Jump to content

vand adidasi puma bmw

Recommended Posts

da, stiu ca imi zicea la un moment dat ca marimile mici se vand primele, cu toate ca e ciudat. Banuiesc ca barbatii, in general, cumpara astfel de papuci, asadar marimile care se vand primele ar trebui sa fie chiar cele intre 42-45, sa zicem.

el, din cand in cand, are noroc si gaseste incaltaminte care sa-i placa si sa ii fie buna, la raionul de femei.

apropo, am mentionat ca e Moderator?

e posibil sa am si 39 dar s_au cam vandut alea mici

te arde romulus daca vede postul asta .Poate sare si Scoofy cu gura pe tine,comercial -Ia legatura cu "Userul Romulus".Lol. :thumbsup:

Edit:

Pt E63 n-ai nimic ?

Edited by Miha777

pune si tu o poza cu eticheta interioara, sa vedem si noi daca-s originali...

lu' similea nu-i place puma, d-aia e ofticat... pentru el adidas...

cum ar fi sa ma dau jos din bemweu cu bemveuri in picioare... dupa ce scot un picior il las cateva secunde ,il scot pe celalalt ,mai stau ... si apoi plec... ca in filmele americane cand coboara ala si scoate ciocata de piele de crocodil... :laugh:

Edited by umbrella

lol sunt adidas sau puma pana la urma?

oricum pretul e sf asa ceva costa cam £30 dar nu gasesc acuma exact cu bmw

in schimb modeul mai nou e vreo £50

http://www.amazon.co.uk/dp/B009DG3DZ6/ref=asc_df_B009DG3DZ613270337/?tag=hydra0b-21&creative=22134&creativeASIN=B009DG3DZ6&linkCode=asn&hvpos=1o2&hvexid=&hvnetw=g&hvrand=1483473857673836184&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=

romanul e nascut comerciant si are impresia ca toata lumea e cel putin la fel de imbecila

romanul e nascut comerciant si are impresia ca toata lumea e cel putin la fel de imbecila

nu am facut pe nimeni imbecil si nici nu cred as face_o vreoadata

produsul este nou pe piata(pana acum am vazut ferrari,bugati,goodyear dar este prima data BMW)

mie mi_a placut asa ca mi_am achzitionat o pereche

nu fac afacere din asa ceva , doar simplul fapt ca am crezut ca sunt amatori (pretul este cel din magazinul de unde i_am cumparat)

Edited by ionut1985

Dar tu nu faci afaceri aici, tu doar ajuti comunitatea sa se incalte cu niste bascheti foarte urati.

daca nu iti plac nu ii cumperi ,nu te oblig nimeni

eu mi_am cumparat si sincer sunt foarte comozi

si nu cred ca voi face afeceri vanzand adidasi dar gandesti cum vrei

Edited by ionut1985

mie mi_a placut asa ca mi_am achzitionat o pereche

nu fac afacere din asa ceva , doar simplul fapt ca am crezut ca sunt amatori (pretul este cel din magazinul de unde i_am cumparat)

daca sunt asa comozi de ce ii vinzi? :wacko:

sau vrei sa impartasesti cu noi comoditatea acestor bashcheti?

Edited by umbrella

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.