Jump to content

VAND BMW E60 525D

jonnyy_b

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul, am decis sa imi vand masina dupa 3 ani de folosinta.

BMW E60 , 525D, 177 CP, MANUALA 6+1

FABRIC. NOV. 2005, INMATRICULATA 02.2006 IN FRANTA

UNIC PROPRIETAR IN ROMANIA

MASINA NU A SUFERIT AVARII SAU ALTE ACCIDENTE

CULOARE ALBASTRU METALIZAT

TAPISERIE PIELE,

NAVI PROFESSIONAL,

ABS, ESP, DTC,

GEAMURI ELECTRICE FATA SPATE,

OGLINZI ELECTRICE INCALZITE,

SCAUNE ELECTRICE REGLABILE,

TAPISERIE PIELE NEAGRA,

JANTE ALIAJ 17, ANVELOPE IARNA NOI 2012 + ANVELOPE VARA

MASINA A FOST ADUSA DIN FRANTA, AM CUMPARAT-O DIN CLUJ, A COSTAT 13.000 E + TAXA DE POLUARE PE CARE AM PLATIT-O IN VALOARE DE 980E.

AM LUAT-O CU 133.000 KM, IAR ACTUALMENTE ARE 182.000 KM

WBANC51050CR28505 - ESTE SERIA DE SASIU PT A VERIFICA ISTORICUL DE KM

IN 3 ANI DE CAND O AM AM SCHIMBAT URMATOARELE ;

- GALERIA DE ADMISIE (2010 , LA MECANICUL EMY DE PE FORUM)

-RELEUL SI BUJIILE ORIGINALE BMW (2010, CUMPARATE DE LA CLAUDIUBWR DE PE FORUM CU GARANTIE SI FACTURA , SCHIMBATE LA BIMMER SERVICE)

-TERMOSTAT EGR CUMPARAT DE LA CLAUDIU BWR TOT IN 2010

-FILTRUL EPURATOR (TOT DE LA CLAUDIUBWR) (2011)

-ULEIUL SI FILTRELE AU FOST DOAR BMWLL04 5W30

-AMORTIZOARELE FATA +FLANSELE AMORTIZOARELOR (2012)

-O OGLINDA PE PARTEA DREAPTA CARE MI-A FOST FURATA CU TOTUL SI AM LUAT-O DIN DEZMEMBRARI

-AMBREIAJUL SI VOLANTA CUMPARATE KIT NOU DIN MAGAZIN 3000 RON KITUL LUK, IN 2012 SEPT. DIN CAUZA RULMENTULUI DE PRESIUNE... (KITUL VECHI DE PE MASINA A AJUNS LA SEAMAN75 DE PE FORUM)

-LICHIDUL DE FRANA SI ANTIGELUL ODATA CU SCHIMBAREA KITULUI AMBREIAJ-VOLANTA.

-BIELETELE ANTIRULIU +1 CAPAT DE BARA (MARCA MOOG, ACUM 2 LUNI)

Mai necesita schimbat senzorul de nivel ulei motor...dar luna viitoare la urmatoarea revizie ca tot trebuie golit uleiul ca sa il schimbe.

Masina se poate pune la orice test autorizat !

MASINA SE PREZINTA IMPECABIL, FARA ZGARIETURI, FARA RUPTURI DE TAPISERIE, FARA LOVITURI, TOATE TAXELE LA ZI PLATITE, OFER FISCAL PE LOC, MOTORUL MERGE IMPECABIL

ROG PERSOANELE CARE NU SUNT INTERESATE DE MASINA SI CARCOTASII SA SE ABTINA DE LA COMENTARII INUTILE !!!

NU ACCEPT VARIANTE DE NICI UN FEL DEOARECE DORESC SA ACHIZITIONEZ E60 SAU E90 2010-2011

Masina poate fi vazuta oricand dupa ora 17.00 in Giurgiu.

Persoana de contact IONUT - 0763680290

PRET - 9900 EURO, usor negociabil

NU SE MAI PLATESTE NICI O TAXA DE CATRE CUMPARATOR DEOARECE ARE TAXA PLATITA SI NERECUPERATA !!!

AICI ESTE TOPICUL MASINII

http://www.bmwclub.r..._1#entry1215182

Nu stiu de ce nu pot atasa poze mai multe, poate ma ajuta cineva, sau pt interesati pot oferi poze pe email. Multumesc

.

Edited by jonnyy_b

. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Pe mine nu m-a deranjaj lipsa acestor dotari... multi vor variante...sinsa.ia e60 la pret de 8000e. Pret de vw passat. Stiu cat am investit si nu ma indur sa.o dau. Majoritatea samsari...multi.vor.variante..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Imi doresc f10 2.0d...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

• Like 1
  • Downvote 1

Am fost si eu interesat de ea , chiar a fost un prieten sa o vada si mi-a zis de ea. Masina este ingrijita , intr-o stare buna de functionare , exact cum o descrie propietarul , deci o recomand si eu . Eu am luat una automata , asta a fost cam singurul criteriu pt care nu m-am dus la Giurgiu ( scaune incalzite si xenon se pot pune pe masina).
  • Like 1
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.