Jump to content

intrebare achizitie F30

tutorial

Recommended Posts

Buna ziua!

Tot am cauat un F30, am gasit urmatoarele variante; as dori sa stiu daca merita ca si bani, mentionez ca ar fi prima masina SH pe care o cumpar de asta am emotii si doresc niste sfaturi;

Ma gandeam la un M paket dar sare de 40000 si mai mult de 37000 nu as vrea sa dau pe ea, desi poate si 40000 dar sa nu ajung sa platesc cu tot cu drumu in Germania 42-45000 euro ca mi se pare cam mult pentru un 3;

Mersi

http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/bmw-320d-sport-line-sport-a-sd-navi-komfort-head-up-rosenheim/178364065.html?useCase=SearchSession&lang=ro&pageNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&siteId=ROMANIA&features=XENON_HEADLIGHTS&features=NAVIGATION_SYSTEM&negativeFeatures=EXPORT&minMileage=5000&maxMileage=40000&categories=Limousine&interiorTypes=LEATHER&minConstructionYear=2012&tabNumber=1

http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/bmw-320d-sport-line-head-up-navi-prof-schiebedach-m%C3%BCnchen-karlsfeld/177038737.html?useCase=SearchSession&lang=ro&pageNumber=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&siteId=ROMANIA&features=XENON_HEADLIGHTS&features=NAVIGATION_SYSTEM&negativeFeatures=EXPORT&minMileage=5000&maxMileage=40000&categories=Limousine&interiorTypes=LEATHER&minConstructionYear=2012&tabNumber=1

http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/bmw-320da-sport-line-navi-prof-hud-klimaaut-leder-winsen-luhe/177478580.html?useCase=SearchSession&lang=ro&pageNumber=7&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&siteId=ROMANIA&features=XENON_HEADLIGHTS&features=NAVIGATION_SYSTEM&negativeFeatures=EXPORT&minMileage=5000&maxMileage=40000&categories=Limousine&interiorTypes=LEATHER&minConstructionYear=2012&tabNumber=2

• Like 1
  • Downvote 1

Spor la cautat.......toate variantele expuse de tine sunt cu km putini si foarte dotate,deci,care ar fi problema ?

Pai problema e daca merita ca bani!

Ca mi-au propus astia de la Bavaria ceva cum as vrea eu si cu discount ajung la 47000 euro, pai da-o in colo...pe un 320xd!!!! mi se pare nesimtit! In sensul ca desi as avea posibilitatea sa dau banii astia, cred ca m-ar bate Dumnezeu(vorba vine) sa "arunc" atat de multi bani pe un 3! totusi, sunt 184 cai nu e M3!

Sa zicem ca nu mi se pare firesc sa arunc atat de multi bani pe o masnina relativ mica si cu performante "decente", nimic mai mult!

Pretul vi se pare bun la masinile acelea? Asta vroiam sa stiu; inca ceva, daca ma duc cu banu cash la ei, se mai poate negocia, daca da cam cat sau cum merg lucrurile?

merita, nu merita, asta e pretu´care-l considera ei corect, daca n-o iei tu, o ia altu care crede ca merita, e foarte simplu.

50 miare, si tu tragi prima basina in ea, si mai e si bmw, pai ce mai vrei ?

daca nu, mai astepti 5 ani si-o iei cu 12mii,si aia e..

a, si alea la care te-ai uitat, sunt la dealeri d-astia mai sarmani, cauta si la dealer bmw sau reprez,.si-o sa vezi alte preturi...

Pai problema e daca merita ca bani!

Ca mi-au propus astia de la Bavaria ceva cum as vrea eu si cu discount ajung la 47000 euro, pai da-o in colo...pe un 320xd!!!! mi se pare nesimtit! In sensul ca desi as avea posibilitatea sa dau banii astia, cred ca m-ar bate Dumnezeu(vorba vine) sa "arunc" atat de multi bani pe un 3! totusi, sunt 184 cai nu e M3!

Sa zicem ca nu mi se pare firesc sa arunc atat de multi bani pe o masnina relativ mica si cu performante "decente", nimic mai mult!

Pretul vi se pare bun la masinile acelea? Asta vroiam sa stiu; inca ceva, daca ma duc cu banu cash la ei, se mai poate negocia, daca da cam cat sau cum merg lucrurile?

Eu ce sa mai zic,au fost 18.000 doar optionalele,si nu are HUD si nici Harman Kardon.......

Ce imi plac textele astea... :pirate:

Deci una noua e scumpa iar pretul e nesimtit. Una partial uzata (sh) are un pret mai bun :wacko:

De parca pretul pentru masina sh nu e e raportat si la pretul de noua al masinii...

Daca nu iti convine pretul pentru un 3-ar, cumpara un Renault sau o Skoda. Sau altele...

Nici eu n-am inteles chestia cu "nu-mi convine pretul"

Pai... cine te obliga sa ti-o cumperi? LOL.

Pai nu e deloc cost efficient sa iti iei un 320 cu 54000 euro cand iti poti cumpara 525xd cu 60-62000 euro la dotari similare; e simplu, ce e greu de inteles;

Si nu "imi convine pretul" pentru un 3-ar; cu tot ca as trage prima basina in ea; am tras in 3 bmw-uri pana acum si intr-un lexus....cu ce m-a ajutat! ah, plus intr-un 407(mare greseala!!!!!) si intr-un polo classic(si mai mare greseala);

Totul e vorba despre cost-effciency, si ce am vrut sa stiu cand v-am intrebat in topic era daca vi se pare cost-efficient acele 3 masini de care am intrebat;

Am trecut de perioada de 20 ani cand imi cumparam masina numai pentru ca "da bine", acum ma gandesc daca are rost sa dau suma respectiva de bani pe ea ori ba.

Ca sa ma intelegeti, daca as avea garaj mi-as cumpara un Boxter S si gata, poate chiar un Cayman; dar pe alea as da 47000 respectiv 60000 euro; tocmai despre asta vorbesc, un Cayman e 60-65000 euro si dai pe un 320xd 54000 euro? poate sunt eu nebun, dar mi se pare putin ridicol.

L.E. nici nu stia de site-ul asta, merci, foarte dragut

http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/porsche-cayman-3-4-s-black-edition-pdk-ranica-bg/178853149.html?useCase=SearchSession&lang=ro&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=20100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&siteId=ROMANIA&features=XENON_HEADLIGHTS&features=NAVIGATION_SYSTEM&negativeFeatures=EXPORT&minMileage=10000&maxMileage=40000&categories=Cabrio&categories=SportsCar&minConstructionYear=2011&tabNumber=1

http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/porsche-cayman-s-porsche-zentrum-freiburg-freiburg/160036500.html?useCase=SearchSession&lang=ro&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=20100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&siteId=ROMANIA&features=XENON_HEADLIGHTS&features=NAVIGATION_SYSTEM&negativeFeatures=EXPORT&minMileage=10000&maxMileage=40000&categories=Cabrio&categories=SportsCar&minConstructionYear=2011&tabNumber=1

Ultimul e mai ieftin cu vreo 500 euro decat un 320xd M Paket configurat de bine la Bavaria! No comment!(jantele sunt naspa si culoarea nu e ceai mai faina, dar...)

Edited by tutorial
  • Like 1
  • Downvote 1

Sunt nebuni care dau 40k euro pe timbre sau 5000 pe o masina de tuns iarba...

sunt alti nebuni care cumpara gume noi de 600 de euro la masina evaluata la 1000 cel mult...

Preturile alea de pe mobile inclusiv se negociaza si ele.. daca nu ca bani macar ca servicii.sau o combinatie de ambele.... o garantie extinsa, un set suplimentar de jante cu cauciucuri macar chestii de genul...

nici investitie nu e, nu e o masina clasica pe care acum dai 5k si in 10 ani se face 15, vei pierde bani cum iesi pe poarta la dealer.

e clar nu cumperi BMW doar sate duci din a in b, poti face asta si cu multe alte masini, mult mai ieftin.

numai tu, ca utilizator stii daca merita banii.

• Like 1

Ca o completare la cele mentionate mai sus,pana la urma daca iti doresti un F30 corect,cu dotari si km putini nu cred ca in momentul de fata vei gasi la un pret mai bun.Este inca o masina relativ nou aparuta,aproximativ 1 an,cat despre F10,deja apare facelift curand.Daca incepem sa comparam cu alte masini care pot fi cumparate cu aceea suma,atunci e gresit ales numele topicului.