Jump to content

Am schimbat amortizoarele si de noi au iesit 70%

FANATIC

Recommended Posts

Eu cred ca trebuia sa te informezi mai bine inainte sa le cumperi. Eu in magazinul meu nu mai vand Monroe sub nici o forma. Sunt foarte proaste si am avut cazuri cand am fost nevoit sa le schimb clientului dupa doar 2 zile. Ca sa fiu sincer si pretul mi se pare destul de mare. Daca vrei ceva bun la preturi apropiate cauta Sachs, Bilstein sau KYB.

Daca esti interesat iti pot face o oferta foarte buna, vad ca esti tot din Pitesti.

Uite pot sa iti prezint situatia unui client cu un renault scenic de cand eram la chevrolet. A venit omul pt o verificare generala si test pe stand, iar amortizoarele au iesit putin peste 70%. Dupa ce le-a schimbat rezultatul testului indica o valoare de 80 si ceva %, insa comportamentul masinii era total diferit in bine.

Eu cred ca trebuia sa te informezi mai bine inainte sa le cumperi. Eu in magazinul meu nu mai vand Monroe sub nici o forma. Sunt foarte proaste si am avut cazuri cand am fost nevoit sa le schimb clientului dupa doar 2 zile. Ca sa fiu sincer si pretul mi se pare destul de mare. Daca vrei ceva bun la preturi apropiate cauta Sachs, Bilstein sau KYB.

Daca esti interesat iti pot face o oferta foarte buna, vad ca esti tot din Pitesti.

Eu sunt sigur ca exagerezi maxim.

Monroe este un mare nume in amortizoare. Nu mai sunt ele top of the top dar sa afirmi ca tu, vanzator de piese auto din Pitesti Romania nu mai vinzi Monroe sub nicio forma mi se pare maxima...

Am prieteni care au Monroe pe masina si e vorba de masini de offroad care ce-si iau, putini isi pot imagina. AU peste un an de zile de cand le au puse si merg super ok. Se numesc Monroe Adventure.

Orice amortizor de pe lumea asta, oricat de prost ar fi, tot tine mai mult de 2 zile... daca apare ceva in neregula, in mod evident alegerea lor e gresita si nu faptul ca s-ar defecta asa de repede.

Repet, nu sustin ca Monroe sunt mama si tata lor si confirm ca nu mai sunt ce erau candva dar totusi sunt niste amortizoare ok.

• Downvote 1

Si totusi exemplul lui FANATIC te contrazice. Sunt multe variabile si nu vad de ce as vinde un produs de care multi clienti de-ai mei n-au fost multumiti, cand pot sa le ofer la pret apropiat ceva mai de calitate.

Nu sunt cele mai ieftine.Urmatoarele sunt Sachs.Mai ieftine ca Monroe sunt o gramada.

Aveti ceva experiente cu schimbatul amortizoatrelor si dupa aceea facut test si iesit 98% sau ceva de genul ?Puteam sa iau Kayaba putin mai ieftin dar am ales Monroe.

din ce am auzit in service-uri sunt peste Monroe cam cele mai bune calitate pret (kayaba)

Cu Sachs am avut experiente groaznice. Poate erau chinezesti, in ziua de azi nu mai stii in ce sa ai incredere.

Cert e ca la test au iesit 50% si deja masina era barca rau.

Furnizorul ti le schimba doar daca au eficienta mai putin de 40% sau a curs uleiul din ele. Asta daca sunt indeplinite conditiile de baza: montate in service atuorizat si rezultatul scris al unui test de amortizoare care sa ateste eficienta.

Eficienta 100% nu o sa ai niciodata. Cum s-a mai spus, 70% as considera ca e relativ ok. Ar trebui sa simti ok suspensia.

Un amic si-a cumparat Bilstein B4, le-a montat de 1 an pe masina si acum dupa test au iesit intre 80 si 82% eficienta.

da, dar bilstein in DE da garantie de 100k km, si restul producatorilor doar 50k km, inclusiv la sachs, boge tc..

Asta in Germania, in Romania probabil ca garantia e diferita, daca exista.

Asta ar fi una.

In al doilea rand, bilstein sunt sensibil mai scumpe, cel putin din ce am vazut ca pret recent.

Prin 2008-2009 era diferenta de pret de 10 maxim 15 euro/bucata, insa acum, din ce am vazut pana acum, sunt binisor mai scumpe

In functie de model ajung si la 50 euro/amortizor diferenta de pret.

Ale mele ( bilstein B8) au deja binisor peste 60k km, si nu dau semne de oboseala, desi eu abia astept sa crape sa iau unele mai moi, de cand sunt in Romania ma sparg la rinichi...

Edited by DOMI