Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

Veste buna ! Cei de la BMW au anuntat ca odata cu lansarea modelului 428,vor furniza si kitul de putere M Performace :

" BMW says the 4-series package adds 27 hp and 29 lb-ft to the 428i coupe's standard 2.0-liter turbo four, so the numbers will be 269 hp and 287 lb-ft. "

Chiar daca nu este o crestere semnificativa,macar raman in conditiile garantiei,ceea ce pentru mine este destul de important :thumbsup:

Veste buna ! Cei de la BMW au anuntat ca odata cu lansarea modelului 428,vor furniza si kitul de putere M Performace :

" BMW says the 4-series package adds 27 hp and 29 lb-ft to the 428i coupe's standard 2.0-liter turbo four, so the numbers will be 269 hp and 287 lb-ft. "

Chiar daca nu este o crestere semnificativa,macar raman in conditiile garantiei,ceea ce pentru mine este destul de important :thumbsup:

Ti-am zis sa ai rabdare cam un an? Ete ca se intampla mai repede:)

Am gasit pe la ” colegii ” din State un exemplar F30 demn de luat in seama ( sau in ras ) culmea masina este o folosita zi de zi,nu este pentru show-uri. Enjoy.....

nu-i rea ideea , dar e ciudat sa mergi la portbagaj sa iti setezi suspensia :)

parca F30 are la setari sa se faca suspensia mai tara/moale in functie de setarile cutiei..cumva a stricat-o daca a anulat treaba asta

parca F30 are la setari sa se faca suspensia mai tara/moale in functie de setarile cutiei..cumva a stricat-o daca a anulat treaba asta

Nu trebuie sa te duci la portbagaj. Ai butoane in masina si majoritatea sistemelor au chiar telecomanda. Si sunt doua controale minim (punte fata si punte spate). Sistemele scumpe au reglaj individual pe fiecare roata :)

La xDrive nu are,asta fiind motivul pentru care la M Pachet nu are suspensia coborata cu 10 mm cum ar fi normal.

Incep s-o iau pe urmele tale,in ultimul timp cam abuzez de km .... in 6 zile am facut 4000km :)

La cat mai multi km Andrei,banuiesc ca esti plecat din tara ( ai cam lipsit de pe aici ) dar chiar si in conditiile astea ai mers ceva,nu gluma :goodjob:

Din pacate anul asta se pare ca ratez vacanta mult dorita,respectiv Bucuresti - Barcelona,cu opriri prin marile orase Europene,cu toate ca imi doream foarte mult,chiar si cu limitari de viteza si lucrari de infrastructura :cry:

NU e nimic de speriat, adicĂŁ fațĂŁ de o Valea Prahovei sau un pod (la care s-a scos taxa cicĂŁ pentru a nu-l mai ĂŽnjura lumea pe Ponta, era sensibil mititelu') este parfum. Am prins, am fost și ĂŽn august, nimic deosebit. Sunt la fel și prin Italia sau Franța. Ăn Franța m-am bĂŁgat instant pe drumurile alĂŁturate (nu avea sens sĂŁ plĂŁtesc și sĂŁ merg ĂŽncet).
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.