Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Reparatie turbosuflanta

mihai_farcas

Recommended Posts

Salutare, am tot cautat pe forum si nu am gasit un post in care fiecare sa scrie unde si-a reparat turbina, cat a platit si cat a tinut. Eu am un e46 320d de 136 de cai la care s-a stricat turbina. As vrea sa o repar, nu as vrea sa cumpar una la mana a doua pentru ca nu stii niciodata cat tine. Eu sunt din Cluj, am sunat la firmele care reconditioneaza si am primit unrmatoarele raspunsuri: Automert 1000 de lei + tva, Autonik intre 700 si 1000 de lei, Turbotehnics 1200 de lei, un tip 300 de euro. Toti mi-au zis in afara de cei de le Automert(care folosesc piese englezesti) ca turbina mea garret se repara cu piese originale garett. In plus am mai vorbit cu ionut turbo care dintre toti parea ca stia despre ce vorbeste si mi-a zis ca se repara cu piese originale si costa 900 de lei + transport. Toti ofera garantie 1 an pentru turbina.

Acum am o rugaminte, cei care ati reparat turbo sa imi scrieti unde s-a facut reparatia, daca sunteti sau nu multumiti de cei de acolo si de cat timp s-a reparat turbina. As prefera sa o repar la Cluj pentru garantie, dar o trimit si in tara in cazul unui feedback negativ al celor 3 din Cluj.

Am inteles ca trebuie schimbat in plus fata de turbo, filtru epurator, filtru de aer, ulei motor + filtru ulei. In plus mi-au zis ca trebuie obligatoriu verificata si pompa de ulei plus curatarea furtunelor, a intercooler-ului si a egr-ului.

Daca stiti ca trebuie facut si altceva va rog sa imi scrieti. Multumesc

Edited by mihai_farcas

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.