Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

nici eu nu prea am auzit de probleme la tsi-uri, decat chestii minore legate de soft., rezolvate prin update-uri..

si au deja multe din ele peste si cate 7 ani si niscaiva km in spate..

DSG-urile primele generatii picau intradevar, dar la astea mai noi mai putin...

Nu imi place off-topic-ul. Sunt curios de ce probleme vorbesti la 1.2 TSI si mai ales la 2TFSI k03? Te contrazic sa stii...GTI-ul meu e TFSI k03 2005 Septembrie...si merge brici. Si e stage 2+ de ceva vreme...

E mai mult decât cunoscut consumul de ulei pe K03. Am o mulțime de prieteni cu așa ceva. La Audi au fost chiar rechemĂŁri ĂŽn service din cauza asta. La VW din câte știu eu nu, dar asta nu ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ nu existĂŁ :)

Consumul a dispĂŁrut ca prin minune la K04 :pardon:

DSG-urile primele generatii picau intradevar, dar la astea mai noi mai putin...

DSG 6 și 7, ai material chiar la noi pe forumul dedicat, plus cĂŁ la nemți cam 50% dintre posesori au raportat probleme. 7 este un sistem uscat la care se pune problema când, nu dacĂŁ picĂŁ. La 6 cade mecatronicul sau elemente ale acestuia care deși nu-s ĂŽn legĂŁturĂŁ directĂŁ, au fost incluse și se schimbĂŁ ĂŽmpreunĂŁ. R-ul are un DSG mai țeapĂŁn, care nu se regĂŁsește pe celelalte modele, dar mecatronicul tot poate cĂŁdea și aici.

Surpriza de proportii : Cei de la Hartge nu acorda garantie decat daca boxul este montat la ei sau la o reprezentanta BMW,in pachet venind si un formular care trebuie completat de montator. Acum,cei de la BMW de aici nu imi pot completa acel formular pentru a-l trimite la Hartge inapoi decat daca imi anuleaza garantia !!! Ce naiba fac,renunt la una sau la alta ? Of of of

Eu zic sĂŁ pĂŁstrezi garanția BMW. Ei ce spun când i-ai anunțat cĂŁ dealer-ul BMW de aici nu poate completa hârtia fĂŁrĂŁ sĂŁ anuleze garanția? Poate au o convenție cu BMW și pot trimite o hârtie oficialĂŁ dealer-ului. Brabus cu Mercedes avea ceva similar.

citind cata tiganeala a fost cu un coleg la un x3 in garantie nu-ti recomand sa le dai motive

Așa e și la alții, din orice rahat anuleazĂŁ garanția. Cunosc direct problema. Numai la Hyundai au reparat ceva chiar și dupĂŁ ce ieșise din garanție pentru cĂŁ nu ar fi trebuit sĂŁ se strice oricum.

Se pare ca trebuie sa renunt la Hartge,nu imi permit sa risc totul pentru un moft putin necesar,iar BMW Ro nu garanteaza decat pentru divizia M Performance,am raspunsul lor oficial ! Decizia trebuie sa o iau azi cel tarziu maine,fiindca apoi nu mai pot returna produsul......mor de nervi deja iar de regrete nu mai vorbesc.....

Eu ĂŽncĂŁ susțin varianta stock și sĂŁ mergi cu ea cum ĂŽți poftește inima. Iar cu banii ĂŁia fĂŁ un tur prin Spania. Chiar meritĂŁ, o țarĂŁ superbĂŁ. Vezi sĂŁ nu alegi hoteluri prin centrele orașelor, unele având strĂŁzi extrem de ĂŽnguste.

Eu ĂŽncĂŁ susțin varianta stock și sĂŁ mergi cu ea cum ĂŽți poftește inima. Iar cu banii ĂŁia fĂŁ un tur prin Spania. Chiar meritĂŁ, o țarĂŁ superbĂŁ. Vezi sĂŁ nu alegi hoteluri prin centrele orașelor, unele având strĂŁzi extrem de ĂŽnguste.

Ai reusit sa ma faci sa zambesc,sincer.....ce sa mai spun acum,nu e vorba de bani,insa nu vreau sa imi asum riscuri. Spre exemplu la X6 M50d,seful meu a decis sa il monteze si sa il pastreze,renuntand la garantia Hartge,eu nu imi permit aceasta solutie,ghinionist fiind de fel !

La momentul cand l-am comandat,nu am scris nimic pe forum,tocmai sa nu veniti cu argumente care sa ma faca sa renunt,iar garantia era unul dintre ele,acum imi recunosc greseala si bine ca nu trebuie sa suport decat 25 eur x 2 transportul.

• Like 1
  • Downvote 1

Ăți dai seama cĂŁ nu despre bani ĂŽn sine era vorba, ci despre un "surplus" cu care sĂŁ ieși din starea asta.

Dar imagineazĂŁ-ți cum e la mine, unde nu cred cĂŁ mai existĂŁ vreun R stock ĂŽn țarĂŁ :frantics:

A, și am ales Spania pentru cĂŁ acolo puterea nu conteazĂŁ :thumbsup:

N-am spus Germania :drinks:

• Like 1
  • Downvote 1

NU cred. Trebuie sĂŁ fie pe acolo cu box-ul pus. Dar pentru mine este de amuzament, n-am mers niciodatĂŁ ĂŽmpotriva cuiva cu adevĂŁrat și am fĂŁcut drumuri lungi cu mașini modificate destul de mult, mii de km. Nu sunt genul. Mergem la joacĂŁ, distracție, conteazĂŁ siguranța mai mult, buna dispoziție etc.

Am gasit instructiunile pt montat box pe N20.

http://burgertuning.com/instructions/JB_n20_install.pdf

Si cica au scos 4.9 sec 0-100 :)

http://burgertuning.com/instructions/JB_n20_install.pdf

Probabil difera de al tau. Asta se conecteaza in 4 locuri iar la baterie cum ziceai tu nu. Doar se scoate masa din portbagaj de la baterie inainte de montaj.

• Like 1
  • Downvote 1

Nu conteaza,gata am renuntat...raman la puterea stock,este bine si asa.Sper sa apara kitul de putere de la M Performance,daca nu,stau in banca mea ca e cel mai bine. Multumesc tuturor pentru suportul moral,am avut si eu 3 zile 286 cai.... :goodjob:

Sper sa apara kitul de putere de la M Performance

sainz si-a pus pe masina un kit d-asta(printre care si alt ventilator racire, nu mai stiu de intercooler daca il schimase) pe un e90 320d facelift si masina tragea binisor , el parea incantat de afacere , operatiunea o facuse la MHS in Militari, a ales varianta aia tot asa , pt garantia data de bmw.

Edited by Krebs

Krebs - Pentru mine nu este nimic de genul la M Performance iar cu Hartge daca stiam ca patesc asa,nu ma agitam,ramane de domeniul trecutului,pentru viitor ne mai cumintim cu investitiile.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.