Jump to content

Softwater tuning

Xander221

Recommended Posts

VUV imi dai impresia ca nu intelegi ce-i in graficul ala... si nici cum si de unde rezulta el.

tu consideri ca motorul functioneaza cu cifre ! nu e asa !

nu mai da sfaturi in urma carora un coleg poate sa-si bata joc de motorul sau si implicit de masina.

e treaba ta la ce firma mergi si cate sute de cai pui pe motoru ala....

eu te sfatuiesc sa-ti vezi de treaba cu softu ala la acel motor...

oricum nu o sa ajungi in plaja aia de putere de teama.... si ma gandesc ca o sa pleci cu morcovu in fiecare deplasare lunga sau concediu...

mai bine dormi linistit.

cum doresti ! sunt banii tai si timpul tau !

sa te duci sa-ti scoata power reduction option ... si sa-ti puna softul de 177 CP.

RobyS, lol.

Tu n-ai inteles cum sta treaba. Motorul lui e N47T Efficient Dynamics de 163 cp! Nu are nici un power reduction, chiar eu i-am verificat si lista de optiuni VIN. Asa e motorul asta, 163cp si 380Nm. Stiu ca sunt mai rare dar s-a nimerit la el. Totusi e un motor mai economic cu un cuplu simtitor mai mare.

Asa ca fii mai rezervat RobyS si citeste cu atentie. Am explicat si mai sus dar se pare ca tu vezi doar ce-ti convine sau nu te intereseaza :)

https://www.youtube.com/watch?v=08hVLtydkg0

http://www.autofiles.org/bmw/bmw-320d-efficient-dynamics_17955.html

Edited by Andrei_VUV

si ti-a luat 3 zile sa spui asta ?

eu nu stiu vin-ul lui prin urmare nu stiu ce tip de soft are.... doar numarul cailor care l-a zis el...

sfatul ramane acelasi : resoftare la 177 cp...

nu aiureli la firme fantoma cum zici tu...

Xander imi trimiti si mie VIN-ul masinii ?

Pai abia azi am nimerit iar pe topicul asta si am vazut continuarea.

RobyS deci ai inteles. Motorul nu are power reduction.

Si are cu totul alt soft presupun din moment ce datele tehnice difera destul de mult fata de motorul de 143 sau cel de 177cp.

Deci nu-i chiar de colea cum zici tu sa-l resofteze la 177 :)

Asa poate sa puna softul mai nou de 184cp, de ce nu?

RobyS, lol.

Tu n-ai inteles cum sta treaba. Motorul lui e N47T Efficient Dynamics de 163 cp! Nu are nici un power reduction, chiar eu i-am verificat si lista de optiuni VIN. Asa e motorul asta, 163cp si 380Nm. Stiu ca sunt mai rare dar s-a nimerit la el. Totusi e un motor mai economic cu un cuplu simtitor mai mare.

Asa ca fii mai rezervat RobyS si citeste cu atentie. Am explicat si mai sus dar se pare ca tu vezi doar ce-ti convine sau nu te intereseaza :)

https://www.youtube.com/watch?v=08hVLtydkg0

http://www.autofiles...mics_17955.html

geniala motorizarea ! nici nu stiam de ea..... cuplul 380 e de vis ! si de consum ce sa mai vb.

Oricum nu se va simti mai nimic din punctul asta de vedere. El oricum are cuplul mai mare (380Nm) decat la 177cp(350Nm).

Eventual o crestere de cuplu peste 400Nm. Face BMW asa ceva? :)

daca esti dornic sa-ti crapi motorul, fa-o singur si in liniste, fara sa-i combini si pe altii sa-l crape si ei ....

Nu-si crapa nimeni motorul stai linistit.

Fiecare face ce vrea cu masina lui. Vrea omul un sfat , ii dau. Nu trebuie neaparat sa-l trimit la BMW.

si ti-a luat 3 zile sa spui asta ?

eu nu stiu vin-ul lui prin urmare nu stiu ce tip de soft are.... doar numarul cailor care l-a zis el...

sfatul ramane acelasi : resoftare la 177 cp...

nu aiureli la firme fantoma cum zici tu...

Xander imi trimiti si mie VIN-ul masinii ?

Nu am mai putut intra cateva zile,uite aici vinu WBAPP51,astept parere.O zi buna.