Jump to content

B.M.W. e60 530d 231 C.P.

Unknovvn

Recommended Posts

Daca tot am avut treaba 3 zile in Cluj, mi-am facut timp cateva ore si am dus masina pentru o decontaminare cu argila si ceruire. Si un detailing la motor. :)

Pozele le-am facut cu telefonul, nu au o calitate foarte buna.

...

post-58909-0-68926800-1382107056_thumb.jpg

post-58909-0-16935700-1382107068_thumb.jpg

post-58909-0-53284300-1382107075_thumb.jpg

post-58909-0-07922700-1382107088_thumb.jpg

post-58909-0-81895100-1382107095_thumb.jpg

post-58909-0-78700200-1382107223_thumb.jpg

post-58909-0-16995200-1382107229_thumb.jpg

Edited by Unknovvn
  • Like 2

Foarte misto. Cu mentiunea ca, rinichii aia full chrome ma sperie rau !

Da, stiu. :) Asa am cumparat-o, astept sa am un drum la Bucuresti, sa infoliez ornamentele de la geam in negru lucios, pe urma o sa-i fac transplant de rinichi.

Am vazut la masina ta ca ies perfec infoliate. :D

Edited by Unknovvn

• 1 month later...

Azi am terminat de schimbat uleiul si filtrele. 7000 de km. de la ultimul schimb (Ulei BMW 5w30 LL04, filtru aer si ulei am pus original, si de polen Mann).

Am inceput ieri dimineata, dar cand am vazut ce-i sub capacul de pe motor... mi-am luat 5 pachete mari de servetele umede pentru bebelusi si betisoare de urechi, si din lipsa de ocupatie 2 zile am "cosmetizat" :)

Rezultatul: :D

.

post-58909-0-34863100-1385055762_thumb.jpg

post-58909-0-04809800-1385055770_thumb.jpg

post-58909-0-19754600-1385055779_thumb.jpg

post-58909-0-57635900-1385055980_thumb.jpg

Edited by Unknovvn
  • Like 1
  • Downvote 1

• 2 weeks later...

Daca tot am avut treaba 3 zile in Cluj, mi-am facut timp cateva ore si am dus masina pentru o decontaminare cu argila si ceruire. Si un detailing la motor. :)

Pozele le-am facut cu telefonul, nu au o calitate foarte buna.

...

unde ai facut asta in Cluj?

ca rezultatul este uimitor

Un must have iarna. :)

De ce n-ai luat oem? Are mocheta la calcai si retine umezeala si nisipul, sa nu scape pe langa pedala si footrest.

Acum imi pare rau ca nu am luat. Ce m-am gandit eu... ca nu are rost sa platesc mai mult, pentru ca sunt doar niste cauciucuri, si in plus, le tin doar iarna, pentru vara am de mocheta originale. Dar intre intarituri este foarte subtire cauciucul, daca apas cu degetul tare... fac gaura :) Acum m-am resemnat: Fara gagici cu tocuri iarna asta! :bye:

unde ai facut asta in Cluj?

ca rezultatul este uimitor

http://www.polish.ro/

Imi era frica sa ies cu masina pe strada atunci, sa nu se prafuiasca. :)

• 2 weeks later...

Frumoasa masina! S-o conduci sanatos!

Cati km are in prezent ? Ai facut pana acuma schimb de ulei si filtru la cutie ?

Multumesc.

Acum are 180000. La cutie nu a fost schimbat niciodata uleiul. Eu cred ca este cam tarziu sa schimb uleiul, si decat sa dau vreo 2000 de lei pe schimb, mai bine merg pana imi face probleme si atunci ii fac rebuild, si am cutie noua. :)

Multumesc.

Acum are 180000. La cutie nu a fost schimbat niciodata uleiul. Eu cred ca este cam tarziu sa schimb uleiul, si decat sa dau vreo 2000 de lei pe schimb, mai bine merg pana imi face probleme si atunci ii fac rebuild, si am cutie noua. :)

Exact de parerea asta sunt si eu, eu am schimbat prima data uleiul la 190.000 si parca nu mai schimba asa lin ca inainte de schimb, si uleiul vechi arata inca bine, practic am aruncat pe geam 1800 de lei.

• Like 1

Pai are simptome ca e pe duca, cutia ? Daca nu, atunci ce rost are sa astepti pana pica, daca schimba perfect, si nu da semne de oboseala, mai bine ii faci acum un schimb de ulei si filtru si cred ca te mai tine mult si bine.

Nu cred ca are rost sa te complici, daca cutia e ok, iar operatiunea cu datu cutiei jos si reconditionarea ei, nu e una simpla si trebuie facuta de cineva competent. Cine stie ce mai poate aparea...

Exact de parerea asta sunt si eu, eu am schimbat prima data uleiul la 190.000 si parca nu mai schimba asa lin ca inainte de schimb, si uleiul vechi arata inca bine, practic am aruncat pe geam 1800 de lei.

Da, dar nu ai avut semne ca e pe duca, inainte sa schimbi uleiul ?

Pai are simptome ca e pe duca, cutia ? Daca nu, atunci ce rost are sa astepti pana pica, daca schimba perfect, si nu da semne de oboseala, mai bine ii faci acum un schimb de ulei si filtru si cred ca te mai tine mult si bine.

Nu cred ca are rost sa te complici, daca cutia e ok, iar operatiunea cu datu cutiei jos si reconditionarea ei, nu e una simpla si trebuie facuta de cineva competent. Cine stie ce mai poate aparea...

Poate ai dreptate, dar eu raman cu "fixurie" mele. :drinks:

Aveam un mic soc, cand schimba din 1 in 2, si cand o puneam in R. S-a rezolvat cu schimb de tampoane motor + cutie.

Da, dar nu ai avut semne ca e pe duca, inainte sa schimbi uleiul ?

Nu da semne ca e pe duca nici acum, ti-am zis clar, inainte sa schimb uleiul schimba ceva mai fin, acum cum se zice in popor se simte cand schimba, nu mereu doar cateodata, mai exact trecerea nu mai e asa fina ca inainte.

• Like 1

• 4 months later...

Frumos.

Cu ce ai aplicat crema asa gros? In cutie la crema oem e un burete dar eu prefer sa intind cu mana, apoi sa masez pana intra bine in piele.

Vad ca si la tine e unsa bine. In cat timp o absoarbe complet pielea?