Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

Pai da ca si asta mai este o discutie,sa vad la BMW cu ce anvelope vin ele incaltate la pachet,ca sa iau jante si apoi anvelope separat,costa mai mult,asa la pachet este mai convenabil.

Probabil o sa vina cu Dunlop M3 Wintersport ceea ce e foarte bine.

M-as bucura sa fie Dunlop,chiar zilele astea o sa solicit o oferta la reprezentanta,insa as mai cauta si pe ebay,ca mai sunt care le vand noi,doar sa fiu pe faza,ca timp mai am oricum.....

Dupa cum am mai spus,sunt in cautare de jante pentru iarna,vreau ceva OEM, pe 17” sau 18”. Tot uitandu-ma dupa ceva ” mai deosebit ” am dat peste acest model : Styling 419 , este pe 18” insa are 14,4 kg/buc

As aprecia ceva idei.....Multumesc :flowers:

Aici sunt prezentate cam toate modele ce se monteaza pe F30 :

http://wheelslist.net/index.php?carf=BMW&modelf=3er_F30/31&sortf=a-z&g=0

Chiar acum am vazut un seria 3 cu rotile astea pare destul de interesant.

Ce naiba sa mai zic.......no comment ! Din pacate nu este masina de weekend,dac era,poate imi doream sa o las si sa ii mai pun una alta,insa merg zilnic cu ea,in fiecare dimineata trec intersectia Razoare,cei din zona stiu despre ce vorbesc....ce naiba stance :good:

Spoilerul ala fata de 1M imi place foarte mult, i-am mai zis lui Alfred si cu cateva posturi in urma, oricum daca iti faci asa o masina nu prea o poti freca zi de zi prin gropi, borduri si pe drumurile patriei noastre.
  • Like 1
  • Downvote 1

Spoilerul ala fata de 1M imi place foarte mult, i-am mai zis lui Alfred si cu cateva posturi in urma, oricum daca iti faci asa o masina nu prea o poti freca zi de zi prin gropi, borduri si pe drumurile patriei noastre.

Dupa ce mi-ai spus,am sunat la BMW,se pare ca nu este piesa OEM,este taiata si adaptata,asa cum ma si gandeam de altfel ( caut si eu motive ). Oricum arata bine si este doar una din modificarile astora de prin state,am ramas uimit la prima deschidere a forumului dedicat F30 sa vad cate se pot face.Nu mai am disponibilitati financiare pentru upgrade-uri anul acesta,singurele programate sunt rotile de iarna,care imi vor manca vreo 1500 euro poate mai mult.

Nici cel de la seria 4 M Performance nu arata rau,insa nu cred ca se potriveste de la coupe la sedan....

Da, spoilerul este modificat dintr-un spoiler de 1M si uite aici unul modificat dint-un spoiler de M6. Oricum arata foarte bine si cu M paket ;). Masina arata foarte bine asa cum este. Sincer singura chestie care as schimba-o este culoarea ( e parerea mea proprie si personala, imi place cum arata F 30 pe rosu)

post-11264-0-65246900-1374779468_thumb.jpg

• Like 1

Vezi ca mai e si kitul Performance, ala nu iti place ? :p

http://www.f30post.com/goodiesforyou/f30/ami/mperformance/DSC_0139.jpg

http://www.bmwparts.vn/wp-content/uploads/2013/03/BMW-3er-F30-M-Performance-AMI-Leipzig-2012-052.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-3tj0m-gtDXg/T1ueqPy5zqI/AAAAAAAAAfA/QOf8pv8y26A/s1600/f30-mperformance3.jpg

Edited by InSidE
  • Like 1
  • Downvote 1

Din pacate pe negru nu s-ar observa mare lucru,de fapt ar fi un lip sub bara fata,o adaugire sub pragurile laterale,insa una foarte discreta,precum si stickerele de rigoare ( nu mi le-as pune cu sigla aia pe ele ) iar in spate este eleronul carbon pe care il am si toba care imi lipseste,inca... :console:

Capacele carbon la oglinzi sunt si ele pe lista !

Sau asa ? :LMAO:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.