Jump to content

Bmw 316i

marian90

Recommended Posts

Buna dimineata,

Mi-am cumparat de curand prima mea masina, un Bmw e46 316i din 1999, motor 1895 cmc si 116 CP.

Masina nu este inca inmatriculata mai trebuie sa strang ceva bani.

Am citit pe aici pe forum in ultimele zile si am vazut in unele discutii cum ca 316i din 1999 poate fi si euro4 ceea ce ar fi foarte bine pentru mine ca as da mai putini bani pentru inmatriculare, acum as vrea sa stiu cum aflu exact daca este euro 3 sau euro 4 pentru ca pe siteurile de vanzari nu am vazut decat euro 3.

Nu ma pricep foarte bine la termenii folositi pe aici, abia am aflat ce inseamna FL si NFL deci daca vreti sa ma ajutati si sa imi dati un raspuns folositi cuvinte intregi.

Va multumesc!

Masina ta este nfl, 100% este euro 3 (au fost cazuri cand a iesit si euro 2 la noi, dar poate nu ai ghinionul asta), fl-urile dupa 2001 benzina sunt euro4.

Personal am avut un 316i din 2000 nfl si a fost euro 3.

Edited by raul_bog

A fost o perioada prin anii 2000, cand unele masini aduse atunci in Romania , 316i nfl, au iesit euro4. Dar era ori o greseala a celor de la RAR ori aia care le aduceau au dat spaga si mergea. Chiar eu am discutat cu inca cativa posesori de 316i nfl din 99 care erau si ale lor euro4 ca a mea si toti aveau masinile aduse in tara prin 2003-2005.

In momentul de fata va iesi euro3 (asa e si normal), nu ai cum nici sa speri ca va iesi euro4. poate cu spaga ceva, dar nu cred sa mai mearga.

Apropo vezi ca masina are 105cp nu 116.

• Like 2

A fost o perioada prin anii 2000, cand unele masini aduse atunci in Romania , 316i nfl, au iesit euro4. Dar era ori o greseala a celor de la RAR ori aia care le aduceau au dat spaga si mergea. Chiar eu am discutat cu inca cativa posesori de 316i nfl din 99 care erau si ale lor euro4 ca a mea si toti aveau masinile aduse in tara prin 2003-2005.

In momentul de fata va iesi euro3 (asa e si normal), nu ai cum nici sa speri ca va iesi euro4. poate cu spaga ceva, dar nu cred sa mai mearga.

Apropo vezi ca masina are 105cp nu 116.

+1.

Daca era 318i nfl avea 116-118cp, 316i-le are 105 cp.

Dupa cum am zis nu ma pricep foarte bine, asa mi sa zis ca are si am luat-o de buna :)

Deci ar avea o taxa pe la 700-900 de euro, cred ca e destul de bine.

Oricum isi merita toti bani e una din cele mai frumoase masini pt. anul ei si acum depaseste multe masini :)

• Like 3

Buna dimineata,

Imi cer scz pt intarziere dar nu am avut acces la internet :)

Va multumesc mult pentru informatii chiar nu aveam habar ca am 105 cp si nu 116 si nici nu stiam diferenta dintre face lift si non face lift..le-am vazut ieri :)

Si am atasat si 2-3 poze cu masinuta :)

masina pare ok... pune si cu interiorul...

sa ai noroc de ea si sa nu iti faca probleme...

si a mea e tot un 316... nu te astepta ca motorul sa iti ofere cine stie ce senzatii... confortul e insa de bmw :rolleyes: ...

Multumesc :)

O sa ii fac niste poze si cu interiorul dar mai trebuie sa ii vopsesc trimurile pt ca sunt gri si zgariate si eu as vrea sa le fac albastre cum este si masina sau sa pun folie de carbon pe ele, nu stiu inca ce sa fac...a da si mai trebuie si cd player :D

albastre?... sa nu iti para rau... dar daca tie iti plac e ok...

eu am radio cas... ascult doar radio... nu ma deranjaza...

Inca ma gandesc e cv ce o sa las mai la urma, pe primul loc este inscrierea

La mine e defect radio cas cred..nu merge volum nu merge nimic la el si nici nu am altul sa vad daca merge

Eu am colantat trimurile cu carbon argintiu si mi place.http://www.anunt-anunturi-online.ro/files/_images/8534-3m2.jpg

nu arata deloc rau, le-ai colantat u sau intr-un loc anume?

cati bani a costat ? :)

Foarte frumoasa masina! Si culoarea arata foarte bine pe E46. Mie personal imi place mai mult E46-le NFL decat cel FL.

Referitor la trimuri, de ce vrei sa le faci albastre? Nu o sa arate deloc bine. Mai bine le colantezi cu carbon. :thumbsup:

Multumesc :thumbsup:

Era o idee, probabil o sa il colantez cu carbon dar trebuie sa aflu mai multe despre cum se face treaba asta sa o fac eu acasa :)

Edited by marian90

frumoasa masina si sa ai noroc de ea,cat e taxa daca te-ai interesat,sa imi zici si mie te rog si eu am una asemanatoare tot 316i 1,9 benzina an 99,si din cate am inteles euro3 ,ca si taxa pana acum am calculat pe ANAF si a iesit 657E,sa imi zici cat e taxa mai sigur.mss,urc si eu ceva poze ,o am de 2 luni de al aun amic si e inscrisa la BG,si deasta intrebam

post-60665-0-18396400-1368292709_thumb.jpg

post-60665-0-98055500-1368292739_thumb.jpg

Eu am colantat trimurile cu carbon argintiu si mi place.http://www.anunt-anunturi-online.ro/files/_images/8534-3m2.jpg

apropo a rezistat folia pe manere eu ma tot gandesc la o metoda sa le repar pentru ca la toate este rupt materialul si de cate ori deschid usa tot mai tare se desprinde