Jump to content

E90' ul meu, un vis devenit realitate

enders

Recommended Posts

490 si jantele de tabla

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Foarte mult pentru niste replici, deci 600 per total daca e sa calculam si costul tablelor

La 600 sau 700 gaseai fite impecabile

Nu inteleg cand le-ai luat nu te-ai uitat daca au stanta bmw ?

Nu e o tragedie ca nu sunt originale, problema este ca la o lovitura la viteza s-ar putea sa se faca pilaf, pe cand cele originale doar se crapa.

• Like 2

mie ĂŽmi plac jantele tale. nu este o tragedie cĂŁ nu sunt originale și eu am avut niște replici și n-am avut parte de probleme cu ele.

trebuie sĂŁ doar mai atent.

ai echilibrat ansamblu jantĂŁ+cauciuc ĂŽnainte de a le monta pe mașinĂŁ?

P.S. am eu un set de 2 distanțiere de 20mm care au fost montate pe al meu E46, dacĂŁ te intereseazĂŁ.

Multumesc de incurajari, nu am echilibrat nimica, doar le-am verificat sa n fie strambe sau sparte. Se prezentau bine. Am mers azi cu ele si n tremura nici volanul la viteza. Nu cred ca imi pun distantiere momentan ca am si asa cauciucul foarte lat pe spate, poate dupa ce schimb cauciucurile sa pun distantiere.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

• 7 months later...

Mai adaug si eu cateva randuri aici si ceva retrofituri aduse masinii.

-distantiere 20mm (multumesc Rcc-67)

-volan ///M (multumesc InSide)

-schimbator short shift ///M

-lumini picioare interior (Multumesc TUN-unule :))

-schimbat furtunul de la filtrul epurator, cel vechi se fisurase si dadea cu ulei, se pare ca cel nou este reproiectat (nu mai vine cu garnitura, vine cu oring)

-senzorii de la filtrul de particule (masina avea o mica oscilatie la rece, acum nu o mai am)

-up-date la amplif L7 nu se auzea cum ar fi normal sa se auda. Dupa up-date sunetul este mult mai fin, bass-ul este mai puternic surroundul este mult mai clar. (Multumesc neo_anderson).

Aaaaaa sa nu uitam de jantele care am.fost foarte dezamagit la inceput ca nu sunt OEM, vreau sa spun ca sunt f f f multumit de ele, am.facut in jur de 15000 km si ceva gropi luate+ o pana pe flanc din cauza unei gropi(multumesc guvernului care are grija

ca fiecare groapa sa nu fie astupata si la.locul ei), nu a fost nevoie sa le.indrept, sa le sudez etc...doar echilibrat.

- in viitorul apropiat vreau sa ii schimb uleiul la cutie si la transmisie.

-poate distributia. A mai fost schimbata odata de fostul proprietar in Germania. Momentan mai astept putin. (Pana s-o rupe :)) )

Aveti idee la e90 LCI se poate curata filtrul epurator sau trebui schimbat cu totul?

• Like 1

• 2 weeks later...
Nuca am luat-o de la colegul InSiDe de pe forum, nuca ///M vine cu tot cu fusta (sau manson). Nuca cu tot cu manson este in jur de 550 ron noua. Poti intreba la vanzatori autorizati cat este una noua sau sa astepti pana are cineva de vanzare una sh. Nuca si fusta au fost retapitate la xpert auto ca aveau urme foarte mari de uzura. Mansonul vine cusut in culoarea pielii eu i-am cerut baiatului sa o coase pe.margine in culorile ///M(a facut-o de nota 10)

Furtunul ala are alt cod acum? Sau deja nu mai e de gasit decat noua varianta?

Cum arata asta nou?

E91 al meu din 08.2011 fabricatie deja avea furtunul cel nou. Chiar am verificat dupa ce am luat masina. L-am schimbat mai demult si la E60 cu cel nou si nu mai sunt probleme cu scurgerea uleiului. Am pus poze la vremea respectiva pe topicul masinii mele cu furtunul nou.

Edited by Andrei_VUV

• 4 months later...

Mai vin si eu cu ceva mici retrofituri:

-lunimi interioare picioare. post-56479-1423400929529_thumb.jpg

-led angel eyes( tx to vuv)

post-56479-14234009667231_thumb.jpg

post-56479-14234009927971_thumb.jpg

post-56479-14234010227541_thumb.jpg

...

Am mai schimbat pe la ea:

-Senzori filtru particule.

-Placute de frana(fata), nu le-am schimbat niciodata decand am luat masina,

post-56479-1423401277773_thumb.jpg

post-56479-14234012956918_thumb.jpg

Jantele de iarna, am avut tabla si n imi placea deloc cum arata masinapost-56479-14234013903699_thumb.jpg

...

Acum sunt in cautarea unor jante pe 17( style 194 de preferat) pt vara, cele pe 18 le-am vandut...pt ca Romania...

Edited by enders
  • Like 1

ledurile nu tin mult.o sa te saturi de ele....in plus, imi plac mai mult cele OE.

Si mie imi plac cele oem, dar daca tot s-a ivit ocazia sa la iau mai ieftin am zis sa le incerc.

Oricum ca cele de pe F-uri nu o sa se vada nici un led pe E-uri...

Multumesc de apreciere Daniels13

@ smr.andrei multumesc de oferta dar mai astept...poate totusi o sa gasesc style 194.

Edited by enders

Stiu ca arata mai bine...am avut pe 18 si e deranj, pt Romania/Bucuresti eu consider ca 17 este maxim...

Sa nu mai zic ca acum dupa "dezapezirea" eficienta a primariei , strazile arata ca dupa bombardament.

Eu tin sa cred ca asfaltul romanesc are aceeasi compozitie ca si zapada...

Sent from my iPhone 1s using Tapatalk