Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

nu are nici o legatura cu un quick detailer , este un sealant care se poate aplica manual sau cu orbitala ( ideal cu orbitala )

nu trebuie aplicat dupa fiecare spalare , ideal sa aplici 2 straturi pe luna pentru o protectie maxima

quick detailerul rezista doar intre spalari

• 1 month later...
Pentru mine nu e deloc interesant,cand cumperi o masina noua iti asumi si deprecierea,in plus multumesc Lui Dumnezeu,chiar mi-o permit ( nu ma refer numai la masina cat si la depreciere ). Inca ma bucur de masina si asta este cel mai important. Vedem ce va fi peste 2 sau 3 ani cand o sa o schimb.
  • Like 2
  • Downvote 1

Cand masina asta o sa iasa la vanzare va fi cu siguranta "prea scumpa domne, pai am vazut pe mobile cu cinci mii mai ieftin" :)

Putini vor aprecia dotarile si ingrijirea de care a avut parte...si cine o va face, va trebui sa scoata din buzunar o suma mai mare decat media pietei.

Dar vorba ta, pana atunci mai e. Sa te bucuri de ea fara neplaceri ;)

• Like 1

• 2 months later...

p.s. Iti iei F30 facelift :)

Cum ar fi asta ? Sa imi iau aceeasi masina :frantics: . Tesla 3 nu v-a fi asa de scumpa,ceva similar cu seria 3 mai bine dotat.insa mai este pana acolo,dupa cum am spus cand am cumparat masina,intentionez sa ma bucur de ea macar 5 ani,abia am 52.000 km,as fi nebun sa o vand.

• Like 2
  • Downvote 1

328i Xdrive este spectacol! Vei ramane uimit ce poate sa faca un motor de 2L biturbo. Eu am condus unul si iti zic ca rupe in 2 :))) stiu ca e grea asteptarea, dar merita toti banii. Cumparati de acum inca un set de cauciucuri spate, le vei topi repede daca mergi cum se cuvine cu ea :D Drumuri bune sa ai, fara incidente si sa bucuri mult de masina! Sa o stapanesti sanatos ;)
  • Downvote 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.