Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

Nu are legatura cu cat costa. Parca suntem pe logan club :pinch:

La E60 vine standard si este inutil. La ce sa deschizi portbagajul masinii cand esti in ea :wacko:

Inafara de momentele in care cineva strain trebuia sa puna ceva in portbagaj si nu gasea butonul chiar e inutil.

E un fel de: apesi un buton si ridici cu umarul. Mare automatizare :no: Daca venea la pachet cu inchidere din buton mai zic dar asa e degeaba.

Eu ma gandeam sa colantez masina in galben si sa ma apuc de TAXI,cand vad ca apare clientul cu bagaje,repede apas butonul,se deschide portbagajul apoi apar si eu sa ajut la incarcare :LMAO: :LMAO: :LMAO:

L.E. Banuiesc ca in acest caz trebuie si o instalatie GPL,nu ? Ceva recomandari :ike:

@Bala - te inteleg,este o optiune pe care poate nici eu nu o voi folosi prea des,insa e acolo la nevoie,indiferent de situatie :drinks:

Edited by FRE
  • Like 4
  • Downvote 1

Nu are legatura cu cat costa. Parca suntem pe logan club :pinch:

La E60 vine standard si este inutil. La ce sa deschizi portbagajul masinii cand esti in ea :wacko:

Inafara de momentele in care cineva strain trebuia sa puna ceva in portbagaj si nu gasea butonul chiar e inutil.

E un fel de: apesi un buton si ridici cu umarul. Mare automatizare :no: Daca venea la pachet cu inchidere din buton mai zic dar asa e degeaba.

iau copilul vine de la afterschool cu ghiozdan ii deschid din masina portbagaj si n situatii , poate tu nu faci asta , eu il folosesc f des , nici nnu concep masina fara el :) sau e masina murdara am treaba la portbagaj deschid din masina cobor si aia e ...evidet ca scopul lui e de a ajuta pe cineva sa nu mai acceseze contactul de pe portbagaj

• Like 1

Noi avem copii mai mici :pardon:

Pt masina murdara sau plase in mana folosesc butonul de portbagaj de pe cheie. Ala mi se pare cu adevarat util. Plus forma cheii care ajuta la identificarea butonului de portbagaj din buzunar prin pantaloni :D

Eu ma gandeam sa colantez masina in galben si sa ma apuc de TAXI,cand vad ca apare clientul cu bagaje,repede apas butonul,se deschide portbagajul apoi apar si eu sa ajut la incarcare :LMAO: :LMAO: :LMAO:

L.E. Banuiesc ca in acest caz trebuie si o instalatie GPL,nu ? Ceva recomandari :ike:

@Bala - te inteleg,este o optiune pe care poate nici eu nu o voi folosi prea des,insa e acolo la nevoie,indiferent de situatie :drinks:

E ok optiunea...de multe ori o folosesc inainte sa ma dau jos...cand ma duc in spate doar iau ce e de luat, inchid si pa...

Urmatorul retrofit: GPL vs NBT?

P.S. Am dat minus la Ciupa...muhahaha...oricum stie ca-l iubesc :*

Edited by MscleMike

Sunt optiuni diferite,deschiderea portbagajului cu " piciorul " te ajuta atunci cand vii cu mainile ocupate, astfel facilitand incarcarea fara a mai lasa din maini bagajele ( necesita cheia in mana,buzunar,etc ) butonul de actionare din interior are rolul de a nu mai cobori din masina soferul atunci cand vrea cineva sa puna diverse in portbagaj,vezi ce scria mai sus Myx. Da-l naiba de buton,ca am umplut 1 pagina de pareri :popcorn:

Long short story : Mi-a sosit ECU,numai ca a sosit din Germania,direct de la fabrica....... se pare ca al meu s-a blocat la scriere :o iar tunerul si-a asumat acest lucru si mi-a comandat un ECU ( DME ) nou,urmand ca in curand sa efectueze o noua scriere,asta doar daca eu mai sunt de acord. Mai am timp de gandire,insa parca as mai astepta,vad ca la F-uri,motoare pe benzina sunt inca la pionierat,iar protectia la tuning este destul de solida. Colegul neo_andersson m-a avertizat si aici pe forum dar si in particular,insa eu incapatanat de fel am ales sa incerc ( poate nu sunt tocmai de condamnat atata timp cat sunt cateva 328i-uri flash-uite deja,fara probleme ). Asta este,viata merge inainte,cu sau fara cei 290 cai :LMAO: Edited by FRE

sunt super ok, daca asa au procedat...profesionalism.

sincer, nu as umbla la masina.cred ca sunt suficienti caluti de fabrica..dar na, fiecare cu pasaricile lui :p

Nu esti singurul care mi-a spus asta,insa ...... ai dreptate,fiecare cu pasaricile lui :goodjob:

FRE, exact asta am incercat sa spun si eu, fiecare alege ce vrea pentru ca suntem diferiti. Problema este ca domnul a inceput sa jigneasca gratuit si a adoptat un limbaj pe care eu nu il prea inghit, asta a fost problema.

ON-TOPIC : Mai cauti solutii cu privire la remapare sau o lasi asa?

FRE, exact asta am incercat sa spun si eu, fiecare alege ce vrea pentru ca suntem diferiti. Problema este ca domnul a inceput sa jigneasca gratuit si a adoptat un limbaj pe care eu nu il prea inghit, asta a fost problema.

ON-TOPIC : Mai cauti solutii cu privire la remapare sau o lasi asa?

Sincer sunt in dilema,nu prea am avut nimic pozitiv din experienta asta,doar ca m-am ales cu un ECU nou ( nu ca ar fi fost nevoie ) . Ma mai gandesc,insa inclin sa stau linistit,sa ma multumesc cu ce am.

Long short story : Mi-a sosit ECU,numai ca a sosit din Germania,direct de la fabrica....... se pare ca al meu s-a blocat la scriere :o iar tunerul si-a asumat acest lucru si mi-a comandat un ECU ( DME ) nou,urmand ca in curand sa efectueze o noua scriere,asta doar daca eu mai sunt de acord. Mai am timp de gandire,insa parca as mai astepta,vad ca la F-uri,motoare pe benzina sunt inca la pionierat,iar protectia la tuning este destul de solida. Colegul neo_andersson m-a avertizat si aici pe forum dar si in particular,insa eu incapatanat de fel am ales sa incerc ( poate nu sunt tocmai de condamnat atata timp cat sunt cateva 328i-uri flash-uite deja,fara probleme ). Asta este,viata merge inainte,cu sau fara cei 290 cai :LMAO:

Ti-am mai spus si pe pagina cealalta,daca tot vrei sa-i faci upgrade de putere,incearca de la ACS(i-ti dau alt ECU cu softul lor si-l pastrezi pe al tau) si ai terminat povestea(si acum sa curga cu -)happy.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.