Jump to content

fashait din mp3 conectat in aux in

mictibo

Recommended Posts

Salut,

Mi-am luat alaltaieri un mp3 nou sony, relativ bun, pe care l-am conectat la masina printr-un cablu de 3.5 la aux in al masinii.

Boxele scot insa un fashait foarte mare, care creste o data cu marirea volumului ! Se poate face ceva ? E de la mp3 ?

Mentionez ca telefonul HTC conectat la aux in al masinii, cu acelasi cablu, scoate un sunet foarte foarte bun, fara fashait, fara nimic ! As vrea insa sa tin mp3-ul legat permanent la masina si nu telefonul

Aveti idee despre ce este vorba si cum s-ar putea rezolva fashaitul ala ?

Mersi mult

Daca unu face si unu nu , e clar ca e de la MP3 Player. Cum pui piesele pe el ? Drag&Drop direct sau cu vreun soft de-al lui? Sufera vreo conversie ceva ?

PS: Cum arata "cablul original al masinii" ? Are vreun cod ceva pe el? Am si eu AUX IN dar nu l-am folosit niciodata din lipsa de cablu/interes .

Edited by ALEX_IS

Daca unu face si unu nu , e clar ca e de la MP3 Player. Cum pui piesele pe el ? Drag&Drop direct sau cu vreun soft de-al lui? Sufera vreo conversie ceva ?

PS: Cum arata "cablul original al masinii" ? Are vreun cod ceva pe el? Am si eu AUX IN dar nu l-am folosit niciodata din lipsa de cablu/interes .

Drag&drop le pun, insa nu cred ca de aici este problema. Am incercat cu radioul mp3-ului si asta tot cu fashait se aude..

Cablul asta are doua mufe la fel in fiecare parte.. de 3.5 : o mufa intra in iesirea pentru casti a mp3 playerului, iar cealalta mufa intra in aux in al masinii. Si ideea e ca e foarte simplu sa-ti asculti asa toata muzica de-acasa..

Revenind la fashait, daca mai trag putin de cablu si mufa iese putin din mp3 player, incepe sa dispara fashaitul, insa se aude doar in boxa din fata stanga.. clar, frumos. Daca trag si mai mult de mufa.. sa stea aproape iesita.. se aud toate boxele, insa cumva fara bass, doar inaltele.. clar, frumos.. tare, insa fara bass..

Iar HTC-ul nu are problemele astea deloc.. :(

Incerca sa dai volumul intre mijloc, spre minim la mp3 si sa te joci din volumul radioului. Eu asa fac cu iPhone-ul cand il conectez si nu fasaie deloc. Fasaitul e 100% legat de concordanta dintre volumele device-urilor

am incercat.. si se aude fashaitul mai incet, insa si muzica se aude mai incet... insa eu tocmai de-asta luasem un mp3 player relativ mai bun, ca sa se poata auzi cumva si tare si bine.. si e asa pacat fiindca pe orice altceva mp3-ul ala se aude pur si simplu senzational.. cel mai bine din tot ce-am avut vreodata :(

incearca un reglaj la EQ din meniul mp3...inverseaza mufele....

ps. atunci e ceva cu mufa de la mp3

am dat si reglaj la eq :) .. am inversat si mufele..

o fi ceva cu mufa de la mp3, intr-adevar.. insa l-am conectat la mai multe casti, boxe mici care canta conectate la cablu de 3.5.. si nu-i nicio problema..

hmm.. sa fie mufa de la mp3 ? as putea sa-l schimb zilele astea.. l-am luat de la emag si schimba astia fara intrebari..

Schimba si playerul si eventual si cablul si ia un cablu mai de calitate (conteaza mult lucrul asta).

cablul e ok, cred, are mufa aurita.. am dat pe el vreo 50 de ron..

cu telefonul HTC, cu acelasi cablu.. se aude absolut bestial. Prin urmare, ar putea fi de fapt o incompatibilitate intre cablu si mp3, cred..

si cel mai simplu pare a fi sa ma duc la auchan, iau inca trei cabluri diferite si fac proba..

Poate fi si de la cablu... incompatibil cu mp3 playerul respectiv

Nu prea are cum.. Toate mp3-playere sunt compatibile cu mufele jack de 3.5mm.

Daca in casti se aude bine, atunci mai joaca-te cu EQ-ul si cu volumul mp3-playerului in timp ce e conectat la AUX.

Daca si in casti se aude rau => arunca-l. Nu e bun.

Nu prea are cum.. Toate mp3-playere sunt compatibile cu mufele jack de 3.5mm.

Daca in casti se aude bine, atunci mai joaca-te cu EQ-ul si cu volumul mp3-playerului in timp ce e conectat la AUX.

Daca si in casti se aude rau => arunca-l. Nu e bun.

In casti se aude atat de bine, incat nu-mi vine sa cred.

O sa incerc sa-i schimb si cablul, sa mai umblu si la EQ, insa nu inteleg de ce telefonul HTC se aude cristal clear cu volumul dat la maxim, dara niciun fel de fashait.. fara nevoie de umblat la EQ, volum & stuff :( off..

• 3 months later...