Jump to content

B.M.W. e60 530d 231 C.P.

Unknovvn

Recommended Posts

Nu se aprinde niciun martor in plus. Doar iti scrie in BC cu rosu ca trebuie schimbate placutele.

Oricum nu te poti lua dupa informatia aia cu nr. de km. E doar o aproximare. De multe ori gresita.

• 4 months later...

Am atasat si o imagine cu jantele. Sunt replica.

Am vazut e60 cu jante d-astea.. Nu stiu sigur cu ET-u cum ii, ai zis ca au 35, pe e60 din cate stiu trebuie 20, ale mele au ET20...

Uite ce am gasit pe net legat de offset bmw e60

5 Series E60/61 = PCD 5x120 centre bore 72.5mm and M12x1.5 bolt thread. ET 15-32

Iti trebuie ET20 pentru RWD.

Vei avea nevoie de distantieri, minim 15mm pe fiecare roata.

Ca sa arate perfect, eu si pe cele cu ET20 le-am scos la ET10 pe fata si ET0 pe spate, cu distantieri.

Edited by C_o_s_m_i_n

eu am vazut jantele astea pe cateva F10 si sa stii ca live arata f rau , parca sunt niste table subtiri , aduc a capace ,eu m-as reorienta

Eu nu le-am vazut live, doar in poze, mai mult ca sigur ma reorientez. Multumesc.

Probabil o sa i-au una din astea doua. Imi plac mult Style 128, dar ca sa arate bine imi trebuie pe 19, si eu cum sunt "obsedat" de gropi... :roadrage:

post-58909-0-90159000-1381002132_thumb.jpg

post-58909-0-98310700-1381002207_thumb.jpg

Eu nu le-am vazut live, doar in poze, mai mult ca sigur ma reorientez. Multumesc.

Probabil o sa i-au una din astea doua. Imi plac mult Style 128, dar ca sa arate bine imi trebuie pe 19, si eu cum sunt "obsedat" de gropi... :roadrage:

Am eu style 128 pe 18".. uita-te sa vezi cum arata pe masina, la topicul masinii mele.. Mie imi place cum arata, bine, pe 19" arata mult mai bine, dar din cauza drumurilor am luat si eu pe 18"...iar celalalt model(poza 2) , il are @pole pe masina lui, te uiti si la topicul lui sa vezi cum arata, si iti faci o idee.. tot pe 18 si ale lui...

Edited by mdln

Unde ai gasit style 128 pe 18"? eu am cautat pentru un prieten, si nu am mai gasit nicaieri..

Eu le-am luat acum cativa ani de pe ejante.. dar nu mai are.

http://www.pieseauto.ro/jante-aliaj-19/replica/5x120/vand-jante-bmw-model-323-754602368.html

Acuma vad ca numai pe 19 au Style 128. Doar 172M este pe 18.

Si uite asa te poti hotara care sa le cumperi, daca vrei 18, doar 172M gasesti.. Da o sa arate bine cu ele, are un prieten tot pe 18 si arata bine, si aare Pole aici pe forum, se vede in poze ca arata bine, nu par mici.. pui 245/40/18 cauciucuri pe ele..

Si uite asa te poti hotara care sa le cumperi, daca vrei 18, doar 172M gasesti.. Da o sa arate bine cu ele, are un prieten tot pe 18 si arata bine, si aare Pole aici pe forum, se vede in poze ca arata bine, nu par mici.. pui 245/40/18 cauciucuri pe ele..

Da. :good:

sal, vreau sa imi iau eu un e60 cu motor de 3k...zi`mi si mie :

cat consuma :

asigurarea :

impozit :

thx :)

ps : mijto masina dar ii trebuie pachet :D

Salut. Eu in bord am 8,9 consum, dar iarna am avut si 13 in oras, (Targu Mures nu-i aglomerat) La pompa nu am calculat, eu cred ca depinde mult cum o calci.

Asiguararea a fost 1120 de lei pe un an, in februarie. Acum cred ca s-a scumpit.

Impozitul cred ca vreo 2400 de lei.

Imi place masina ca in prima zi cand am vazut-o! :wub:

O sa urmeze si un pachet M, dupa jante. :)

Cu un singur lucru sunt de accord cu @ronnymvc , daca pui jante pe 18 o sa fie mai rigida, insa mie imi place asa.

Eu am pe 18 si sunt foarte bucuros ca asa am luat masina, nu mai trebuie sa cumpar eu altele:).

In rest numai de bine foarte stabila masina si arata mult mai bine cu jante pe 18, pe 16 cum zice colegul e prea de tot, doar nu ai skoda octavia:)).

• Like 1

indiferent ce model si marime vei lua,ia originale!conteaza mult,eu am 19 si am mai luat cate o groapa,ca deeh,nu poti scapa de toate,si nu au patit absolut nimic. daca ar fi sa aleg, style 128 mi se par cele mai frumoase pt e60,care sunt doar 19 originale :hyper:
  • Like 1

style 128 din linkurile puse de tine sunt niste replici italiene care sunt frumusele dar vezi ca sunt mai late pe spate decat alea OEM , dar si mai concave , deci arata mai bine , ET-ul agresiv , eu zic sa mergi pe replicile alea pe 19 - style 128 , nu o sa regreti , eu merg de 2 ani pe 19 vara si 18 iarna si nu am patit nimic
  • Like 1

style 128 din linkurile puse de tine sunt niste replici italiene care sunt frumusele dar vezi ca sunt mai late pe spate decat alea OEM , dar si mai concave , deci arata mai bine , ET-ul agresiv , eu zic sa mergi pe replicile alea pe 19 - style 128 , nu o sa regreti , eu merg de 2 ani pe 19 vara si 18 iarna si nu am patit nimic

Tot la style 128 pe 19 mi-e capul.. de cand le-am vazut pe masina ta. :D

• Like 1