Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

Pune-l pe sefu sa te filmeze.:)

Tu ai ce ai cu filmatul ! Cand am drum pe la Ploiesti,poate ne vedem sa filmezi tu,ca eu nu am timp/chef de asa ceva si oricum e plin youtube de filmulete cu 328, 0-260 :console: In schimb ma puteau filma niste ” pretiosi ” cu numere de OT cu un Cayenne diesel,care isi cumparasera banda 2,insa au renuntat repejor .......mirati ca ii da cineva la o parte cand ei merg cu 220 !

FRE, detii o masina minunata. Sa o stapanesti sanatos

Multumesc mult Adi,chiar sunt fericit ca am BMW !

Te filmez FRE, chiar mi-ar placea sa vad acul spre limitare si un pic de adrenalina si sound, ca m-am cam saturat de diesel.

Diseara ma duc pana la Snagov pe A3 sa testez un pic noul soft. Ma gandeam sa fac un 60-180 scurt sau ceva de genul :))

Daca mai scriu mult deja ma iau astia in vizor, ca doar ce scriem aici ajunge si pe masa..stim noi cui.

Edited by Andrei_VUV

Diseara ma duc pana la Snagov pe A3 sa testez un pic noul soft. Ma gandeam sa fac un 60-180 scurt sau ceva de genul :))

Daca mai scriu mult deja ma iau astia in vizor, ca doar ce scriem aici ajunge si pe masa..stim noi cui.

Stai linistit,radarul sa nu ne ia,restul nu conteaza !

Pai daca ei mergeau cu 220 , inseamna ca i-ai depasit , le-ai aratat cine-i sefu si..ai ramas in urma ? :sorcerer:

Nu am ramas in urma,am mers constant cu 150 - 170 si nu au mai aparut,or fi facut dreapta pe undeva...... :flowers:

Interesanta metoda de curatat praful de pe vitezometru :sorcerer:

Data viitoare poti incerca si sa intri in meniul secret sa faci un test la instrumente, efectul e acelasi :thumbsup:

Edited by buldy

Cati km ai cu masina? Te-ai uitat la ulei sau n-are joja? Sunt curios cum sta la capitolul consum...mai ales ca o mai si atingi din cand in cand.

Pai Alex,nu cred ca are joja,dar se poate verifica electronic,inclusiv nivelul il afiseaza CB.Merg cu pasi repezi catre 10.000 km si nivelul este asa cum era si in prima zi !

FRE superba masinuta, iti urmaresc topicul neconditionat :hyper: , spune-mi te rog nu te-ai gandit si la varianta cu spoiler fata de M1 ?:D

Multumesc Raul,imi place la nebunie cum arata spoilerul,insa se vede bine pe alte culori,pe negru abia daca faci diferenta,in plus mai costa ceva si ala....

Si mie imi place cum arata spoilerul de 1M si pe F30 si pe E90/92

Folosesc masina zi de zi si inca multi km,nu imi pot permite sa stau sa ma uit pe jos mai mult decat o fac de cand cu jantele astea pe 19”,insa arata extraordinar !

Nu stiu cat de precis e la f30 senzorul de nivel ulei, dar la e90 e cam varza. Am un prieten cu un 320d n47 si la bord ii arata ca mai are 3 din 5 liniute. Cand s-a uitat pe joja era mult sub minim, a completat 1 litru si nici nu ajunsese la jumatate intre min-max.

La revizie am lĂŁsat bidonul ĂŽn ușĂŁ ĂŽn caz de. ĂncĂŁ nu s-a mișcat nivelul. Sunt aproape 100% convins cĂŁ nu apuc sĂŁ pun nimic pânĂŁ la urmĂŁtoarea revizie. La 2.0TDI ĂŽnsĂŁ ... aia a fost o altĂŁ poveste. PânĂŁ nu ai așa ceva, nu știi ce e ĂŁla consum de ulei.

Exemplul dat de mine este un A4 TFSI ,mereu completeaza cam 1 litru pana in 10.000 km,cred ca e defect :frantics:

Am un prieten cu a4 2.0 tdi din 2008 completeaza 1,5-2 litri de ulei la 12k km, are masina de 3 ani merge si nu are nici cea mai mica problema, doar consuma ulei...nu isi bate capul cu nimic, completeaza si gata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.