Jump to content

VAND 330d E90 Manual

Vlad_E30_E46

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul vand 330d manual 05/2009 245cai, adusa de mine personal in 13.04.20013, fara niciun fel de probleme tehnice, estetic are doar 3 zgarieturi superficiale pe bari(deci numai pe plastic, 2 bara fata usoare si 1 bara spate vizibila dar superficiala). Ca dotari, desi se observa si-n poze:

-Xenon;

-Volan M, Schimbator M;

-Suspensie M;

-Navigatie business cu DVD;

-Audio Professional;

-Senzori ploaie, lumini, parcare fata-spate;

-Oglinzi electrice, incalzite, pliabile electric;

-Jante 17" aliaj cu cauciucuri runflat 90% bune;

-Trapa;

- Geamuri spate colorate fabrica;

-Scaune incalzite;

-Euro 5; Timbru mediu 264euro;

Mentionez ca masina are carte service si atasez si serie sasiu pentru cine doreste verificare: WBAPR91030A177298

Pretul este de 15.200euro...

Va stau la dispozitie pentru orice alte detalii...

Telefon: 0765.345.640

• Like 1
  • Downvote 1

• 2 weeks later...

up 14.900....masina de astazi are carte(civ), certificat de autenticitate, este impecabila, chiar va rog verificati si istoricul si postati aici. masina este luata de mine personal din munchen, n-are niciun defect ascuns sau vreo problema de vreo natura. o vand doar fiindca am nevoie de ceva mai inalt(e70 sau tuareg facelift)...

o masina foarte buna, la un pret mai mult decat foarte bun, cu un consum extraordinar, si cu reprize fulminante chiar si asa de fabrica, nu mai zic daca se incepe vreun mic proiect cu ea... chiar am observat ca au mai aparut doua pe forum si baietii incep sa lucreze pe la ele...

stima

up 14.900....masina de astazi are carte(civ), certificat de autenticitate, este impecabila, chiar va rog verificati si istoricul si postati aici. masina este luata de mine personal din munchen, n-are niciun defect ascuns sau vreo problema de vreo natura. o vand doar fiindca am nevoie de ceva mai inalt(e70 sau tuareg facelift)...

o masina foarte buna, la un pret mai mult decat foarte bun, cu un consum extraordinar, si cu reprize fulminante chiar si asa de fabrica, nu mai zic daca se incepe vreun mic proiect cu ea... chiar am observat ca au mai aparut doua pe forum si baietii incep sa lucreze pe la ele...

stima

Ca sa fiu carcotas....deci tu cumperi masina in aprilie si in mai iti dai seama ca ai nevoie de ceva mai inalt....si de asta o vinzi...hai sa fim seriosi, da-o dracului ca e insultator sa spui asa ceva

• Downvote 4

bisnitar nu sunt...tehnic si in orice fel se poate verifica...deci? si daca nu e cum zic eu, si pur si simplu(prin absurd) ti-as spune ca nu-mi place masina, s-ar schimba cu ceva lucrurile? masina tot asta e, pretul e fara comparatie, masina cu istoric, tehnic se verifica dupa cum am mai spus... atat de mult conteaza motivul pentru tine?

ca o mentiune, chiar mi-am facut oarecum gresit calculele, si chiar caut un e70 bun caruia sa-i ofer o diferenta ok...caci de vandut se pare ca-i relativ dificil..

• Like 1

bisnitar nu sunt...tehnic si in orice fel se poate verifica...deci? si daca nu e cum zic eu, si pur si simplu(prin absurd) ti-as spune ca nu-mi place masina, s-ar schimba cu ceva lucrurile? masina tot asta e, pretul e fara comparatie, masina cu istoric, tehnic se verifica dupa cum am mai spus... atat de mult conteaza motivul pentru tine?

ca o mentiune, chiar mi-am facut oarecum gresit calculele, si chiar caut un e70 bun caruia sa-i ofer o diferenta ok...caci de vandut se pare ca-i relativ dificil..

Incearca cu mailuri pe autovit desi vei primi niste oferte de nici nu vrei sa auzi . De vandut cam toate se vand prost acum mai ales ce e peste 12-13k

asta am observat si eu. nu sunt fanul mailurilor, ci o sa-i iau la telefoane, dar monentan mai stau o saptamana in speranta ca se vinde asa, altfel recurg la varianta cu schimbul, care sincer nu ma prea incanta, dar asta e solutia actuala a romaniei la masinile de peste 15mii, se pare.

multumesc de sfat

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...