Jump to content

Vand o cotiera din piele + anexe

Recommended Posts

cotiera piele neagra impecabila

consola aferenta

maner frana de mana piele

fusta schimbator cu tot cu rama

fusta frana de mana cu tot cu rama

totul original,piele neagra .

tot ce apare acolo in poze 500 de lei

sau doar cotiera la 400 de lei

daca exista interes,rog pm,multumesc

cotiera piele neagra impecabila

consola aferenta

maner frana de mana piele

fusta schimbator cu tot cu rama

fusta frana de mana cu tot cu rama

totul original,piele neagra .

tot ce apare acolo in poze 500 de lei

Reducere 50 de lei

alte poze

Reducere 50 de lei

alte poze

Salut, iti pot oferi 200 de ron doar pe partea de piele a cotierei (fara nimic altceva - poti pastra chiar si angrenajul de plastic pe care e montata partea de piele).

Practic doresc sa cumpar doar ce apare in pozele din atasament, urmand ca restul componentelor sa le vinzi separat.

In ceea ce te priveste, cred ca e mai greu sa gasesti un cumparator dispus sa ofere MULT pentru toata cotiera. De regula fiecare inlocuieste doar ce are avariat, dispus sa plateasca PUTIN, strict pentru ce il intereseaza.

Decizia insa iti apartine. Astept raspuns.

post-56953-0-29227700-1366362200_thumb.jpg

post-56953-0-77710600-1366362208_thumb.jpg

Edited by bmwe46ploiesti

salut 400 cotiera completa ,sau 450 cu tot cu acaretele alea anexe.Nu mai negociez,asta e pretul final

imi poti spune te rog de ce o vinzi? am vazut ca mai ai un topic in care vrei sa cumperi o cotiera identica.

imi fac griji sa nu aiba crapaturi, cleme rupte sau zgarieturi profunde. a mai fost vopsita / reconditionata ?

poti posta te rog 2-3 poze cu zonele deteriorate? multumesc mult, astept raspunsul tau.

Edited by bmwe46ploiesti

am vazut ca mai ai un topic in care vrei sa cumperi o cotiera identica.

Da ,cautam una acum doi ani si ceva.Topicul ala e din martie 2011

Asta e cea pe care-am cumparat-o in 2011 si n-am mai apucat s-o montez pe masina

Edited by Miha777

salut, nu iti pot raspunde la mesajul privat, se pare ca trebuie sa am cel putin un post. lasa-mi te rog adresa ta de email, pentru ca nu mai am mailul in care mi-ai trimis pozele. iti voi raspunde pe email. multumesc.

sau trimite-mi un nou email pe bmwe46ploiesti@yahoo.com si iti raspund la el, sa putem finaliza tranzactia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.