Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

Some say he's wanted by the CIA, and that he sleeps upside down like a bat... all we know is, he's called the Stig, Bucharest version ! :sorcerer:

:LMAO:

Ma refeream ca aluneca datorita anvelopelor de iarna.

Eu cred ca are de suferit totusi comportamentul dinamic din cauza greutatii.

Nu spune nimeni ca un F30 sau un F10 n-ar fi masini foarte rapide in linie dreapta, dar greutatea sigur isi spune cuvantul cand vine vorba de un traseu virajat.

Sunt de parere ca masinile moderne sunt ingreunate prea mult de electronice inutile.

Imi amintesc ca M3 E36 era cea mai manevrabila masina din America atunci cand a fost lansata.

BMW-urile devin din ce in ce mai luxoase si mai putin orientate spre conducere.

apropo de jeg ,FRE , si eu am observat ca la rotile de iarna mai mici si cu spitele mai late si mai apropiate se inegresc mult mai repede. In timp ce alea de vara putin mai mari si mai aerisite se murdaresc mult mai greu,plus ca fiind si mai inchise la culoare nici nu se vede jegul pe ele atat de rau ca la cele gri. Edited by Krebs

Este si asta un punct de vedere,acum depinde si de ce ai nevoie intr-o masina si de modul de folosinta,nu toata lumea este pasionata de condus,majoritatea vor sa ii duca de la A la B :faceless:

apropo de jeg ,FRE , si eu am observat ca la rotile de iarna mai mici si cu spitele mai late si mai apropiate se inegresc mult mai repede. In timp ce alea de vara putin mai mari si mai aerisite se murdaresc mult mai greu,plus ca fiind si mai inchise la culoare nici nu se vede jegul pe ele atat de rau ca la cele gri.

Este enervant,mai ales ca numai la asta ma uit cand ma urc in masina :angry2:

Imi amintesc ca M3 E36 era cea mai manevrabila masina din America atunci cand a fost lansata.

Cu atat mai mult cu cat ei nu au primit echivalentul versiunii europene, ci o versiune mai slaba, asta dupa un lobby intens.

nu toata lumea este pasionata de condus,majoritatea vor sa ii duca de la A la B :faceless:

Ai dreptate, tocmai de-asta majoritatea conduc masini de volum si motoare mici, iar cei care vor ceva in plus de la o masina, dau un ban in plus pentru ceva cu valente sportive.

• Like 1

Auu...asta a durut, lovitura sub centura :)

A fost o nimereala,nu cred ca postasei pe topicul tau ca ti-ai luat " table " la momentul cand Krebs afirma asta :console: Mi-as fi pus si eu,dar nu se gasesc pe 18" :LMAO:

Am vrut sa fac si poza de dupa curatare,insa al meu iphone nu a mai vrut sa deschida camera..... :LMAO:

Le-ai improscat un pic cu solutie :D

Inseamna ca erau murdare rau, de s-au inrosit asa tare.

Sunt foarte tari jantele, ar fi fost potrivite si pt vara, pe 19.

Erau murdare de la placute,mers aproximativ 6 zile prin Bucuresti,probabil vreo 500 km.

sunt mai frumoase si mai agresive , dar sunt ok si astea

daca tot ai si roti de vara si de iarna cu tot cu jante..dureaza 30 de minute schimbul :devil2:

Asa este ! Mereu am avut 2 seturi de roti,insa niciodata pe 18” pentru iarna :rolleyes:

Imi mai lipseste cricul si cheia de roti ca sa mi le schimb singur......

F frumoase jantele de vara.

Multumesc ! Si mie mi-au placut mult,altfel nu plateam 750 euro in plus peste cele pe 18” din pachetul M ( 400 M ) :rolleyes: Recunosc ca intentia a fost sa le iau pentru iarna pe cele pe 18”,insa nu erau in pachetele specifice,iar cumparate separat,costau semnificativ mai mult.

Edited by FRE

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.