Jump to content

Vand BMW 330XD - 2006

WiNd17

Recommended Posts

Omul e clar tepar......... Cine cumpara o masina SH nu poate spune ca baga mana in foc pentru km. Eu am cumparat masina de la Bmw Brasov cu km dati inapoi... Acum nu stiu daca de ei .... Pe tester este imposibil sa iti dai seama dar in istoric in acelasi an in care am cumparato eu avea vreo 30000 de km in plus.

Si reprezentanta face magarii , a mai fost un caz pe aici cu masina reparata la ei dar o prezxentau ca fara accident si stiau clar , aia tot samsari sunt asa ca pana sa crezi ceva de buna , mai bine verifici de 100 ori .

Si reprezentanta face magarii , a mai fost un caz pe aici cu masina reparata la ei dar o prezxentau ca fara accident si stiau clar , aia tot samsari sunt asa ca pana sa crezi ceva de buna , mai bine verifici de 100 ori .

Si a mea fusese lovita. Capota , bara, un far, trager , radiatoare, vasco, electroventilator. Am aflat dupa ani si ani. Reparatia se facuse la bavaria Brasov inainte de vanzare. Au omis sa imi zica...

Edited by malasorte

Asta chiar ca e cel mai prost vanzator de masini din istoria forumului. Primul proprietar in acte :)) in actele de Romania Da. In alea de Germania cine a fost proprietarul? mortii lui?

Si masina din 2005 cu 75k km =))). Neamtu o fi cumparat masina diesel doar sa o tina in garaj.

• Like 1

Ce sa zic comenteaza toti labagii care au troace de masini si au carnet nici de 1 an.

Dooh: nu te-a injurat nimeni, doar ca nimeni de aici nu are nici-o dovada asupra "kilometrajului"

Va las cu forumu vostru in pace, se vede ca sunteti mari si tari peste tot a ceea ce tine de masini. Sunt 2-3 care stiu cat de cat bine, iar restu sunt "experti" care isi dau cu parerea doar din priviri.

Chiar nu inteleg de ce am postat aici, cred ca doar sa imi fac nervi si sa imi pierd timpul aiurea cu bagatori de seama care nici macar nu sunt interesati de anunt.

Myx: ultimul pret e 14.500 euro. Nu ma intereseaza parerile celorlalti ca are kilometri modificati si etc. duceti-va pe autovit si cumparati de acolo, alea chiar nu au deloc modificat nimic, nici macar lovite nu sunt ...

Edited by WiNd17
  • Downvote 4

tu chiar nu intelegi nimeni nu trebuie sa faca dovada ca masina ta nu are km reali ci tu trebuie sa dovedesti da sunt reali sau poti sa admiti ca nu stii exact si gata .

ai intrebat la BMW cati KM avea masina la ultima servisare ?

Ce sa zic comenteaza toti labagii care au troace de masini si au carnet nici de 1 an.

hmz era undeva o chestie psihologica unde un interlocutor redus mintal ca wind de exemplu, daca are o frustrare sau o problema ti-o paseaza tie cand te certi. nu mai stiu articolul dar e foarte demn de luat in considerare.

adica din remarca de mai sus mie wind asta mi-a spus ca are carnetul nici de un 1 an ( daca-l are )

daca ne spunea "mars ca aveti penisu mic" atunci imi spunea el singur ca o are mica. si tot asa :)

a luat mare amploare topicul asta probabil ca ... sincer nici nu stiu sa mai fi postat unu asa un anunt batjocoritor.

• Like 1

de 94 de ori s a ars in cur... vrea sa mai incerce si schimba masina si numarul. Al dracu ordinar minte cu nerusinare si tot el e victima. Gen curva virgina
  • Like 2

Roland, nu are nicio importanta ca-i copil, asa cum bunul simt nu depinde de varsta. Nu vezi ce tare-n gura e? Cum naiba sa-l ierti?
  • Like 1

Din tot ce a postat pana acum reiese ca individul stie clar ca sint manariti kilometri.

Nu a luat-o asa. Cu cati km trebuia sa o ia in 2008 pentru ca in 2013 sa aibe 77000? El a luat-o clar cu peste 100.000 km. A mai facut vreo 60.000 km ajungand la 160.000 si acum a ajustat-o la 77.000.

Probabil chiar el s-a ocupat de operatiune inainte de a scoate masina la vanzare. O dovedesc atitdudinea lui, negarea pe baza ca nu sunt dovezi si tonul folosit.

• Like 2
  • Downvote 1

DACA MASINA A FOST TINUTA IN GARAJ CUM DRACU A FACUT EA 95.000 KM ? ARE VIATA CE NAIBA ARE A PLECAT SINGURA DIN GARAJ SI SA DUS SA SE PLIMBE SAU CE ? Voi ganditi putin inainte de a scrie sau scrie-ti doar de dragul de a scrie ?

Viper: Dooh stie mai bine ce masina am eu? E frate cu mama sau cum? El e atotcunoscator a ceea ce se intamplat cu masina mea sau cum ? Sa isi tina parerile pt el, masina asta nu are nici-o modificare, probabil pe piata majoritatea sunt modificate si vandute insa asta chiar e o masina nerulata

Si cei care fac glume sa se abtina, ori sunt la subiect ori pa.

Ai luat-o cu km dati inapoi, ce mare scofala?

Asta daca nu ai dat-o chiar tu :)

LE: dupa ce am citit si restul topicului m-am lamurit lakele asta flaushat clar merita un premiu pentru cel mai prost copil din constanta. Mai si ameninta aiurea. Poate isi pune vreunul mintea cu el si isi ia omorul degeaba.

Edited by kristal_madness
  • Like 1
  • Downvote 1

Din tot ce a postat pana acum reiese ca individul stie clar ca sint manariti kilometri.

Nu a luat-o asa. Cu cati km trebuia sa o ia in 2008 pentru ca in 2013 sa aibe 77000? El a luat-o clar cu peste 100.000 km. A mai facut vreo 60.000 km ajungand la 160.000 si acum a ajustat-o la 77.000.

Probabil chiar el s-a ocupat de operatiune inainte de a scoate masina la vanzare. O dovedesc atitdudinea lui, negarea pe baza ca nu sunt dovezi si tonul folosit.

+1

WBAVD91000AE65479

Sa scriem si VIN-ul, daca da cineva search pe google sa-l gaseasca pe lakeu.

http://www.ebursaauto.ro/bmw/330/2006/vanzare/constanta/second-hand/autoturism/610782.html

Aici a fost pusa cu 14.300 in 09.2012

Probabil a auzit apoi ca pe forumul bmwclub.ro sunt numai bogatasi si a zis sa isi incerce norocul cu un 15.000...

"Unic proprietar, airbag-uri, suspensie reglabila, sunt proprietar unic ro, rotita si ecran central, cutie cu tiptronic 6-vit type smg m5 (2000-2006), la buton, tinuta hala iarna, jante originale 18”, xenon original cu urmarire, interior trim aluminiu, spalator faruri, senzor parbriz, masina merge mai sportiv decat s-ar crede, esti deasupra 98% masinilor de pe carosabil, fa-mi o oferta, accept test-drive la clienti selectati)"

Cutie smg de m5, suspensie reglabila...

Edited by kristal_madness
  • Like 1
  • Downvote 1

Da, tot eu am pus-o, care-i treaba? O dau pana la urma cu cat vreau, ce e treaba voastra ma smekerilor.

Kristal ai face bine sa scoti acel VIN, serios vorbind, nu am nici-o legatura cu tine dar se pare ca ma calci pe nervi, scoate-l acum, sa nu il mai vad. Odata ce e pusa imaginea de ce te mai bagi tu ca sa-l scrii ?

@ Restu, care e problema voastra?

Aviz celor care au comentat mai sus la adresa mea, vreti sa le fac mamelor voastre cate o vizita? Mai ales lu malasorte care e pirat din Romanian Land.

Aveti noroc ca nu mai pot da la fiecare post raspuns deoarece am restrictie la mesaje.

Atat am considerat eu ca merita masina, 15.000 hai negociabil 14.000. Va asigur ca nu are nici cea mai mica modificare, mergem la reprezentanta si verifica baietii :)

Kenzo: da man, esti cel mai smeker de pe strada daca ai masina asta :) 15.000 euro si a ta e, tu esti cel mai mare barosan de pe sosea, deasupra tuturor.

M-am referit ca e o masina de lux, dar voi nu aveti ce sa intelegeti... stati cu gandu numai la km modificati si piese schimbate.

Ma mir cum de na-ti zis ca tabla nu e BMW, sau e vreo replica BMW

Edited by WiNd17

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.