Jump to content

Vand BMW 330XD - 2006

WiNd17

Recommended Posts

ca ne-am saturat ma de samsari ca tine care sunt de 10 ani pe internet

Nu sunt samsar omule, sunt doar un simplu om care vrea sa isi vanda masina, dar voi vad ca, cautati tot felul de chichite precum ca masina mea are modificari facute si vanzarea merge pe blat.

• Downvote 1

du-te ma, deci pe fb iti pui nume virtuale?

Da, nu folosesc numele real din cauza acelora ca versattu (se vede cat de cocalar este de la o posta)

Tot ce tine de conturi si de chestii dinastea sunt chestii care nu au nicio legatura cu realitatea. Datele cu caracter personal nu se publica.

KIP: coiosule adu si dovada ca are km dati inapoi, asa pe vorbe cine te crede?

Edited by WiNd17
  • Downvote 1

Vai coiosule, mi-ai gasit adresa IP si un email =)) Ma pis pe mine de ras, mai fraier ca tine nam vazut, sunt in lumea internetului de 10 ani si el imi zice mie de un IP si o adresa de mail.

Eu zic sa stai cuminte in banca ta daca nu vrei sa ai probleme grave cu mine. Nu cred ca ma cunosti, nu cred ca ai idee cat rau iti pot face.

Stii ca nebunii isi gasesc un nebun mai mare, da? Da-te-n mortii ma-tii ca-ti dau foc la casa cu neamul inauntru, pisat pansat ce esti. Probleme grave zici? Stii ca te risti cand faci d-astea, nu? Pula mea de scarba, pe cine gatu' ma-tii amenti tu ba holera?

• Like 3
  • Downvote 1

Daca in 2007 avea 95 de mii de km, acum de ce are mai putini ?:)

Mileage (central data) : 56,318 km - ultima citire de pe cheie, fara data

Sept 2007 - 95,338 km

Iun 2007 - 79,107 km

Masina e fabricata in Noiembrie 2005 si a fost inmatriculata in Dec 2005, de ce e vanduta ca 2006?

Postul asta trebuia sa te faca sa gandesti in legatura cu masina. Poate tu ti-ai luat teapa, probabil, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o dai si tu la randul tau altuia. Omul nu te-a jignit cu nimic, spre deosebire de tine. Mai bine chiar ai verifica cu mare atentie km, daca tot zici ca esti in necunostinta de cauza, poate ar trebui sa mai schimbi una alta pe la masina... :thumbsup:

In legatura cu anul fabricatiei macar ai recunoscut ca are dreptate :good:

Edited by radduu

Daca erai civilizat si acceptai chiar si la nivel de informatie ce ti-au spus baietii, nu se ajungea aici. Dar imediat ai sarit cum ca noi iti stim masina. Da, o stim. Nu suntem p-aici degeaba. Aste ar fi fost bine sa intelegi...
  • Like 1
  • Downvote 1

Stii ca nebunii isi gasesc un nebun mai mare, da? Da-te-n mortii ma-tii ca-ti dau foc la casa cu neamul inauntru, pisat pansat ce esti. Probleme grave zici? Stii ca te risti cand faci d-astea, nu? Pula mea de scarba, pe cine gatu' ma-tii amenti tu ba holera?

Bine cocalarule, la ce limbaj ai cred ca sugi de numai poti.

KIP: Parnaie stai cuminte, nu vreau sa am de-a face cu tine, ma sperii rau de tot :))

Versatu: Daca asta e adevarul gol golut de ce nu il aceptati ma rog? Voi sunteti smekerii din aceasta tara si daca nu fac ca voi gata eu tre sa stau la coada.

Edited by WiNd17
  • Downvote 5

mai vladute, sa zicem ca tu asa ai luat masina. in cazu' asta, suna la bmw da-le seria de caroserie si-ti spun baietii cati km avea masina la ultima intrare in service. asa am facut si eu, dar inainte sa cumpar masina. a mea tot in 2007 are ultima intrare in service, la.....14.000 km. si e din 2004. :p de fapt, stii ce? poti s-o sugi in continuare, oricum ai fost un cocalar nesimtit. :sorcerer:

LE ma boule, ce pula mea nu intelegi? ce adevar gol golut, ma analfabetule? suna la reprezentanta cu vin-ul, prostane, si te lamuresti. las' ca maine sun eu, si cer foaia prin fax, dupa care o postez aici sa vad cum te caci pe gura.

• Like 2

mai vladute, sa zicem ca tu asa ai luat masina. in cazu' asta, suna la bmw da-le seria de caroserie si-ti spun baoetii cati km avea masina la ultima intrare in service. asa am facut si eu, dar inainte sa cumpar masina. a mea tot in 2007 are ultima intrare in service, la.....14.000 km. si e din 2004. :p de fapt, stii ce? poti s-o sugi in continuare, oricum ai fost un cocalar nesimtit. :sorcerer:

La prima parte ai fost ok, dupa ai devenit nesimtit ca, colegii tai din C O M I T E T U L - C O C A L A R I L O R D E R O M A N I A

Edited by WiNd17

ti-am zis eu ca te caci pe gura? ditto! :sorcerer:

si btw, am vazut si cum scrii, si ti-am vazut si pozele pe fb. asa ca las-o mai moale cu cocalareala, ca nu tine. ;)

Ma cac eu pe tine daca mai comentezi aiurea, greseala de tipar omule, tu ala mare si perfect.

• Downvote 1

si ma tontule, hai sa-ti mai zic un secret. o sa trimit la tine un presupus client, cu foaia de la bmw in buzunar. bineinteles ca presupusul client are ceva grade, si dupa ce vede km din bord, o sa-ti dea cu foaia pe la nas. se cheama "flagrant". sa te vad atunci cum inghiti de tot cacatu'. ;)

Acu, eu de ce am fost injurat ? :(

de tampit ce e. daca era o persoana serioasa si civilizata mergea la primul service bmw si afla intrarile. dar la cat de vehement era inclin sa cred ca e si tepar pe langa prost crescut..

Omul e clar tepar......... Cine cumpara o masina SH nu poate spune ca baga mana in foc pentru km. Eu am cumparat masina de la Bmw Brasov cu km dati inapoi... Acum nu stiu daca de ei .... Pe tester este imposibil sa iti dai seama dar in istoric in acelasi an in care am cumparato eu avea vreo 30000 de km in plus. Edited by malasorte

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.