Jump to content

vreau sa il cumpar

vl20sas

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Masina e foarte usor lovita, maxim 3 mii ca sa o repari, in functie de ce se afla de desubt si la motor.

Astia juniorii, minorii, va rog eu ceva, mai usor cu datu cu parerea pe chestii tehnice, aveti autofun, bancuri, pe margine, puteti face ce vreti acolo.

Masina e foarte usor lovita, maxim 3 mii ca sa o repari, in functie de ce se afla de desubt si la motor.

Astia juniorii, minorii, va rog eu ceva, mai usor cu datu cu parerea pe chestii tehnice, aveti autofun, bancuri, pe margine, puteti face ce vreti acolo.

194858[/snapback]

e a ta?

tu o vinzi?

altfel nu s-ar justifica afirmatia ta.....

194858[/snapback]

Mie nu mi se pare a fi USOR LOVITA :blink: ......mai degraba parca ar fi Lovita De Macara:( :) :)

Edited by Alex4Tuning

Atata timp cat nu prea cred ca ai cumparat tu personal vreo masina, nu ai permis, si nu ai treaba cu masinile decat din reviste si de pe internet, mai bine abtine-te. Nu prea cred ca ai cum sa-l contrazici in privinta masinilor pe WLF...Preturile pt a repara o masina variaza mult in functie de provenienta pieselor, locul unde o repari, etc. Daca te duci la reprezentanta normal ca nu ai cum sa o repari ieftin, daca esti destept multe se pot face.... Edited by Ciupanezu

Atata timp cat nu prea cred ca ai cumparat tu personal vreo masina, nu ai permis, si nu ai treaba cu masinile decat din reviste si de pe internet, mai bine abtine-te. Nu prea cred ca ai cum sa-l contrazici in privinta masinilor pe WLF...Preturile pt a repara o masina variaza mult in functie de provenienta pieselor, locul unde o repari, etc. Daca te duci la reprezentanta normal ca nu ai cum sa o repari ieftin, daca esti destept multe se pot face....

195005[/snapback]

Atunci scuza-ma pentru afirmatia de mai sus...Pt unul ca mine CARE NU SE PRICEPE...Mi sa parut destul de BOMBARDATA masina pt a fi reparata DOAR CU 3000 EURO asa cum a spus WLF :blink: :) ....Inca odata SCUZE PT.ca m-am bagat nestiind Costurile de reparatie al unui M3 E46... :)

Nu e nevoie sa fii ironic, eu ti-am zis prieteneste...o sa vezi si tu ca userii WLF, Bavaria si inca cativa vorbesc intotdeauna in cunostiinta de cauza, asa ca daca WLF spune ca se poate face inseamna ca asa e..

195022[/snapback]

vreun meci ceva pe aici..?... :blink:...parerea mea este ca o masina lovita nu se poate compara cu una nelovita...dai 15 mii pe ea....poti baga inka 15 mii dupa ce o iei si este posibil sa aiba numai probleme si sa-ti para rau...parerea mea...daca as avea un car cu bani as lua-o as investi in ea si as tine-o pana m-as satura de ea :)

Nu e nevoie sa fii ironic, eu ti-am zis prieteneste...o sa vezi si tu ca userii WLF, Bavaria si inca cativa vorbesc intotdeauna in cunostiinta de cauza, asa ca daca WLF spune ca se poate face inseamna ca asa e..

195022[/snapback]

Ok Te-am inteles acum :) .....Atunci nu pot sa Ii zic decat SUCCES in Achizitionarea masini si "Reparatie cat mai Usoara" :blink: :) :)

baietii..se vorbea despre seria 6 nu despre m3 :| WLF zicea ca face seria 6 cu 3k! nu m3.. la m3 oricum numai ca e infundata roata... spoler capota fac ... ho ho..

195106[/snapback]

SESARUL merge Belea cu pretul ala...Si nu e Lovit rau :) ....Il cumpara ..Il face si il vinde :) ....Scoate 10-15k GRANTAT....

Deci 6-erul 100% merge Cumparat.....Parerea mea Pretul este Super Avantajos.....Evident sa nu aiba probleme Majore :blink:

Edited by Alex4Tuning

daca ai bani cumpara-lllll !!!!

Din poze masina nu e gras lovita si tinand cont ca ai ceva ( mai multa ) experienta cu bmw-urile, repararea si modificarea lor, o sa iasa o masina super.

cumpar-o, repar-o si du-o la targ sau dai un zvon prin VL si sgasesti 100% un cumparator.

sunt o gramada de baieti cu $ care ar face moarte de om sa aiba asa ceva in "curte", mai ales ca VL e un oras de fite de vre-o cativa ani in coace :)

multa bafta !!! :blink:

in cazul in care o cumperi , posteaza si tu mai multe poze cu masina in starea in care e acum , in timpul reparatiei si dupa reparatie.

baietii..se vorbea despre seria 6 nu despre m3 :| WLF zicea ca face seria 6 cu 3k! nu m3.. la m3 oricum numai ca e infundata roata... spoler capota fac ... ho ho..

195106[/snapback]

Vorbeam de M3, nu de seria 6. Si se face cu 2-3 mii lejer. Farurile alea stii cat costa? 100-150 de euro bucata cu tot cu semnalizare, bara in jur de 400, aripa 100, capota 200. Asta e deja 1000. Ce o mai fi dus pe dedesubt si pe la motor plus airbag-urile inca 1000, iar manopera pentru vopsit capota, bara aripa hai sa zicem 400 si sa schimbe toate astea si eventual sa traga la loc ce e deplasat, inca 400, si tot nu ajung la 3000 mii. Ma rog, e M3, probabil unele piese sa fie mai scumpe, dar aproximarea e undeva in zona asta, 3000 si ceva.

Vorbesc din experienta......

http://www.BMW.info/bmw/WLF/E39.html

m3 are si roata infundata.. tu zici ca o tragi in afara si sa reparat? daca tot o repari o repari sa fie cat mai bine , oricum e o masina busita.. el vorbea sa isi repare masina pt el cred nu ca un samsar sa o faca cat mai ieftin si cand dai intr-o bordura sa pice si oglinda dupa ea..

Pai si ce mare lucru ca are roata infundata? Acolo se schimba suspensia complet, brate, caseta de directie, punte. Eu vorbesc ca se trage la loc clopotul, eventual lonjeronul, asta daca nu il schimbi complet, si aripa interioara se inlocuieste.

Daca masina aia ar fi turnata dintr-o singura bucata, i-as mai intelege pe astia care zic ca nu mai iese masina, dar din moment ce sunt parti legate, inlocuirea unui segment e aproape ca in fabrica. Sau crezi ca o aripa si un lonjeron numai in fabrica se poate monta? Si apropo, samsarii indreapta si chituiesc, apoi dau cu silicon sa luceasca, nu inlocuiesc piese.