Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

Andrei,am luat in considerare km facuti cu masina anterioara,din pacate .......sau din fericire,situatia sta altfel acum ! Nu conteaza,cu cat mai multi km cu atat mai bine,vorba ta,macar " profit " de banii multi platiti pe masina !

Eu consider ca daca nu te bucuri everyday de ea, o ai degeaba. Plus ca ruland-o mai des poti sa observi si sa rezolvi potentialele probleme ce pot aparea in perioada de garantie.

So...cati mai multi km Fredie!:)

Multumesc la fel Claudiu si tie la fel !

Ca sa mai reduc numarul de km facuti cu masina mea,de doua zile merg cu acest " superb exemplar " F10 535d xDrive facelift........ Imi place foarte mult,insa in momentul de fata inca sunt indragostit de F30-ul meu,deci nu regret ca nu am mai asteptat sa fac pasul catre un F10 ( am mai spus de altfel,este prea mare F10 si iti da senzatia de "barca" si fie vorba intre noi nici nu mi-as fi permis un 535d,asa ca...... :LMAO: )

Cum ti se pare la condus f10 535xd fata de a ta?

Masina fiind noua,nu am " tras " de ea,insa este clar mai rapida,problema mea este cu senzatia din F10,care comparativ cu F30-ul pare mai degraba facuta sa fie o masina foarte comoda,spatioasa si in ultimul rand sportiva.Nu neg faptul ca atunci cand apesi acceleratia,raspunsul este pe masura puterii,vorbim totusi de 313 cai ( dar si de 1915 kg ). Concluzia este ca imi place foarte mult a mea,nu le compar pentru ca nu ar fi corect,insa pentru cineva pana in 40 ani recomand calduros un F30 :flowers:

Edited by FRE

Frumoase amandoua, insa daca as putea alege intre ele, as lua-o pe a ta, felicitari inca odata, arata foarte nervoasa!!

Multumesc mult ! Acum depinde ce ti se potriveste mai bine..... :flowers: Modelul asta este un Luxury,probabil daca era cu M Pack,arata la fel de nervos ca si al meu. Pentru cine intereseaza date reale despre consum : in Bucuresti minimul a fost de 10,2% si maximul de 15,6 % :hyper: ; la sosea,in conditii de " stres " a fost 13,7 % ; pe autostrada la limita legalului,adica 140 km/h a fost de 8,2 %.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.