Jump to content

Vand bmw e30 2.5 24v Warning! no newbs!

Bgy666

Recommended Posts

An 1986 Martie.

Itp:2015.

Asigurare expirata.

Pe ROMANIA.

Gri Metalizat.

Masina a fost sablata! NU are rugina.

Grup sudat.

Aripi evazate.

Kit M.

Volan M.

Stopuri Full Black.

Motorul este 2.5 24v interne schimbate, pregatita pentru un turbo care o va duce in 500+cai.

Electroventilator.

Toba full inox pe direct ( rateuri=flacari)

Cutie in 4 trepte.

Trapa manuala.

Caseta directie scurta.

Capota Modificata.

Nu ofer test drive decat cu mine la volan.

Cine o cumpara merge pe riscul si experienta lui.

Nu voi pune poze.

Masina se poate vedea in Bucuresti.

Tel:0762 013 739

Pret:1800e Negociabil.

pe scurt:

ai talon sau carte la masina?ce motor a avut la baza masina 318i sau ce mai exista motorul original? discuri fata spate sau discuri fata tamburi spate?

Aia cu grup sudat este extraordinara.... iti dai seama ca se va sparge la prima curba mai stransa in care intri mai tare ?

Deci te-as bate cu lantul bai cealapa, cum pula mea sa sudezi grupul omniboule ?

:)

e foarte interesant cum virezi la viteze mici cu diferentialul ala,gen 90 grade sau ac de par :D

mai sunt cateva lucruri interesante in anunt care ar fi de lamurit

Masina a fost sablata! NU are rugina. urs din 86 adica prefacelift fara rugina?!rar rar

Grup sudat.-s-a discutat

Aripi evazate. hmmm si fara rugina

Kit M. M ce?

Volan M.

Stopuri Full Black. adica afumate sau aftermarket

Motorul este 2.5 24v interne schimbate, pregatita pentru un turbo care o va duce in 500+cai. din ce inteleg interne schimbate adica compresia redusa so din aia 192 cai poate mai sunt 170 daca ai noroc

Electroventilator. no coment

Toba full inox pe direct ( rateuri=flacari) vezi mai sus,imi e greu sa cred ca daca pui evacuare normala masina nu va mai da rateuri

Cutie in 4 trepte. asta e maxima cum dracu 4 trepte ,cum am intrebat masina a fost 318i la baza?

Trapa manuala.

Caseta directie scurta. adica e caseta de E36 ca a fost mai ieftina decat aia de E30

Capota Modificata. capota tiganita as zice eu .

Quote din copil copac:

"Nu ofer test drive decat cu mine la volan.

Cine o cumpara merge pe riscul si experienta lui.

Nu voi pune poze."

lol de lol, al naibii sofer experimentat ce trebuie sa fii ca sa conduci o gioarsa din 86. Bai tu esti ceva incrucisare intre om si salcie alba ?

Aia cu riscul o aprob, trebuie sa ai o doza de iresponsabilitate coroborata cu dobitocenie cronica ca sa conduci o masina cu diferential sudat. Si aiai 500 de cai rezultati din turbo si magie neagra probabil, cum se vor intelege cu acel deosebit diferential ? dar cu cele 4 trepte de viteza ?

Hai sa va lamuresc pe scurt afonilor!

1:Am toate actele.

2.324d de baza.

3.Daca nu stiti ce inseamna grup sudat taceti in salcia mea.

4.Nu! nu are rugina daca stiti ce inseamna sablat.

5.Da are kit de M daca sti cum arata.

6.Sa zici ca interne schimbate= mai putini cai trebuie sa fi labil.

7.Da stopurile sunt smoked si care este problema?

8.De unde pana unde daca are aripi evazate rezulta mai mare risc de rugina?

9.Caseta de directie scurta si fara servo ca sa nu mori ca boul daca ii dai borsu' pe nari.

10.Cutie in 4 trepe= 1 scurt , 2 scurt , 3 ...finish.

11.Capota este tiganie ca nu ai si tu? Sau cum? ca nu am inteles-o pe asta.....

Daca am ratat ceva va rog sa imi ziceti. Respect.

• Like 1
  • Downvote 1

Hai sa va lamuresc pe scurt afonilor!

1:Am toate actele.

2.324d de baza.

4.Nu! nu are rugina daca stiti ce inseamna sablat.

5.Da are kit de M daca sti cum arata.

6.Sa zici ca interne schimbate= mai putini cai trebuie sa fi labil.

7.Da stopurile sunt smoked si care este problema?

8.De unde pana unde daca are aripi evazate rezulta mai mare risc de rugina?

9.Caseta de directie scurta si fara servo ca sa nu mori ca boul daca ii dai borsu' pe nari.

10.Cutie in 4 trepe= 1 scurt , 2 scurt , 3 ...finish.

11.Capota este tiganie ca nu ai si tu? Sau cum? ca nu am inteles-o pe asta.....

Daca am ratat ceva va rog sa imi ziceti. Respect.

talentatule fi antena

poti sa sablezi si pe mama lui E30 ,sunt 2-3 locuri de unde nu scot rugina decat cu alta caroserie:la panoul de sigurantie din fata si la locasul de baterie din fata,oalele spate la amortizoare,lonjeroanele fata in spate spre pedalier

kit M aici avem asa M tech 1 sau M tech 2 poate fi original sau fibra. baga detalii

volanul M e cel de piele clasc sa inteleg da?

interne schimbate aici ai dovedit talentul in tttuniiiing stai jos 4 ,in general la turbo raportul de compresie e mai mic de cat la aspirat,daca schimbi internele cum zici tu logic ar fi ca sa rezulte un motor cu o compresie mai mica decat cel stock ca sa poti duce linistit aia 500 cai,daca doar pui pistoane forjate si pastrezi raportul nu conteaza dar oricum tot 2,5 24 valve ramane

caseta directie scurta fara servo - asta e priceless tot nu ai zis e de E36 E30...

cutie 1 scurt = stai ca prostul pe loc 2 scurt -idem 1 3 -finis abia ai aderenta oricum daca asta e masina pregatita pt turbo ma cac pe mine de ras

capota e un monument de bun gust aici ai dreptate

oricum ma tot suna un amic ca are un mecanic care si-a facut un G3 Gti si cauta ceva apropiat din ce zici tu masina asta a ta e perfecta,cine stie poate o si cumpara :sorcerer:

• Like 1

ia zi-ne tu, mai conglomerat de defecte, ce "inseamna" grup sudat ?

eu cand am spus incrucisare intre om si salcie, cred ca m-am grabit, ca amandoua sunt forme de viata cu inteligenta superioara, tu esti ceva cu adevarat special, un mister al vietii, o minune a naturii, un paradox universal.

bai nene, cred ca nici viermii intestinali nu stau in tine.

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.