Jump to content

Cumpar diverse pentru E46 Coupe

Recommended Posts

Salut baieti, am achizitionat de curand un E46 Coupe M52TUB20 NFL si, ca orice pasionat, am o predispozitie pentru add-on-uri, asa ca ofer o lista cu ceea ce caut. Cine are ceva din lista, ma poate contacta.

Nari/Grila ShadowLine (Negre)

Pachet M-Tehnick I sau II (bara fata are prioritate, daca mai este si vopsita in Topaz Blue, are dubla proritate :D)

Jante 18 cu cauciucuri (astept ofertele voastre, nu ma indrept spre un styling anume, dar sa fie OEM)

Inele cromate ceasuri bord

Volan M cu comenzi

Stopuri Led

Faruri (ma intereseaza farul din dreapta fara lupa, marca Bosch, sau ambele faruri, dar cu lupe)

Oglinzi complete Coupe (discutam detaliile in functie de oferte)

Optional:

CD Player OEM (cu sau fara magazie, dar cu functia MODE)

sau

Navigatie 16:9 completa (sau o oferta buna pe varianta Dynavin)

Astept ofertele voastre si le apreciez doar pe cele cu preturi reale (a nu se intelege neaparat ieftine, dar nu supraevaluate).

Va multumesc anticipat!

Mariann, ramane cum am stabilit, pentru Luni seara!

Un week-end placut!

Casian

@radu_radu, mi-ai trimis un pm acum 5 minute in legatura cu Pachetul MTech, dar din pacate nu iti pot da reply din cauza unei erori stupide "Sorry, to send a private message you must have 1 posts", ceea ce e total aiurea, fiindca am destule posturi (dar nu inteleg de ce nu se contorizeaza).

ROG UN MODERATOR SA SE OCUPE DE ACEASTA PROBLEMA SI II MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU AJUTOR

Referitor la Kit-ul tau, ai specificat ca este de Facelift. Nu sunt sigur daca se potriveste, dar daca totusi intra pe masina mea, lasa-mi un pret si poate batem palma!

Edited by sabothor

Bara fata M tech 2 - 400lei (are 2 carapaturi,nimic grav,fara proiectoare)

Bara spate M tech 2 - 900lei (impecabila) cu tot cu senzori de parcare

navi mare 16/9 complet - 500e

far bosch - 200lei

0729926451

0767040634

Edited by CatalinM6

@Thanks Briz, o sa am in vedere si faptul ca se potrivesc de la NFL la FL si invers. Recunosc ca nu stiam si in cautarile mele ma opream strict la anunturile de NFL.

@Multumesc Catalin. Preturile sunt bune, dar mai astept putin, poate gasesc un Kit complet in culoarea mea (Topasblau/Topaz Blue). Daca nu, poate batem palma.

Ma tenteaza GRAV navigatia aia, dar deocamdata e la optionale si prefer sa ma ocup un pic de partea exterioara. Tinem legatura oricum, am numarul tau!

Faruri Bosch fara lupa am gasit la Mariann si daca nu apar altele cu lupa intre timp, le voi lua de la el luni seara.

ON TOPIC: Kit-ul poate fi si de M, nu neaparat Mtech.

Astept ofertele voastre!

Multumesc anticipat!

Edited by sabothor

• 2 weeks later...

Update la ce am gasit si ce imi mai trebuie:

Nari/Grila ShadowLine (Negre)

Pachet M-Tehnick I sau II (bara fata are prioritate, daca mai este si vopsita in Topaz Blue, are dubla proritate )

Jante 18 cu cauciucuri (astept ofertele voastre, nu ma indrept spre un styling anume, dar sa fie OEM)

Inele cromate ceasuri bord

Volan M cu comenzi

Stopuri Led

Faruri (ma intereseaza farul din dreapta fara lupa, marca Bosch, sau ambele faruri, dar cu lupe)

Oglinzi complete Coupe (discutam detaliile in functie de oferte)

Optional:

CD Player OEM (cu sau fara magazie, dar cu functia MODE)

sau

Navigatie 16:9 completa (sau o oferta buna pe varianta Dynavin)

Abia acum am vazut ca nu ai putut raspunde...Nu e pachet Mtech al meu. e pachetul OEM care vine pe facelift coupe.. la 300 de euro il dau cu totul (bari, praguri, proiectoare ) ca nu mai am loc in garaj.

Aici ai poze: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/124273-vand-bara-fataspate-praguri-e46-coupe-fl-oem/page__p__1837798#entry1837798

• 2 weeks later...