Jump to content

F30 328i xDrive

FRE

Recommended Posts

Andrei,acum vrei sa te mint ? Daca atat arata CB-ul pe instant,probabil ca atat este,oricum eu am dat valoarea maxima afisata,sunt momente in care variaza intre 7,2 - 7,5 - 7,8 %. Normal ca am cutia in 8 trepte ( sport ) insa nu am verificat in ce treapta este,mergand pe automat,ca sa imi afiseze,cum probabil stii,trebuie mutata pe manual.Cand mai ies pe autostrada o sa verific din nou,pana acum nu am dat importanta acestui aspect. Ahh, mersi de invitatie,poate ne potrivim la o intalneala la voi la Ploiesti :thumbsup:

LYM,probabil cele de generatie mai noua,scot si consumul ala,il intrebam pe Claudiu,ca el are F30 320d.

Superbe "lucioasele" voastre..

Daca am drum pe la Bucuresti, te sun din timp sa imi faci o programare si mie pt e60-u meu, ca saracu-i cam plin de panze paianjen, zgarieturi fine.. Sii ceva holograme de la polish facut prost,ca la Oradea.. :thumbsup:

@ acero..S-ar putea sa vin pe la inceputul lui decembrie, dar te anunt..

Fredi scuze de off :sorcerer:

Superbe "lucioasele" voastre..

Daca am drum pe la Bucuresti, te sun din timp sa imi faci o programare si mie pt e60-u meu, ca saracu-i cam plin de panze paianjen, zgarieturi fine.. Sii ceva holograme de la polish facut prost,ca la Oradea.. :thumbsup:

@ acero..S-ar putea sa vin pe la inceputul lui decembrie, dar te anunt..

Fredi scuze de off :sorcerer:

Stai linistit,trebuie sa tinem legatura strans intre noi,e pacat sa aruncam banii aiurea la toti inchipuitii detaileri :flowers:

• Like 1

ci si alte masini foarte aprope de mine..... :frantics:

atat de jos este botul ?!

de exemplu la o lovitura cu acel passat bara trece pe sub si lovesti practic cu farurile si capota..trece ca prin branza acolo, contactul trebuie facut pe bara si armatura din spatele ei .

e ca si cum ai lovi cu o berlina un x5/x6 , intri sub el :pirate: sau poate mi se pare mie

dar arata smecher asa jos, sa vedem la iarna cum o treci ,daca iesi bine bag si eu bara Mtech :pirate:

Edited by Krebs

Ieri dimineata,m-am decis sa intampin prima ninsoare cum se cuvine......si m-am apucat sa imi spal masinuta asa cum se cuvine,bibileala nu gluma :rolleyes: Cum am terminat operatiunile ( prespalare cu spuma Magifoam,spalare cu sampon Wolf”s Wash and Wax Orange,Sonax pentru Jante si uscare cu laveta Mamooth de la Chemical Guys ) a inceput sa ploua usor :angry:

post-60284-0-25065200-1385532000_thumb.jpg

• Like 2

Cum am terminat operatiunile ( prespalare cu spuma Magifoam,spalare cu sampon Wolf”s Wash and Wax Orange,Sonax pentru Jante si uscare cu laveta Mamooth de la Chemical Guys ) a inceput sa ploua usor :angry:

:))) Welcome to my world . Dar mergi prin ploaie cu stil gen .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.