Jump to content

intrebare - taxa de prima inmatriculare

Flo_55

Recommended Posts

cum sta treaba cu chestia asta votata de UE conform careia se va plati taxa de prima inmatriculare pentru masinile deja aflate in RO???

189446[/snapback]

Adica taxa de prima inmatriculare se va aplica si oamenilor din romania , care doar radiaza o masina deja inscrisa si o inscriu pe numele lor ...... e aceiasi taxa si daca aduci masina din germania !

Adica dupa ce negociezi cu omu' si-ti mai lasa la pret mai platesti o taxa ca de prea multe vanzari-cumparari sunt in RO.

Cred ca ideea e ca sa nu mai poata nimeni sa-si vanda masina.

Pai un ranar viseaza si el o masina si este normal dar viseaza ceva la bugetul lui care evident va fi mic dar nu-si va mai putea permite nimic pt ca pe langa pretul masinii va trebui sa mai plateasca o taxa aproape sau mai mare ca valoarea masinii pe care vrea s-o cumpere

Stiti ceva...decat sa iesim in strada..umblam fratilor cu numere staraine pana la capat...ce rost mai are sa le mai schimbam.Daca se va face asa o sa se inmulteasca asa de mult masinile cu numere straine incat...ori or sa scoata taxa fortat ori o sa ne lasa in pace...in concluzie ideea cu prima inmatriculare..cu taxa o sa fie un mare esesc.

Stiti ceva...decat sa iesim in strada..umblam fratilor cu numere staraine pana la capat...ce rost mai are sa le mai schimbam.Daca se va face asa o sa se inmulteasca asa de mult masinile cu numere straine incat...ori or sa scoata taxa fortat ori o sa ne lasa in pace...in concluzie ideea cu prima inmatriculare..cu taxa o sa fie un mare esesc.

189504[/snapback]

Noi ca noi , dar suntem prea putini , problema o reprezinta marea majoritate oamenilor , care nu au curaj sau le e frica sa faca asa ceva si vor plati taxa !

cum sta treaba cu chestia asta votata de UE conform careia se va plati taxa de prima inmatriculare pentru masinile deja aflate in RO???

189446[/snapback]

votata de UE? :blink: ma rog....fie ea votata de cine vrei tu :) ,ai o sursa a acestei informatii?

Masinile nu se mai radiaza la transcriere!

189592[/snapback]

Si eu asa stiu. Dar chestia asta se aplica doar masinilor care sunt vandute in acelasi judet. Daca esti din Buc si cumperi o masina inscrisa in Buc nu se mai face radierea, insa daca cumperi o masina inmatriculata in alt judet atunci este necesara radierea. Daca gresesc sa ma corectati.

adica eu dc vreau sa-mi vand masina cel care o cumpara trebuie sa plateasca 1661 euro? :)

189681[/snapback]

Mda cam asa ceva :blink:

Masinile nu se mai radiaza din cate stiu necontand din care judet cumperi si in care judet locuiesti DAR tre sa platesti TAXA :)

Deci daca iei logan nou nout dai 160 de euro daca m-il vinzi mie a doua zi tre sa platesc si eu 160 de euro daca eu il vand lu' taicameu plateste si el 160 de euro

LMAO cam asa ceva in tara asta

Ce sa-si cumpere romanii loganuri , cumpara tot felul de ''creaturi'' ca citroen sau chevrolet care abia se taraie cu 70 km/h

Unde si cand se va opri aceste abuzuri asupra noastra a romanilor

Asta a foarte interesant! Poti sa detaliezi?

189687[/snapback]

Scrie in noul Cod Rutier. Inmatricularea este continua si se face o singura data.

Asta nu cred ca ii impiedica sa puna taxa pentru vanzare-cumparare. :blink:

Ar fi mortal. Sa se plateasca 3700 de euro pentru o Dacie zambetul lui Iliescu. Nu au cum sa introduca asa ceva, ar fi aberatia aberatiilor.

nu cred ca mai baga ei nici o taxa. UE lucreaza la niste parghi fiscale deja, iar romania le va adopta cand vor aparea. Asa e normal.

Oricum, UE nu a impune niste taxe aberante. Intr-o economie de consum, se doreste vanzarea de bunuri noi - f adevarat. Dar daca vor fi descurajate 100% tranzactiile cu masini vechi, cine va arunca la gunoi masina veche ca sa ia una noua?! Ei trebuie sa aiba grija ca "tu", cel care-ti schimbi masina la 3 ani, sa iti poti permite asta. Adica sa mai iei ceva pe masina veche...

EI NU GANDESC CA DEJA S-AU INMULTIT CAZURILE IN CARE MASINILE ADUSE DIN UE POT CIRCULA IN ROMANIA CATE 2 SAU 3 ANI (DUPA CAZ), IAR ACESTE MASINI(ESTE SI CAZUL MEU), NU PLATESC NIMIC STATULUI ROMAN, NADA.

SINGURUL DEZAVANTAJ ESTE ACELA CA NU POT SA MA APUC SA BAG BANI IN MASINA(DESI MI-AS DORI :blink: ).

PENTRU CINE VREA MAI MULTE DETALII S-AU SFATURI(S-AU AJUTOR) ASTEPT MAIL-URI PE YAHOO ACELASI ID CA SI PE ACEST FORUM

aceasta taxa si pt masinile deja existente in romania e in discutie deocamdata din cate stiu eu .Cei de la Uniunea europeana i au "somat " pe iubitii nostrii alesi ori sa renunte la taxa de inmatriculare pt masinile aduse din afara romaniei ori baga taxe si pt masinile cumparate din tara...halal conducatori !