Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Navigatie e46 Dynavin

bmwe466

Recommended Posts

D99+ e aceeasi cu D99, doar ca interfata e restilizata putin.

Colegul Veyron are D99 si RobyS avea pe masina.

Se misca foarte bine, merg comenzile pe volan, afiseaza informatiile de pe OBC cat si PDC, si ba da, merge la toate.

Daca esti dispus sa dai atatia bani pe ea, o poti lua linistit pt ca e foarte buna.

PS: Daca tot o iei, cumpara si o camera pt marsarier.

am gasit pe ebay.com http://www.ebay.com/itm/ON-SALE-NEWEST-BMW-E46-D99-DYNAVIN-DVD-GPS-NAVIGATION-RADIO-PLAYER-SYSTEM-/181062784085?pt=Car_Audio_Video&hash=item2a282ed455&vxp=mtr navigatie dynavin d99 la 718$ ceea ce inseamna in lei cca 2300. are idee cineva care este costul transportului si daca pe langa acesta se mai percepe vreo taxa? mi se pare buna la pret.

am gasit pe ebay.com http://www.ebay.com/itm/ON-SALE-NEWEST-BMW-E46-D99-DYNAVIN-DVD-GPS-NAVIGATION-RADIO-PLAYER-SYSTEM-/181062784085?pt=Car_Audio_Video&hash=item2a282ed455&vxp=mtr navigatie dynavin d99 la 718$ ceea ce inseamna in lei cca 2300. are idee cineva care este costul transportului si daca pe langa acesta se mai percepe vreo taxa? mi se pare buna la pret.

Cam 80$ transportul + TVA si taxe vamale la 800$

• 4 weeks later...

Aveti careva montata o navigatie dedicata dynavin cu platforma d99+ ?As vrea sa imi iau si eu una de la edotec. Niste pareri cum se comporta?Merge conectata la can-busul masinii si ii arata bc-ul?Am inteles ca nu la toate merge.

salut,eu am v6 d95 cu android si butoane oem.o am din decembrie 2011 de la edotec,pana acum a functionat bine.acum vreo 2 sapt am facut o calatorie mai lunga si m-am gandit sa mai ascult muzica de pe dvd si surpriza nu mai merge.... imi apare "no disk"ciudat k nu mai ascultasem de pe dvd de cel putin jumatate de an si ultima oara mergea.in unitate de cand am luato un singur dvd a fost introdus.nu stiu ce sa zic.am vbt cu baiatul de la edotec si ieri am trimis dynavinul la garantie...sper sa o rezolve