (ca sa dorm linistit ca nu-mi aspira vreo clapeta :smile: )

post-58909-0-84020700-1365084891_thumb.jpg

post-58909-0-90782600-1365084907_thumb.jpg

post-58909-0-52991000-1365084918_thumb.jpg

post-58909-0-56726800-1365085013_thumb.jpg

post-58909-0-46655300-1365085118_thumb.jpg

post-58909-0-52704700-1365085272_thumb.jpg

• Like 2
  • Downvote 2

Foarte frumoasa...sa ai grija de ea! Si vopseaua se prezinta destul de bine din ce observ.

Multumesc. Da, are vreo 3 zgarieturi cam de 3 cm care cred ca iasa la polish, iar in interior nici o zgarietura, nici macar pe piele, este ca nou interiorul.

Vreau sa zic ca m-am indragostit de ea cand am vazut-o prima data, am cumparat-o pe loc, fara sa o verific, doar vizual, nici macar nu am condus-o decat dupa ce am platit-o. :crazy:

Azi am schimbat termostatul la motor, filtrul epurator si doua garnituri de la turbo la intercooler.

Toate le-am luat originale si mi se pare ciudat cum am eu filtrul epurator, adica in cutie era carcasa si doua garnituri, nu avea nici filtrul de pasla, nici cel de plastic, decantor. Pe masina la fel nu este nimic in carcasa. Prima data am crezut ca a fost scos candva, dar dupa seria de sasiu (CR00374) pe realoem.com, nu imi apare nicaieri decantorul, doar carcasa, adica piesa 11. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=NR71&mospid=48802&btnr=11_3934&hg=11&fg=15.

La alte masini am vazut ca langa 11 mai apare o piesa 15 ce intra in carcasa. Se poate ca eu sa nu am din fabrica? :unsure:

mi se pare ciudat cum am eu filtrul epurator, adica in cutie era carcasa si doua garnituri, nu avea nici filtrul de pasla, nici cel de plastic, decantor.

nu te speria ca si la mine e la fel, o carcasa goala cu un arc inauntru.

Acum se fabrica filtre epuratoare din plastic. Acestea nu mai necesita inlocuire periodica, practic sunt lifetime.

Stiu, la ala din plastic ii ziceam eu decantor. Eu credeam ca trebuia sa fie ca in imaginea "1", dar eu in cutie aveam doar carcasa cu 2 garnituri ca in imaginea "2".

La fel si pe masina, nu era filtrul de plastic, doar carcasa. Si acum nu stiu daca ar trebuii sa pun filtrul de plastic sau sa-l las asa. :)

post-58909-0-33306000-1366206122_thumb.jpg

post-58909-0-87906100-1366206128_thumb.jpg

Edited by Unknovvn

Ciudat, ar trebui sa vina si cu elementul filtrant daca comanzi carcasa cu totul. Asa poti comanda doar elementul filtrant si il bagi in carcasa veche. Eu cand am cumparat, l-am luat cu totul, si era ca in prima poza. Edited by Alex Nastase

Ciudat, ar trebui sa vina si cu elementul filtrant daca comanzi carcasa cu totul. Asa poti comanda doar elementul filtrant si il bagi in carcasa veche. Eu cand am cumparat, l-am luat cu totul, si era ca in prima poza.

Da asa mi se parea si mie normal. Dar se pare ca pe masina mea nu exista din fabrica, si daca comand pe original dupa cod imi vine fara elementul filtrat, nici macar pe realoem.com nu exista elementul filtrat la modelul meu.

Acum am citit pe un forum de afara, si se pare ca nu-s singurul, la mai multe modele a fost scos din fabrica. La fel au cumparat si ei pe original si vine fara. :drinks:

CR00374 (ultimele 7) este seria de la masina mea, poti sa te uiti pe realoem.com o sa vezi ca nu exista elementul filtrat. Daca cauti dupa seria ta de la masina o sa gaseti elementul filtrat langa carcasa cu numarul 15, la mine nu este. :)

Edited by Unknovvn

• 1 month later...

Imi spune-ti si mie va rog daca la E60, cand se gata placutele de frana se aprinde becul in bord, sau numai in iDrive?

Mie imi arata in iDrive ca mai am 800 Km. cu placutele de pe spate.

Daca nu le schimb si fac 800 Km. se aprinde becul in bord, sau numai cad ajunge uzura la senzorul de pe placuta se aprinde?

Multumesc.

Edited by Unknovvn

La 800 km ar cam fi trebuit sa ajunga deja la senzor !

Da, asa a facut un amic de-al meu.(E90 320d 2008 luat de nou de la Bavaria)

S-a luat dupa idrive si a ajuns cu ditamai santul in disc pentru ca placutele erau demult papa.

LE: nu l-a avertizat nici senzorul. Nu mai tin minte daca era pe partea cu senzorul sau nu.

Edited by siulian