Jump to content

cumpar radio cd professional pt bmw e90

Recommended Posts

Masina este un bmw e90 din 2008 cu senzori de parcare. Ofer radio cd meu business in schimb plus o diferenta din partea mea. Prefer sa fie cu tot cu montaj si codare.

Daca are USB si/sau bluetooth cu atat mai bine.

Edited by amilo123

radio-cd-ul profesional din cate retin eu e in acelasi corp cu modulul ccc la e90 profesional, il am la 450 de euro, dar schimburi nu ma intereseaza pt ca nu am ce face cu al tau.

0762 211 441

numai bine!

Masina este un bmw e90 din 2008 cu senzori de parcare. Ofer radio cd meu business in schimb plus o diferenta din partea mea. Prefer sa fie cu tot cu montaj si codare.

Daca are USB si/sau bluetooth cu atat mai bine.

Era un anunt pe forum nu-l mai gasesc erau vreo 3 de vanzare la 600 ron bucata . Parca si pe okazii am vazut , daca le gasesc listez . Nu ai nevoie de codare din ce stiu e plug &play. Nu prea ia nimeni la schimb , e o petarda cel simplu , diferenta e majora . La cat costa merita cumparat ...

LE , uite unul aici http://www.okazii.ro/sisteme-audio-auto/altele/cd-mp3-bmw-seria-3-a119669685

Si inca unul http://www.okazii.ro/sisteme-audio/cd-player/cd-player-cd73-bmw-professional-a113261876

Edited by Myx

Era un anunt pe forum nu-l mai gasesc erau vreo 3 de vanzare la 600 ron bucata . Parca si pe okazii am vazut , daca le gasesc listez . Nu ai nevoie de codare din ce stiu e plug &play. Nu prea ia nimeni la schimb , e o petarda cel simplu , diferenta e majora . La cat costa merita cumparat ...

LE , uite unul aici http://www.okazii.ro/sisteme-audio-auto/altele/cd-mp3-bmw-seria-3-a119669685

Si inca unul http://www.okazii.ro/sisteme-audio/cd-player/cd-player-cd73-bmw-professional-a113261876

Stiu de cel de pe forum, a fost acum cateva luni, i-am dat mesaj si astept raspuns. Stiam si de primul de pe okazii, dar tot nu raspunde, o sa incerc la al doilea.

Esti sigur ca e plug&play? Chiar daca am senzori de parcare? Nu trebuie sa aibe si el suport pt senzori sau ceva?

Stiu de cel de pe forum, a fost acum cateva luni, i-am dat mesaj si astept raspuns. Stiam si de primul de pe okazii, dar tot nu raspunde, o sa incerc la al doilea.

Esti sigur ca e plug&play? Chiar daca am senzori de parcare? Nu trebuie sa aibe si el suport pt senzori sau ceva?

da e plug and play am facut si eu modificarea asta , iar pretul lui Gabi e best :) . Doar il montezi si introduci mufa , reglezi sunetul senzorilor in boxe din el , are reglaj special . :thumbsup:

Ia-l pe cel de la Gabi fara sa stai pe ganduri.

Daca e de pe modelul LCI, merge sa codezi si gongul de la centura sa sune ca la cele cu navi (acel sunet de pian).

da daaaa! scapi de piuitul ala de cuptor cu microunde :)))

in principiu merge si fara sa codezi masina,dar ideal este sa faci codarea pe RAD2

Stie cineva daca e vreo diferenta intre varianta facelift si cea non-facelift? In afara de butoanele cromate. Ma refer la calitatea sunetului.

este aceasi calitatea sunetului,doar ca la cel de pe LCI poti schimba gong-ul.

butoanele cu marginea cromata o au din 2007.

este aceasi calitatea sunetului,doar ca la cel de pe LCI poti schimba gong-ul.

butoanele cu marginea cromata o au din 2007.

Asa suna si pe al meu (business cd). Dar stiam ca la pro, chiar daca e mai vechi se poate coda sa suna "ca de pian". E adevarat? Care este comanda?

ok, dar gongul poate fi setat ca de pian pe toate? Pentru ca am gasit unul fara butoane cromate, si care nu are codat gongul de pian.

Iar se va putea vedea numele fiserelor mp3 de pe cd? Ca la mine la business nu se vad.

Edited by amilo123

Asa suna si pe al meu (business cd). Dar stiam ca la pro, chiar daca e mai vechi se poate coda sa suna "ca de pian". E adevarat? Care este comanda?

pai ce sa mai inteleg?aici scrii ca la tine face la fel gong-ul ca in clipul de la mine.mai jos intrebi daca se poate seta sa faca ca la pian.

ok, dar gongul poate fi setat ca de pian pe toate? Pentru ca am gasit unul fara butoane cromate, si care nu are codat gongul de pian.

se poate schimba, dar pian n-o sa ai niciodata in masina :)))).cum spui tu ca la bussnies este la fel ca in clipul pus de mine?

Si gongul poate fi de pian la toate?

doar la playerele professional de pe LCI se poate schimba gong-ul.deci cel fara butoane cromate NU.insa repet faptul ca are butoane cromate nu garanteaza ca este de pe LCI.

pai ce sa mai inteleg?aici scrii ca la tine face la fel gong-ul ca in clipul de la mine.mai jos intrebi daca se poate seta sa faca ca la pian.

se poate schimba, dar pian n-o sa ai niciodata in masina :)))).cum spui tu ca la bussnies este la fel ca in clipul pus de mine?

doar la playerele professional de pe LCI se poate schimba gong-ul.deci cel fara butoane cromate NU.insa repet faptul ca are butoane cromate nu garanteaza ca este de pe LCI.

Deci, eu am business acum care are gongul de pian. Dar caut unul professional, si de aia intrebam daca se poate si la acela sa fie de pian.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...