Jump to content

Conteaza daca e alba sau neagra ?

kretzu

Recommended Posts

Nu mai stiu ce sa cred...mi-a spus azi cineva ca daca imi iau bmw alb peste 1 an sa pierd nustiu cate mii de euro , daca nu are spalator in bara din fata pentru faruri inseamna ca nu are xenoane...lamuriti-ma si pe mine pls :blink: Edited by kretzu_sla

Din pacate culoarea alb te dezavantajeaza destul la o eventuala revanzare fata de orice alta culoare(in afara de galben, dar nu prea am vazut BMW-uri galbene :blink: ) BMW-urile albe sunt intradevar frumoase, eu mi-as lua chiar daca voi pierde ceva bani dupa.

... daca nu are spalator in bara din fata pentru faruri inseamna ca nu are xenoane...lamuriti-ma si pe mine pls :blink:

187706[/snapback]

Toate masinile echipate din fabrica cu xenon au obligatoriu sistem de spalare,

deoarece daca se murdaresc lumina lor se atenueaza foarte mult.

187723[/snapback]

dap mi se pare corect :blink:

187723[/snapback]

In Europa. Am senzatia ca in US nu e obligatoriu....

post-612-1170360043_thumb.jpg

Edited by gbu

am vazut si eu o dsoara...era alba..spalata...era superba...la masina nu m-am mai uitat...white rulzzzzzzzzzz

:blink:

187803[/snapback]

yeap...white rulez....& black too...am vazut eu niste tipe :)

Asta nu prea o cred ! Depinde de masina , o astra break alba sau cine stie ce masina alba poarte isi pierde din valoare la revanzare , dar un seria 6 sau cine mai stie ce a8 sau s-class alb nu isi pierd din valoare :blink: (asta e parerea mea cel putin)

mi se pare tiganesc. adica come on, uite-te si tu cine conduce masini scumpe albe... numai negriciosi. mi se pare un pic cam prea 'evident', mi-a placut si mie dar cand am fost in dubai nu cand am inceput sa observ masini de lux albe prin comuna pantelimon. :blink:

referitor la sistemul de spalare... Masinile produse pt Germania sunt obligatoriu dotate din fabrica cu spalator pt faruri daca sunt echipate cu xenon. In Romania insa nu e obligatoriu... sau nu era... shtiu ca am vazut masini (skoda octavia de ex) cu xenon shi fara sistem de spalare pt faruri.

mi se pare tiganesc. adica come on, uite-te si tu cine conduce masini scumpe albe... numai negriciosi. mi se pare un pic cam prea 'evident', mi-a placut si mie dar cand am fost in dubai nu cand am inceput sa observ masini de lux albe prin comuna pantelimon. :blink:

187879[/snapback]

adica sa zicem ca iti iei un seria 6 alb si e tiganesc nu ? gandeste inainte sa vorbesti...tiganesc e ce isi fac aia pe dacii , totusi sa fim seriosi...cu nike pe geam si alte balarii...

adica sa zicem ca iti iei un seria 6 alb si e tiganesc nu ? gandeste inainte sa vorbesti...tiganesc e ce isi fac aia pe dacii , totusi sa fim seriosi...cu nike pe geam si alte balarii...

188286[/snapback]

haios ca spui asta, tocmai si-a luat un amic tigan un 630i ALB :blink:

isi pierde valoarea masina alba daca arata ca o ambulantza gen opel astra kombi etc.. daca e 7er q7 alb eu zic ca poate chiar il dai mai scump.. eu nu am vazut spre ex pe mobile ca cele mai ieftine 7er s-klasse sa fie albe..abia pe ultimele pagini :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.