Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Ventilatie /comenzi volan / inchidere centralizata

fuelforlife

Recommended Posts

Salut

In ultima luna masina mea a cam luat-o razna :) , nu ma supar! o repar cu placere cand pot,

1. In ultimele saptamani ventilatia mergea cand avea ea chef , cand mergea mergea pe toate treptele , cand nu , nu mergea deloc , e vorba de climatronic , dar acu sa oprit de tot nu mai merge deloc , acum nu stiu de la ce sa incep ......asa zisa piesa cu tepi ? Sau motorasul care da aerul? Ce ziceti?

2. Despre comenzile pe volan , aseara cand am parcat am auzit o pocnitura in volan , dupa care imediat comenzile nu au mai functionat deloc , nici macar iluminarea , sa fie inelul ( sau cum i zice ) din spatele volanului ? Am dat azi volanul jos cablurile sunt in regula ,

3. Inchiderea centralizata nu merge deloc , totul a mers perfect binenteles pana intr-o zi cu soare :) , am schimbat bateria din cheie , nimik , tot nu merge , am incercat sa reprogramez cheia nu am reusit nici cum , nici o reactie deloc ,

Ce as putea sa mai verific ?

E46 coupe 2002 n42 143cp

1. mai mult ca sigur e piesa cu tepi... daca pe climatronic iti afiseaza si nu merge, aia e...

2 dupa cum spui si tu... spira volan...

3. aici ar putea fi mai multe probleme... modulul... reinitializare...de la butonul din interior merge inchiderea?... ai taiat cheia pentru a schimba bateria?

• Like 1

la pct. 1 si 2 sustin explicatiile lui @umbrella

completare pt pct.2 : scoate volanul si apoi pune-l la loc (atat! :yes: )... daca ai noroc ti-a sarit doar contactul de pe spira :D

pt pct.3: daca iti merge inchiderea din butonul interior, trebuie sa faci mai intai o reinitializare a cheilor... a-propos, ai mai multe chei? daca da, simptomele persista si in cazul in care incerci sa actionezi inchiderea din cealalt cheie? e posibil ca la schimbarea bateriei cheii principale sa fi rupt/desprins/crapat o lipitura in placa de contacte a acesteia.

comenzile le-am rezolvat am schimbat spira ,

sigur e piesa cu tepi ? pentru ca atunci cand avea chef mergea , adica cand functiona mergea si intesitatea si tot , de aia ma gandesc si la motoras

eu stiam ca e piesa cu tepi daca nu se putea regla din intensitate .

multumesc !