Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

Colegul MihaiCarunta,ai poza cu scaunul soferului atasate,sper ca am gasit unghiul bun...am facut acum cu Iphoneul,deci fara mari pretentii !

insfarsit ! au reusit si ei sa traga niste cusaturi mai bine gandite..

Pai centura o port tot timpul,iar cat sta pe loc nu cred ca roade,insa ai dreptate,acelasi lucru se intampla la scaunul pasager,care,majoritatea timpului sta neocupat :thumbsup:

In schimb are pe centura o " agrafa " de plastic care poate tine mai sus sau mai jos centura,o sa o ridic,sa nu mai atinga scaunul :drinks:

Pai centura o port tot timpul,iar cat sta pe loc nu cred ca roade,insa ai dreptate,acelasi lucru se intampla la scaunul pasager,care,majoritatea timpului sta neocupat :thumbsup:

In schimb are pe centura o " agrafa " de plastic care poate tine mai sus sau mai jos centura,o sa o ridic,sa nu mai atinga scaunul :drinks:

Mie agrafa aia mi se pare enervanta pt mai aluneca putin si face zgomot prin lovire de stalp

Adevarul este ca am platit 1740 eur pentru piele,in conditiile in care aveam de la pachetul M tapiterie mixta,alcantara/textil,concluzia este ca piele adevarata ai daca cumperi Individual,ce avem noi Dakota,nu prea bag mana in foc pentru calitatile ei.

Pielea de la individual (Merino) si cea Nappa se tocesc foarte repede daca porti jeans. Sunt facute pentru alt gen de haine (stofa, in).

A avut un coleg F01 740i cu Nappa si la 50.000km se uzase nasol la sezut. Si era masina f intretinuta.

Eu cred ca toata pielea la BMW e praf.. Si dakota e la fel.

Nu sunt de acord cu tine. Dakota are o durabilitate f buna. Nu se crapa in timp precum tapiseriile de piele ale altor marci. Daca o intretii cu leatherique din cand in cand si nu ai 150kg, tine bine de tot in timp.

Daca porti numai blugi cum port eu face niste cute de te sperii.. Tre sa pun o pernuta mica cand ma pun la volan ca daca nu se face ca dracu.

La predarea masinii am primit cadou si un set de produse de origine BMW pentru intretinere piele,adica un tub de curatare si unul pentru hidratare si protectie UV,dar nu l-am folosit decat pe cel de hidratare o singura data,la inceput,ma gandesc ca este bine sa aplic macar o data la 4 luni,adica de 3 ori pe an,nu cred ca strica nimic,dimpotriva.Eu zic ca se va pastra,mai ales ca pielea neagra ascunde mai bine uzura in timp decat celelalte,motiv pentru care am si ales-o,altfel rosu era... :twitch:

Da-i cu cel de protectie UV.

Vara nu se mai incing asa tare scaunele!

Pai doar cu acela am dat,insa la combinatia mea : negru exterior,plafon negru interior si scaune de piele negre,nu prea ai ce sa faci :frantics:

Am dat si eu cu solutia respectiva la e90 dar n-a avut rezultate. Pielea e tot neagra, piele ecologica mai tare ca material. Frige de rupe de fiecare data cand sta mai mult de 10,15min in soare. Vara e infern.

Aia nu e piele, este sensatec. Normal sa nu aiba niciun efect, pentru ca nu are capacitatea de a absorbi precum pielea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.