Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

iti dau eu acuma 3000 de euro avans. rog seriozitate :)

:LMAO:

era o statitisca facuta la nivel european, cu nr de masini/mia de locuitori, nr de km mediu anual, etc etc... Romania ca de obicei pe ultimele locuri..

de asta zic...

Oricum foarte bine ca faci multi km, sa te bucuri de ea...

Multumesc foarte mult DOMI si tie la fel !

Profit de traficul de pe acest topic (e un soi de mini topic F30) ca sa va pun o intrebare : De ce nu exista evolutie tehnica in afisajul temperaturii climatizarii din anii 90 si pana azi la BMW-uri ?post-30420-0-92702900-1373618142_thumb.png

Si la e39 (sau inainte) si la e46 si la F30 se formeaza cifrele din acelasi numar de pixeli (ma rog, sunt asa de mari incat ii putem numi leduri). Iar bara de intensitate a ventilatiei este destul de oribila,chiar era mai ok inainte, cand avea o lungime mai mare. Exista oare o explicatie pentru acest aspect ? Sa apeleze,oare, BMW la nostalgia proprietarilor si sa doreasca sa pastreze acest simbol al continuitatii in istorie a modelelor BMW ?

(acest reply nu e foarte serios,dar nici neserios :) )

Depinde și unde mergi zilnic. Am mers și eu zilnic sau aproape, dar la 10km nu s-a adunat nimic după un an :ike:

Merg detul de mult,cel putin 70 km pe zi,umblu,sunt inca tanar :flowers:

la km facuti pana acum, daca ai tine-o tot asa ar fi trebuit sa iei in calcul un diesel....insa cum ai zis ca e doar pe anumite perioade, e ok asa.superba masina, multi km fara evenimente...

A fost ceva temporar si nici macar planificat,insa din August o sa o mai raresc la maxim 1 deplasare pe saptamana ! Fara suparare,dar benzina imi place foarte mult,mai ales ca diferentele la consum sunt acceptabile.

In plus,ca sa mearga cum vreau eu imi trebuia 330d,alt pret,alte taxe,etc

Edited by FRE

trendul...daca putem spune asa, e tot pe diesel, chiar si in Europa, cum spunea-i si tu, ca nu sunt foarte multe f30 328i.Am un prieten care a cautat in Germania un 2.0 tfsi, 211 cai,automat, quattro si a gasit abia dupa cateva luni, la 23k euro, insa e o bijuterie.E o placere sa simti sunetul motorului :twitch:

Nu il mai bateti la cap cu dieselul.

Ai ales o masina perfecta. Taxe mici, putere mare si din cate se vede si cu un consum decent cand vrei sa mergi la consum, iar cand simti nevoia de a merge mai alert, ai cu ce :frantics: (ca sa zic asa :D ).

Felicitari inca o data pentru alegere, si eu, daca as avea posibilitatea as face exact aceeasi alegere. :thumbsup:

de ce ai alege diesel ?

masina asta consuma cat dieselul meu , mai merge si pe benzina de 95 ..eu bag motorina evo de 6.2/L..care-i avantajul la diesel ? plus ca au aceleasi taxe

Edited by Krebs

Consumul este si in functie de cum mergi,insa nu depaseste cu mult un diesel cu putere mai mica si cu siguranta ca este cam la fel,daca nu mai mic decat un diesel cu aceeasi putere,trebuie sa tinem cont ca este o masina grea,are 1615 kg daca nu ma insel.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.