Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

Ori nu ti-au mai facut factura fiscala desi e cam greu de crezut la nemti.

Normal ca l-am luat pe firma,cum altfel fara TVA din DE,nu avea rost sa platesc inca 19% in plus.

Mda, m-am uitat acum... E steptronic, dar se misca precum DKG-u de la M.

Sper ca e de bine,nu ?

Cand am zis ca am terminat cu investitiile,mi-a mai venit o idee,e drept ca mult mai ieftina : Cum ma apropii de jumatatea intervalului de service si cum oricum vreau sa schimb filtrele de aer si polen,credeti ca merita un filtru de aer panel ITG,K&N,BMC,etc ? Are vreunul dintre voi asa ceva,o fi ceva diferenta fata de stock,ca din ce am citit pe afara parerile sunt impartite.

nu au scos admisie performance pt motorul asta?

Cred ca este prea performant si nu se mai pot face imbunatatiri :LMAO:

Lasand gluma la o parte,din pacate nu au scos nimic de la M Performance si chiar nu inteleg de ce !

• Like 1

Sa zicem ca acum ai 286CP (cu box-ul). Daca ar scoate si admisie Performance pt el ar insemna 300CP+ dintr-un motor 2.0.

Sunt chiar curios daca o sa faca vreodata si la ce performante ar ajunge. Oricum pt un 2.0 eu zic ca e destul de performant. Sa vedem cu o sa fie la capitolul fiabilitate.

Eu sper la ce e mai bine si cat mai multi km fara reparatii si si alea cand vor fi, sa fie doar filtre/discuri/placute.

Cred ca este prea performant si nu se mai pot face imbunatatiri :LMAO:

Lasand gluma la o parte,din pacate nu au scos nimic de la M Performance si chiar nu inteleg de ce !

ciudat au scos la mine pt M54 si la asta nu,mai ales ca la turbo din admisie castigi binisor.

Kenbobo,asa este,cred ca nu au vrut sa faca nimic,fiindca se apropie foarte mult ca performante cu 335i si astfel si-ar reduce vanzarile la acest model. Oricum,daca ar scoate ceva M Performance nu cred ca ar avea o putere mai mare de 25 hai maxim 30 cai,deci s-ar ajunge in jur de 275 cai.

Briz,evacuarea este interesanta insa pentru mine,NU,fiindca imi place linistea iar suspensia,pentru Bucuresti imi este de ajuns si asta care o am,ar fi exagerata totusi pentru o masina de zi cu zi.

Extras din AUTOMARKET : " De-a lungul celor trei zile ĂŽn care am condus acest exemplar, am tras mai multe concluzii. DouĂŁ sunt ĂŽnsĂŁ importante: ĂŽn primul rând, ĂŽn România nu ai nevoie de mai mulĂži cai putere decât cei 245 de sub capota lui 328i. Apoi, trebuie sĂŁ stai la graniĂža dintre excentricitate Âşi nebunie ca sĂŁ-Ăži pui pe maÂşinĂŁ jante de 19 inch cu un talon aproape inexistent, deci foarte puĂžin practice pentru România. ÂŞi care costĂŁ Âşi aproape 5.000 euro... Ăn tot acest timp, BMW 328i insista sĂŁ ĂŽmi arate cĂŁ un model modern echipat cu un motor 2.0 Turbo poate fi Âşi eficient raportat la principalii sĂŁi adversari. ÂŞi cĂŁ downsizing nu ĂŽnseamnĂŁ Âşi reducerea distracĂžiei generate de maÂşinĂŁ. "

Exagerarea e maxima, probabil daca cumperi jantele separat,atat or costa,insa cand ai pachetul M si vrei sa upgradezi de la 18" standard la cele pe 19" cum am si eu,costa 750 euro,ce naiba cu 5000 euro alegi tot pachetul M si jantele pe 19"

aveau jantele m performance, care, din ce stiu, nu le pot inlocui pe cele care vin din fabrica ( in sensul ca nu ti se scade valoarea celor cu care vine masina)

si da, sunt 5000e setul

Edited by Briz

au gresit in articol, pozele cu masina, care presupun ca e cea cu care au mers, are jantele performance.

mai si zic in articol ca masina are "pachetul adiţional de accesorii BMW M Performance"

dar da au gresit :)

@alex nastase, nu nu, style 405 sunt pe 20

Edited by Briz

Eu sper la ce e mai bine si cat mai multi km fara reparatii si si alea cand vor fi, sa fie doar filtre/discuri/placute.

Macar 4 ani n-are ce reparatii sa faca la masina asta. Acum depine si de nr de km si de alte considerente legate de revizii etc. Dar in principiu e masina fiabila si sunt sanse mici sa pice ceva.

Cum sĂŁ nu.

1.2 a fost un eșec și l-au refĂŁcut complet.

1.4 a fost modificat puțin.

2.0 cu K03 a avut probleme.

Cutiile? DSG e legendar :)

Transmisiile pe lanț? Tot subiect de legendĂŁ ca la BMW, pânĂŁ a renunțat VW la ele.

Surpriza de proportii : Cei de la Hartge nu acorda garantie decat daca boxul este montat la ei sau la o reprezentanta BMW,in pachet venind si un formular care trebuie completat de montator. Acum,cei de la BMW de aici nu imi pot completa acel formular pentru a-l trimite la Hartge inapoi decat daca imi anuleaza garantia !!! Ce naiba fac,renunt la una sau la alta ? Of of of

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.