Jump to content

Vand bmw e30 2.5 24v Warning! no newbs!

Bgy666

Recommended Posts

Raspunde la ce a spus colegul Cosm1n:

"Pai hai sa facem asa, sa zicem ca sunt interesat de masina, nu vrei sa dai poze...ok inteleg. Atunci hai la Suceava si daca imi place ti-o cumpar daca nu pleci inapoi acasa cu ea. De ce sa fac eu 600 de km pentru un anunt fara poze, vina tu cu masina aici."

E furata masina? :) De ce nu pui poze sa vedem si noi ce racheta ai?

• Like 1

fiecare are dreptul la opinie.

Nu las pe nimeni la volan inainte sa o cumpere pentru ca exista riscul foarte mare sa o loveasca.

topic facut 100% la misto sau chiar ai nevoie de ajutor

cine kkt crezi ca iti va cumpara cazanul fara sa-l cunduca? si in primul rand cine crezi ca se va deplasa chiar si 10km pe vorbe pentru ca tu refuzi sa pui poze?

eu de as fi moderator ti-as sterge topicul instant

calmeaza-te sa nu cumva sa faci infract

iti garantez ca nimeni de pe forumul asta nu se invarte noaptea in pat ca anuntul e de cacat (vorba ta)

dar e un forum , asa ca mai schimbam si noi o parere ca deaia e forum si nu autovit

iti garantez ca nimeni de pe forumul asta nu se invarte noaptea in pat ca anuntul e de cacat (vorba ta)

dar e un forum , asa ca mai schimbam si noi o parere ca deaia e forum si nu autovit

De acord cu asta.

stai chill ca nu fac nimic. era doar o remarca, ca tot e forum

Sfat prietenesc: inchide anuntul si pune-o pe forumul dedicat tuningului. Aici sunt extrem de multi comunisti terminati, frustrati si penibili.

On: nici eu nu as da o masina usoara si puternica unui shoarece de biblioteca care a condus cel mult un E46 diesel si toata viata lui e in respectul acumulat pe un forum si in fata unui calculator, ca in reat e 0 barat, chiar daca acel soarece se simte jignit din aceasta cauza, dar riscul sa faca masina pachet si el sa fie dat jos cu spaclul dupa stalp este foarte mare si poate unii nu vor sa aiba toti ratatii pe constiinta. Aici dau dreptate vanzatorului.

Singura faza aiurea care o pot reprosa este cea cu pozele.

• Like 2
  • Downvote 4

si cum dovedeste ca nu e shoarece de biblioteca si ca e demn sa conduca cazanul?

e adevarat e foarte greu de condus un e30 325 o masina atat de puternica si plina de potential, astia cu dieseluri mai noi nu stiu nimic de putere si tuning.

asa de curiozitate cam cati cai are un diesel din asta de pe e90 ce-l conduc shoareci? banuiesc ca e30-u asta usor si puternic merge mult mai tare

Nu dau curs discutiilor cu toti pamfletii care nu stiu pe ce lume traiesc si nu stiu sa faca diferenta intre un E30 care nu are nici un fel de sistem de siguranta si un E90 care vine standard cu DTC si altele, se vede clar ca sunteti pe dinafara total.

Si chiar nu inteleg de ce va bagati in seama cu japca, postul meu anterior era adresat strict vanzatorului.

Aceata este si ultimul post in acest topic, nu vreau sa incarc aiurea topicul pt toti insignifiantii si nici sa imi reduc IQ-ul dand curs discutiilor cu astfel de specimene inferioare.

Edited by Mircea-Finutz
  • Like 4
  • Downvote 7

Nu dau curs discutiilor cu toti pamfletii care nu stiu pe ce lume traiesc si nu stiu sa faca diferenta intre un E30 care nu are nici un fel de sistem de siguranta si un E90 care vine standard cu DTC si altele, se vede clar ca sunteti pe dinafara total.

Si chiar nu inteleg de ce va bagati in seama cu japca, postul meu anterior era adresat strict vanzatorului.

Aceata este si ultimul post in acest topic, nu vreau sa incarc aiurea topicul pt toti insignifiantii si nici sa imi reduc IQ-ul dand curs discutiilor cu astfel de specimene inferioare.

Uite un om cu neuroni.

On:Trecuta in 5 prezoane.

Edited by Bgy666

Dupa cum gandesti cred ca ar fi mai bine sa fie ultimul post pe forum, tu te-ai urcat vreodata in alt BMW decat E36, E30, E34 si alte astfel de masini? Ai impresia ca e asa mare inginerie sa conduci o troaca de E30 probabil plina de fibra si cu spoilerele sparte cu 192 de cai si cu un diferential sudat, aia o poti conduce doar in linie dreapta ca la curbe te dai cu rotile in sus. Un E90 e la ani lumina fata de un E30, voi in ce lume traiti?

Uite un om cu neuroni.

On:Trecuta in 5 prezoane.

Eu zic ca ar trebui sa te intalnesti cu fanul tau Mircea si mai era unu pe aici la fel ca voi Tata Urs si toti trei cred ca veti avea niste discutii interesante despre E30.

Edited by Cosm1n
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.