Jump to content

e90 318i/320i

ovy318i

Recommended Posts

Buna ziua,

doresc sa achizitionez un e90 318i/320i din 2009/2010,as dori sa aflu de la colegi ce probleme tehnice au,la ce anume sa ma uit.

sunt in dilema,sa cumpar o masina cu km putini(20-30k)dar fara optionale,sau cu optionale cu 70-120k.

mersi anticipat pentru raspunsuri.

Așa cum spune si laur kilometri sunt irelevanți, adicĂŁ poți sa ĂŽntâlnești mașini cu 120.000km și sĂŁ fie mai intreținute, sĂŁ meargĂŁ mai bine ca una cu 50.000km.

SĂŁ aibĂŁ carte service, iar un interior ingrijit eu cred ca spune multe.

Salut,

Vezi si tu care este mai bine intretinuta, eu as merge pe cea cu optiuni, eu am un 318i cu aproximativ 140.000km si merge foarte bine! pana acum nu am avut probleme cu masina, in afara de anumite garnituri pe care le-am schimbat(avea mici scapari de ulei ) atat. Sunt niste masini foarte bune cu un consum foarte bun(cel putin pt benzina). A mea pe autostrada la 130-140 consuma 6.8 l/100km.

multumesc la toti pentru sfaturi si da-30.000 din 2009

nu o cumpar decat de la un dealar bmw din germania/olanda,cu carte service si garantie,plus ca vreau sa o iau pe firma sa-mi de duc TVA si impozitul pe profit sau sa o cumpar fara tva.

Edited by ovy318i

Salut,

Vezi si tu care este mai bine intretinuta, eu as merge pe cea cu optiuni, eu am un 318i cu aproximativ 140.000km si merge foarte bine! pana acum nu am avut probleme cu masina, in afara de anumite garnituri pe care le-am schimbat(avea mici scapari de ulei ) atat. Sunt niste masini foarte bune cu un consum foarte bun(cel putin pt benzina). A mea pe autostrada la 130-140 consuma 6.8 l/100km.

la 140 6.8?:) whatever:)))

probleme chiar n-am auzit sa aiba benzinarul

N43-ul a suferit de bolile copilariei, cadeau rapid bobinele si injectoarele. Problema s-a cam rezolvat dupa o rechemare in service, la care s-au inlocuit o parte din reperele cu probleme, plus un update de soft.

Chiar daca nu tine de motor (dar e pe aproape) ambreiajul e destul de firav.

In plus, am vazut ca se vorbeste de ceva probleme la valvetronic, am vazut si ceva filmulete pe youtube, dar nu stiu ce rulaj aveau motoarele in cauza.

la 140 6.8?:) whatever:)))

Confirm, cam pe acolo e. Motorul e destul de eficient (injectie directa), cutia e etajata lung si pachetul efficient dynamics chiar isi face treaba.