Jump to content

Vand 325iA

Silviu1980

Recommended Posts

Se vinde 325iA fab dec 2006 prima inmatriculare in feb 2008

Adus in tara dupa 6 luni de mers in De- unic proprietar taxa nerecuperata-

dotari exterioare:

-culoare neagra

-xenon-spalatoare faruri

-kit M din fabricatie

-exhaust Remus

-eleron subtire carbon portbagaj

-jante style 230 impecabile cu gume de 6 luni de vara

interior:

-volan sport

-navi bussiness

-telefon

-bluetooth

-aux in

Masina este exagerat de intretinuta cu schimburi de ulei facute la fiecare 8k km+ celelalte filtre

Pret 14000 Non -Negociabil. Voi reveni cu mai multe detalii, VIN si foto.

La exterior arata bine masina, dar daca e vorba de 14k euro nu ii vei lua nici daca ii pui maine motor nou.

Pe forum se sustine sus si tare: "D-le daca vrei o masina buna te costa...sau cum dracu` la noi in Ro masinile sunt mai ieftine ca in afara". Stim cu totii de ce multe sunt mai ieftine. Daca te duci in De sa aduci un 325 ca al meu, in aceeasi stare, dai minim 11k pe el...asta spun din experienta+taxa de vreo 3000E de mediu. Stiu ca Ro e saraca dar asta este pretul masinii pentru ca stiu in ce stare este. Un cumparator adecvat al acestei motorizari o va lua in acesti bani daca vrea sa nu bage timp indelungat nimic in ea. Cine are pareri contra sa-si cumpere de pe autovit sau mai stiu eu de unde.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.