Jump to content

Subwoofere Harman Kardon

Recommended Posts

salut,

Vand Subwoofere Harman Kardon+statia aferenta, sau o alta statie mai puternica cu care eu le-am amplificat. Se pot incerca, sunt inca pe masina. Motiv: upgrade la sistem SQ, after-market. Sunt pt E46, NFL. Pot trimite si poze, dar eu zic ca mai bine se vad live si se testeaza.

Pret: 300 RON cu statia originala sau 400RON cu statia originala si cea aftermarket.

Fac schimb doar cu smartphone sau Ipod.( + - diferenta din partea mea).

Info aici sau pe PM.

Mersi,

salut!

Tu ai avut montate subwooferele cu ambele statii si ai ales pe cea after market?

Se aud mai bine cu statia after market? cum ai montat poti sa imi spui te rog? Poate iau eu doar statia aia after market sau poate ma ajuti cu informatiile.

Se aude mai bine cu cea AfterM?

Salut!

salut!

Tu ai avut montate subwooferele cu ambele statii si ai ales pe cea after market?

Se aud mai bine cu statia after market? cum ai montat poti sa imi spui te rog? Poate iau eu doar statia aia after market sau poate ma ajuti cu informatiile.

Se aude mai bine cu cea AfterM?

Salut!

salut,

Da , se aude mai bine , zic eu! Acum nu stiu ce ar zice altii. Ideea e ca statia lor ( OEM) conform unui amic electrician ar fi ( si sa zic cu cuvintele lui ) jumate dintr-un etaj final de "cass".

E simplu de legat pt ca e statie care are LPF-HPF , iti trebuie un plus( bateria care e in portbagaj), un minus la caroserie si remote-ul legat la cassetofon.

• 2 weeks later...

salut,

Masina din semnatura e sedan. Daca vrei poze, da.. pot face.

Nu stiu cum e la coupe, dar banuiesc ca trebuie sa fie la fel.

In spate, sub luneta, la caroserie exista locul " dedicat " pentru woofere.

Suburile de pe sedan nu merg pe coupé.Boxele sunt la fel dar difera cutia in care sunt puse : la sedan,boxele sunt puse in 2 cutii separate iar la coupe ambele boxe sunt puse intr-o singura cutie.Polita in care vin prinse suburile difera de la sedan la coupé(deci cutiile suburilor de pe sedan nu se vor prinde etans pe polita coupé-ului)

Edited by jo's

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.