Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

Nu cred ca ai idee de cate ori am vizionat clipul ala :drinks:

Oricum, daca nu abuzezi de masina, adica sa schimbi toata ziua numai in limitare, mai ales cum masina e noua iar box-ul e unul PRO, nu vad cum ar dauna masinii si daca ai posibilitatea sa ai un surplus de putere acolo, la nevoie si iti si permiti, de ce nu? :shifty:

Eu sunt cu ambele masini În plaja asta de performantã. Dacã nu te compari cu ceva, nu simti diferenta. Nu poti spune cã ai fi fãcut depãsirea x dacã ai fi avut 2s În minus. Dacã te lupti cu secundele acolo, e numai o problemã de timp pânã vei numãra gresit. Da, din nefericire cunosc destul de multi oameni care au fãcut-o.

Apropo de cele 2s (sau câte or fi, greu de spus exact), mã uitam la diferenta dintre 335i si 328i si dacã Între ele ar fi 5s curate pe 80-180, 335-ul l-ar fi spulberat din toate pozitiile. Diferenta e mai micã.

Eu cu banii ãia as pune cele mai bune frâne pe care le-as gãsi si cam atât. Asta În ideea cã nu vrei sã modifici comportamentul pe sosea, dar nu prea sunt date În aceastã directie (asa cum sunt pentru R-ul meu de exemplu).

Edited by c6t9

Exista la M Performance un kit de frane mai mari,insa nu cred ca are rost sa le schimb,nu cred ca merg in conditii extreme sa am nevoie de frane mai bune.Consider ca franeaza destul de bine,deci nu voi face nimic in acest sens.

Nu cred ca ai idee de cate ori am vizionat clipul ala :drinks:

Mai exista si alte box-uri recunoscute care fac acelasi lucru si la pret cu mult mai mic. Dar probabil ti-a luat ochii numele Hartge. Daca vrei un box poti testa fara probleme unul, iti pot recomanda. E in Buc un dealer de box-uri nemtesti care te poate ajuta in sensul asta, adica sa-l testezi, daca esti multumit il iei daca nu nu.

Recunosc ca nu am cautat in alte parti,doar la Hartge si doar dintr-un singur motiv : teoretic am garantia unui box facut asa cum trebuie si testat in conditii optime fara efecte negative in timp in conditii normale de utilizare. Nu este problema de bani,dar nici nu vreau sa dau 1800 eur pentru " ceva " ce poate fi cumparat cu 550 eur si poarta alt brand. Multumesc de link Andrei,o sa mai cercetez variantele..... :drinks:

Daca banii nu sunt o problema mai bine iti upgradezi masina cu piese de la producatori consacrati si care au o traditie in a tuna BMW-uri, gen Hartge, AC Schnitzer, Hamann.

Nu cred ca diferenta aia de 1250 de Euro reprezinta costul unei bucati de hartie pe care scrie Hartge si este lipita pe powerbox, numele mari din tuning au si multe resurse sa investeasca cand creeaza un nou produs, care presupun ca e testat si rastestat.

Edited by Cosm1n

ca parere personala, eu mi-as pune, pe principiul unde a mers mia merge si suta, la 61000 ce mai conteaza 1800? mi se pare mult prea tare sa ai 80-180 mai bun ca un 535d, in definitiv acolo te intereseaza, in depasiri, si acolo esti cat de cat penalizat sa zic de xdrive care o face putin mai grea..in rest in exploatare normala probabil ca n-o sa vezi nicio diferenta, dar mereu te vei intreba cum tragea cu hartage acolo?

bine,si oricum nu pot fi de acord cu vuv din principiu

Edited by hitman1234
  • Like 6

Cel mai bine ar fi sa stau cuminte si sa termin cu investitiile......atunci cand am ales-o,mi-am promis ca aloc o suma maricica,sa o iau cu tot ce am considerat eu ca imi place si imi este util,tocmai pentru a nu mai face retrofit-uri ulterioare,insa se pare ca nu ma pot abtine,majoritatea dintre voi poate ma intelegeti ! Vizavi de bani ( apropo de - daca banii nu sunt o problema ),ii muncesc cinstit si cu ore suplimentare de le-am pierdut numarul,deci pretuiesc fiecare euro si nu vreau sa ii arunc pe diverse lucruri care nu imi sunt de folos.In weekend am fost plecat din Bucuresti si am avut posibilitatea sa merg destul de tare pe anumite portiuni de drum,pana la Valcea,concluzia este ca masina sta impecabil pe sosea si sincer nu simt nevoia unui upgrade de putere,am depasit tot ce se putea depasi,in conditii de siguranta,bineinteles,fara nici un efort.Se pare ca voi renunta la ideea de box,asa cum de fapt mi-au si sugerat unii dintre voi :drinks:

La intoarcere am spalat-o singurel,asa cum de fapt mi-am si propus,de zecile de fluturi si alte insecte care au dorit sa mearga cu mine.....cu speranta ca saptamana aceasta o sa fie vreme fara ploi,fie ele chiar trecatoare,cei care au aceasta culoare stiu ca daca au dat 2-3 picaturi se vede ca naiba tot praful pe masina.

Dimineata,cand am ajuns la birou,nu m-am putut abtine si i-am facut cateva poze,cat inca mai este curata :thumbsup:

• Like 3
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.