Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

La voi acolo sunt benzi, aici nu ai ce banda sa schimbi, autostrazile noastre au 2 benzi, una pt tiruri si una pt restul participantilor iar la noi pe banda 2 se circula cu 90-100...

Merg astia ca ametitii, unul in dreptul altuia pe cate 2-3 benzi si unde sunt limitele mai mari de viteza, de 75, sunt cate 2 benzi pe sens, in rest limite de 60-65 si politie care apare de te miri unde.

La tine este o anomalie,auzi 90.000 mile,pffff..... Ca idee,prietenul meu cu M4,are aproape 10k si deja schimba anvelopele pe spate,asa ca trag concluzia ca nu folosesti masina la adevarata ei valoare :LMAO:

Stiu sa imi protejez atat gumele cat si anvelopele, ca fapt divers, in RO la Renault-ul Megane de il am la 35k km placutele tot nu trebuiesc schimbate. Iar de mers incet nici pomeneala, mereu am cam in jur de 15-20 de mile la ora peste limita.

Edited by RedCap

15-20 e putin, la 50-60 mai stam de vorba, stiu ca se practica prin US cu anti-radare prin bara :)

Anti radarul e ilegal. Pe aici nu prea stau astia la discutii cu tine asa ca nu imi risc pielea cu anti radarul. Stau cu detectorul in torpedou, il pun o data la cine stie cate luni si aia e.

Cat despre 50-60 peste limita...e lucrul dracului, risti sa te aresteze direct plus ca o amenda pe istoric iti umfla asigurarea de nu te vezi.

Tu esti in garantie...eu nu am fost ...no worries :rolleyes:

Nu mai am garantie,s-au dus repede cei doi ani si nici nu am mai facut extinderea,nu din motive financiare ci din motive pur tehnice sa spun asa ( am de gand sa mai modific una alta pe ici pe colo :smile: ) Motorul tau este o loterie vizavi de problemele enumerate mai sus,varianta revizuita se pare ca e mai reusita.

Ca tot vorbeam zilele trecute de schimbul de placute de frana......dintr-o data a scazut de la 11.000 km la 900 km intervalul de schimb placute fata :frantics: spatele ramanand la fel 12.000 km.Mi se pare cel putin ciudat,dar ma rog,bine ca am reusit sa le schimb si acum totul e in regula.Dupa schimb intervalul este 27.000 km fata si 36.000 km spatele.

P.S. Ii multumesc si aici lui Bogdan ( BM Service ) pentru promptitudine si profesionalism :drinks:

• Like 1

Zice lumea ca nu e bine 10 000 mergem intr-un hal cu masinile astea :)))

Daaa,ne batem joc de ele :goodjob: oricum cele de pe fata erau duse serios,cele de pe spate mai mergeau,insa am preferat sa le dau jos cand inca mai aveau carne pe ele,intentionez sa le pun pe olx.ro poate reusesc sa le vand,bineinteles si cu senzor,care este in stare perfecta,ca nou,rulat aprox. 20.000 km :popcorn:

la Adi acolo se intampla lucruri ciudate :pardon:

trebuie sa iti faci timp intr-un weekend sa aplicam 2-3 straturi de Menzerna Powerlock , cred ca o sa iti reziste masina chiar si 2-3 zile "curata" 8)

Ar trebui sa o facem de la A la Z dar sa vad,poate o rezolvam in primavara,pe timpul iernii serveste benzina si spalat in acelasi loc - OMV

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.