Jump to content

Vand BMW 320/2500cmc Cabrio

boby1989

Recommended Posts

Bmw 320 cu motor de 2500 cmc vanos , acte de 2000 ..

An fabricatie 1994

Ofer toate actele si fiscal....nu sunt trecut pe carte...(nu sunt samsar...a intervenit ceva si nu mai pot tine masina)....

S-a platit taxa de inamtriculare in 2010 cand a fost inscrisa pe roamania ...masina fiind adusa din italia...si suferind mai multe modificari.

Dotari : 4 geamuri electrice , oglinzi electrice incalzite heliomate , aer conditionat(functional) , incalzire in scaune , piele+interior electric , proiectoare ceata ,autoblocant , abs +servodirectie , inchidere centralizata + alarma + se ridica geamurile din cheie si sistem folow me home, hardtop airbag ,cheie de e46 , mai dau si 4 roti de iarna 195/65/15 michelin foarte bune ...inca ceva piese...ce mai am eu ...

Modificari exterior : Bara fata m3 e46 , bara spate+praguri+oglinzi m3 36 , clean (nu are bandouri nici embleme) ,stopuri led , aripi evazate , grila+nas facelift + carbon(colant), buza capota rieger , proiectoare m3 e46 ,xenon pe proiectoare +faza scurta + faza lunga, angel eyes de x5 modificat pentru e36 , blituri in faruri , full led albe (interior , portbagaj , capota fata ), jante 17' borbet 8,5j toate 4 (au fost indreptate in martie), anvelope foarte bune toate 4 235/45/17 spate yokohama , fata bridgestone , semnale clare , faruri lupa + ornament scos , folie geamuri + luneta , portbagaj csl , lambo doors ,Masina a avut oglinzi de m3 e46 originale care se ridicau singure in sus din alarma(mi le-a furat) dar inca mai am suporti facuti special sa se potriveasca oglinda de m3 e46 in stalp de e36 , firele sunt trase ...deci cine are oglinzi si vrea sa le monteze ...e la fix ...oglinzile se ridicau singure electric (NU MANUAL) ,

Modificari interior : interior m3 e46 modificat pentru e36 , scaune electrice + incalzire , plafon de la hardtop m3 e36 , ceasuri bord cu plasma alba si inele cromate m3 , piele alb+negru , full leduri albe , airbag , in loc de manere are butoane pe interior... lanterna originala bmw , trusa de scule aproape completa bmw , roata de rezerva,

Modificari motor : Are motor de 2500 cmc vanos , evacuare cap-coada , ambreiaj ceramic cu volanta de urs usurata ,autoblocant , revizia facuta la sfasitul lui aprilie (toate filtrele mann + ulei castrol) ,

Muzica :radio cd sony cu mp3 + 4 difuzoare + statie + tub de bass jbl.(muzica se aude bine) , cabluri trase tot ...

Piese noi : radiator , pompa benzina , senzor volanta + senzor axa cu came + curea de accesorii + role , curea de la compresor , revizia (filtre+ulei),

Probleme : ca orice e36 vin si problemele...la plecarea din ambreiaj masina tremura cam rau din cauza ambreiajului "sport" , o fata de usa este data jos trebuie prinsa in clipsuri , decapotarea electrica...(s-a rupt un cablu...si momentan nu functioneaza ...dar functioneaza manual), softtop-ul nu se prezinta intr-o stare foarte buna...este dezlipit putin la luneta si in vreo 2 colturi(cam trebuie schimbat sau reparat) , scaunul din dreapta are rupt un cablu in interiorul lui si nu se rabateaza(dar merge dat electric maxim in fata), oglinzile nu sunt conectate firele (am avut oglinzi de m3e46 dar mi le-a furat si am fost nevoit sa pun ceva urgent si nu am conectat firele.) , am schimbat toate incuietorile inclusiv portbagaj dar.....nu am cheie de la ele deci cam trebuie schimbate.... mai multe detalii la telefon ca nu imi vin in minte acum toate modificarile ,dotarile ,defectele. Masina se vinde la pretul de 4150 euro usor negociabil... sau accept variante cu masini an de fabricatie minim 2000 numai diesel. 0761 177 218 / 0728 244 727 Boby.

• Downvote 2

Probleme : ca orice e36 vin si problemele...la plecarea din ambreiaj masina tremura cam rau din cauza ambreiajului "sport" , o fata de usa este data jos trebuie prinsa in clipsuri , decapotarea electrica...(s-a rupt un cablu...si momentan nu functioneaza ...dar functioneaza manual), softtop-ul nu se prezinta intr-o stare foarte buna...este dezlipit putin la luneta si in vreo 2 colturi(cam trebuie schimbat sau reparat) , scaunul din dreapta are rupt un cablu in interiorul lui si nu se rabateaza(dar merge dat electric maxim in fata), oglinzile nu sunt conectate firele (am avut oglinzi de m3e46 dar mi le-a furat si am fost nevoit sa pun ceva urgent si nu am conectat firele.) , am schimbat toate incuietorile inclusiv portbagaj dar.....nu am cheie de la ele deci cam trebuie schimbate.... mai multe detalii la telefon ca nu imi vin in minte acum toate modificarile ,dotarile ,defectele. Masina se vinde la pretul de 4150 euro usor negociabil... sau accept variante cu masini an de fabricatie minim 2000 numai diesel. 0761 177 218 / 0728 244 727 Boby.

Scz ca ma bag ...

Dar sa ceri 4.000+ pe o masina e36 care NU este functionala este o bataie de joc.

• Like 1

Ok deci masina este un e36 din 1994 , are motor de 2500 cmc , actele sunt pe motor de 2000 cat a avut initial din fabrica , este functionala doar ca are ambreiaj ceramic si la plecarea de pe loc trebuie patinat , asta se poate rezolva cu schimbarea discului , iar la decapotare are rupt un cablu care am poza cu el dar nu stiu de unde se poate cumpara acel cablu...nu stiu cum se numeste. masina in rest este perfect functionala. si cu pozele imi da eroare..sa incercam sa pastram ontopic si sa nu ne dam cu parerea aiurea ...pentru clienti care sunt interesati de produs le raspund cu placere la orice intrebare , am specificat trimit poze pe mail sau ...am masina pe mai multe site-uri unde se pot vedea poze . iar in legatura cu pretul am specificat ca este negociabil/accept variante diesel dupa 2000. trimiteti va rog mail sau sunati la unul din nr de tel ..nu prea stau pe forum. Edited by boby1989

cauati pe google "Bmw 320 cu motor de 2500 cmc vanos , acte de 200" si o sa gasiti si anuntul cu poze, apoi cine are timp poate sa le posteze la categoria, "vehicule rurale". Tuning-ul e de mare stil, cu gust, si de efect, masina dedicata pentru baieti bazati, smecherasi.
  • Like 1

pentru initiatorul topicului

userul @cefi era in cautarea unui cabrio din asta de calitate.

poti sa i trimiti cu incredere un mesaj privat.sa i zici si de ambreajul sport,omul merge la drifturi si apreciaza chestiile de gen.

• Like 3

chiar nu va inteleg care este problema voastra ... nu as vrea sa vad masinile voastre...stiu kit m3 WOWWWWWWWW e masina mea cer cat vreau pe ea....nu inteleg care e problema ..si cu ce gunoi si prostii...mai intai uitati-va la masinile voastre...si dupa vb.. si cu ambreiaj sport....asa m-am exprimat...ambreiaj ceramic ...deci daca se schimba discul nu mai are nici un fel de problema...masina tremura putin ..nu sa cazi din ea ...dar in fine nu stau sa va dau explicatii...
  • Downvote 2

Guest Pole

da, da, ia ia-te de masinilie noastre, mai ales de a lui Sly, el a fost cel mai obraznic :popcorn:

ce fel de ambreiaj ceramic e ? e din acela potelanat bohemia, sau ceramica de horezu ?

• Like 1
  • Downvote 1

da bossilor d-ala 2.5 d-ala oricum mi se pare ca sunteti niste tarani impertinenti (nu toti, doar cei ce fac carcota)....pe alte forumuri nu e asa , asta e prima oara cand intru pe bmw club....dar lasa de dorit , pe 4 tuning...e mult mai ok ...eu tot nu va inteleg ce sunteti asa frustrati... puteam sa cer si 8000 euro pe masina ...stiu pe ce cer..... si este din cupru ceramic cu 6 palete si rezista pana la undeva la 350 de cp. nu stiu cat nm...am uitat...eu sunt constient ca voi stiti despre ce e vb.. dar asa va place voua sa fiti tarani...si cu asta am inchis threadul de pe site-ul acesta.
  • Like 1

pentru initiatorul topicului

userul @cefi era in cautarea unui cabrio din asta de calitate.

poti sa i trimiti cu incredere un mesaj privat.sa i zici si de ambreajul sport,omul merge la drifturi si apreciaza chestiile de gen.

UP! Cefi e un fin cunoscator. Daca e cineva sa o ia de aici, atunci ala e CEFI

• Downvote 1

Guest Pole

da bossilor d-ala 2.5 d-ala oricum mi se pare ca sunteti niste tarani impertinenti (nu toti, doar cei ce fac carcota)....dar asa va place voua sa fiti tarani...si cu asta am inchis threadul de pe site-ul acesta.

ai dreptate, da un PM userului Similea, el este admin aici pe forum si iti poate inchide Thread-ul.

• Downvote 1

oricum mi se pare ca sunteti niste tarani impertinenti (nu toti, doar cei ce fac carcota)....si cu asta am inchis threadul de pe site-ul acesta.

hei, nu sari asa, lasa-i pe carcotasi, da-i PM lui CEFI.

pana mea, unii incercam sa te ajutam, nu stiu de ce te-ai aprins asa de tare. Nu te supara pe POLE, asta n-a vazut decat dizal in veata lui, nu stiIe ce vorbeste :(

• Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.