Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

Pai si in Bucuresti,dimineata pe la 07.30 (cand am plecat spre Braila sa imi iau rotile :rolleyes: ) erau 2 grade si parbrizul era acoperit de gheata.

daca nu ai webastooooooooooooooo :p . F frumoase jantele , chiar au un aspect modern si pana la vara mai sunt doar 6 luni :laugh:

Nici nu stiu daca este optiune de webasto pe F30,dar ar fi fost bine sa am ! Aspect modern sau nu,asta este acum,sunt facute pentru F30,sunt pe 18" asa cum imi doream.....mai ramane sa ninga si intr-adevar sa merite xDrive-ul,ca de mult timp imi doresc !!!

Pai de ce era de asteptat? Eu mi-am luat in iunie cauciucuri de vara cu dot 5012. Oricum, nu e rau, sigur nu sunt probleme.

Ai luat gumele la pachet de la Apan, pana la urma?

Posibil ca cei de la dealer, daca ai luat gumele de la ei, sa le aiba pe stoc de ceva vreme, si de aici dotul.

Le-am luat de la APAN,insa nu le monteaza ei,asa vin pachet complet.Ar fi fost mult mai scumpe luate jantele separat si anvelopele separat.Daca te uiti si pe la reprezentantele de afara tot asa sunt,iar comenzile se fac inca de la inceputul verii,asa ca e normal sa fie cu DOT anterior anului in care ne aflam.

Foarte misto jantele, am vazut si pentru F10 un model asemanator si aratau chiar bine. Mie sincer imi plac mai mult decat cele pe 19 insa eu am ceva cu jantele de M in general :rolleyes:

Se observa ceva diferente in mers pana acum (consum/stabilitate etc)?

Edited by Laur R.

Inca nu mi-am dat seama de diferente,poate putin mai "moale" ; la consum nu cred ca se vor modifica datele prea mult ; stabilitate : si cele de vara au tot 225 pe fata iar pe spate 255 ( astea fiind toate la fel ) nu cred ca se va resimti in mers normal.Acum ca mi-ati spus toti ca sunt ok jantele,imi plac si mie mai mult - multumesc !
  • Like 1

Exact asa zic si eu pana sa imi vina alte idei. :rolleyes:

Laur, idei am si acum,sper doar sa ma pot tempera,ca deja am depasit bugetul ( asta de fapt s-a intamplat inca de la achizitie :LMAO: )

frumoase rotile, mai ales ca le-ai pus gand sa le plimbi iarna.. altii umbla cu table

Multumesc ! La toate masinile am avut jante de aliaj iarna,si nu au patit nimic,dar am avut grija de ele si le-am protejat cat am putut.

am vazut week end-ul trecut in una din bogatele tari ale golfului un f30 328i, e intradevar o sportiva innascuta, se misca foarte bine, azi un coupe 335i minunat, tot f30, l-am admirat cu un coleg, parcase langa mine :thumbsup: Edited by arabu09

Acolo la voi ai surprize la fiecare pas,unde sunt bani,F30-urile sunt nimicuri,masini de facut piata :LMAO: Ma bucur ca ti-au placut cele doua exemplare ! Toate ce bune !

nu chiar de facut piata, masinile europene sunt scumpe aici si mai ales intretinerea lor, iar singurele masini europene care razbesc pe aici sunt cele din gama premium, in general limuzinele mari gen S-klasse, seria 7 sau cate un A8, audi sunt mai rare, ei daca dau bani multi dau pe o masina mare gen S sau 7, 3 sau C-klasse mai rare

Jantele astea 415 Turbine,au o constructie ciudata,in sensul ca in spatele spitelor este un " jgheab " care aduna toata pilitura aia de la placutele de frana plus praf si mizerie,rezultatul a doua zile de mers prin oras este unul de speriat,se face acolo negru de zici ca este funingine.La cele de vara nu se vedea fiindca spitele sunt polish iar restul este Feeric Grey,probabil de asta nu am remarcat.Oricum am comandat azi un bidon de 5 litri de Sonax Full Efect,sa imi fac de lucru de doua ori pe saptamana,doar asa le pot avea fara depuneri in " jgheabul " ala. Cat despre confort in masina,se simte diferenta de la 19" la 18" plus compozitia anvelopelor de iarna,mai moale,face masina mai suportabila la treceri peste linii,denivelari,gropi, in schimb pe viraje nu mai e ca inainte.....

azi un coupe 335i minunat, tot f30, l-am admirat cu un coleg, parcase langa mine :thumbsup:

Daca e coupe, e ori 435i F32 ori 335i E92. :rolleyes: Fre, sa vezi diferenta de la 19" de vara la 17" de iarna, chiar ca e cu totul alta masina. Dar nici nu te doare inima cand incep sa se formeze hogasurile de la "deszapezirile" de la noi. Sunt curios cum e cu cele pe 18. Oricum la F30 diametrul rotii e mai mare decat la E92, deci talonul la anvelope e putin mai mare decat la mine pe aceeasi dimensiune de janta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.