Jump to content

Vand sistem complet sunet HIFI boxe subwoofer amplificator

Recommended Posts

De vanzare un kit complet de sunet HIFI (SA676) pentru Seria 1 sau Seria 3 original BMW.

Kit-ul este compus din:

- 1 x amplificator HIFI activ cu 6 canale, original BMW.

- 4 x boxe medii originale BMW - part no. 65 13 6 945 411

- 2 x twittere fata originale BMW - part no. 65 13 6 964 012

- 2 x twittere spate originale BMW + grile negre - part no. 65 13 6 942 461

- 2 x subwoofere originale BMW (central bass) sub scaunele fata cu tot cu incinte - part no. 65 13 9 143 144 / 65 13 9 143 143

- 1 x suport pentru montaj statie in portabagaj - ATENTIE!!!! Compatibil doar cu seria 3 E9x

- 1 x mufa conectare statie

Kit-ul este compatibil cu orice seria 1 (E81, E82, E87, E88) sau Seria 3 (E90, E91, E92, E93) indiferent de anul de fabricatie si indiferent de head-unit-ul de pe masina. Merge cu Radio Proffesional, Navigatie CCC Business sau Proffesional sau Navigatie CIC Business sau Professional.

PRET : 600 euro.

• 2 weeks later...
Da, te ajut doar ca eu plec miercuri si ma intorc pe 1 iunie asa ca daca il vrei suna-ma sa stabilim. Daca esti din Bucuresti il poti mobta la mine la service chiar daca eu nu sunt. Sa imi spui pe ce masina il pui (utimele 7 caractere din serie) ca sa verific ce iti mai trebuie.

sal, am verificat acum seria ta de sasiu, masina ta are exact acest sistem de sunet din fabrica.

banuiesc ca nu vrei sa-l inlocuiesti cu unul identic, iar daca vrei sa faci un upgrade iti trebuie un sistem TOP HIFI (677) cunoscut si sub numele de Harman Kardon.

Acest kit iti era bun daca masina ta era echipata de fabrica cu optiunea STEREO care este sistemul de sunet basic cu 4 difuzoare.

In cazul in care aveai sistemul STEREO ti-ar mai fi trebuit grilele de plastic de la portierele fata pentru tweetere care noi costa vreo 30 euro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.