Jump to content

Vand stopuri + jante e90

Recommended Posts

Sa inteleg ca esti interesat dar nu ai suficienti bani?

Daca sunt 100 euro stopurile noi pe 4tuning,eu mai cumpar inca 5 seturi

http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/tuning-exterior/stopuri/stopuri-bmw-seria-3-e90-11792427.html

Asta e un link rapid nu am avut timp sa caut. Erau cel putin 3 anunturi si cu fumurii la 100E lichidare de stoc.

A nu se confunda stopurile blackline oem cu cele de tuning. Cele oem sunt minim 200€ noi.

Cele de tuning sunt de rahat.

Diferenta de calitate este enorma.

Inainte sa am stopurile astea,am avut si de tuning,treaba e ca e diferenta intre ele,la cele de tuning intra apa in ele,nu se pot regla bine pe masina si se mai arde plasticul din ele

• 2 weeks later...

din poze nu par originale.

si a confirmat si el spunand ca sunt DEPO.

asa ca pretul nu este corect.in plus mai esti si ironic spunand ca nu merg pe logan.de parca intereseaza pe cineva hotia care vrei tu sa o faci.

Edited by Alex_wly

stopurile nu sunt originale,sunt marca depo,diferenta dintre cele originale si acestea este ca cele pe care le am eu sunt o tenta mai inchise la culoare..

eu le am pe masina de doi ani jumate si nu au absolut nici o problema de functionalitate sau aspect

le dau pentru ca nu se merita sa vand masina cu ele si alte inca accesorii deoarece nu imi scot banii pe ele din vanzarea masinii

mai negociez la pret daca este cineva interesat

probabil la mine se refera la faza cu "hulitul" stopurilor de "tuning" cu led

am avut stopuri "tuning" aproximativ 4 luni,timp in care am observat ca nu pot fi asezate bine pe masina sa cada la linie cu aripa si portbagajul,nu disperseaza lumina cum trebuie si mi s-a deformat plasticul din interiorul stopului,fapt pentru care a trebuit sa le vand cu vreo suta de lei,ceva de genul

stopurile actuale de pe masina,pe care le vand,le am de aproximativ 2 ani timp in care nu am sesizat nimic in neregula cu ele,arata si functioneaza ca in prima zi,nu au nici un defect,ce e drept nu sunt cu led dar nu pot spune ca imi plac mai mult cele cu led

in concluzie,stopurile sunt ok,nu au nici o problema! eu le vand deoarece vand si masina si incerc sa mai scot din investitie,atata tot

faptul ca nu s-au deformat nu le ridica la pret de stopuri OEM.si eu am avut stopuri DEPO cu LED si nu aveam probleme de genul celor mentionate de tine.pe alea le-am vandut cu 550 de lei.

asa ca pretul cerut de tine este dublu.

Inainte sa am stopurile astea,am avut si de tuning,treaba e ca e diferenta intre ele,la cele de tuning intra apa in ele,nu se pot regla bine pe masina si se mai arde plasticul din ele

prin reply-ul asta incerci sa ne prostesti de parca nu am mai vazut stopuri blackline pana acum.de fapt cred ca esti primul de pe forum care a avut asa ceva.

nimeni nu incearca sa prosteasca pe nimeni din moment ce am specificat ce tip de stopuri sunt si pretul lor

eu sincer cred ca tu nu prea ai ce face pe acasa si iti bagi nasul in curu' altora,ar fi frumos sa iti vezi de treaba ta fara a face posturi inutile

nimeni nu incearca sa prosteasca pe nimeni din moment ce am specificat ce tip de stopuri sunt si pretul lor

eu sincer cred ca tu nu prea ai ce face pe acasa si iti bagi nasul in curu' altora,ar fi frumos sa iti vezi de treaba ta fara a face posturi inutile

pune anuntul pe patrutuning daca nu vrei comentarii pe langa.aici esti pe forum si atitudinea de samasar nu te face decat penibil.am argumentat ce am sustinut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.