Jump to content

Accident pe Kiselef

foxy

Recommended Posts

Ei cum draq...nici la 1300 nu vezi asa ceva.

Da nu e degeaba renault...Asa ca morala e : Cumparati loganu ca macar nu va mai vine motorul peste picioare si merge luat la portbagaj dupa accident ca e incapator. :blink:

Poate e un feature. Asa cum la BMW, Mercedes iti cad pedalele in caz de accident, la Renault iti cade motorul  :blink:

189926[/snapback]

Ma simt ca in filmul ala vechi: " Acei oameni minunati si masinile lor zburatoare", filmul ala care aparea pe generic la " Cascadorii rasului"... :) :) :)

Cred ca asa sunt proiectate masinile moderne. Masina se dezintegreaza si pasagerii scapa la viteze rezonabile.

Aveti ceva toti cu Loganul asta. Sunt absolut convins ca e mai safe decat majoritatea BMW-urilor de pe forum. De la E34 in jos adica. Sper sa nu testeze nimeni siguranta masinii, dar asta e...

Cred ca asa sunt proiectate masinile moderne. Masina se dezintegreaza si pasagerii scapa la viteze rezonabile.

Aveti ceva toti cu Loganul asta. Sunt absolut convins ca e mai safe decat majoritatea BMW-urilor de pe forum. De la E34 in jos adica. Sper sa nu testeze nimeni siguranta masinii, dar asta e...

190184[/snapback]

Esti cumva loganist?

ai avea curej sa faci un "cioc" ca ouale de Pasti cu un bmw din acela care zici tu ca e mai slab ca loganul?

190184[/snapback]

de ex tu in logan si eu in unul din poza ca e dinainte de E34

Esti cumva loganist?

ai avea curej sa faci un "cioc" ca ouale de Pasti cu un bmw din acela care zici tu ca e mai slab ca loganul?

190197[/snapback]

Cati ani ai? Lasa, nu e nevoie sa imi raspunzi. Vezi in semnatura mea cat de loganist sunt. Eu te sfatuiesc ca atunci cand te faci mare si iti iei carnet sa incepi cu un Logan sau ceva similar. Sper sa faca asa parintii tai, mai copile. Pana atunci bafta la teza!

Aveti ceva toti cu Loganul asta. Sunt absolut convins ca e mai safe decat majoritatea BMW-urilor de pe forum. De la E34 in jos adica.

190184[/snapback]

aici cred ca ai cam dat cu *^# in fasole

cred ca daca dadea cineva cu loganul cum am dat eu cu un e23 (cum a pus gully o poza mai sus) cred ca nu ramanea nici (*^#^ de analize din el , iar eu nici macar nu am simtit nimic, nu mai zic ca nu am avut nimic... iar cei pe care i-am lovit (accidentul s-a produs din vina lor) erau.... vai mama lor, saracii de ei!!!

... acum depinde si in ce stare se afla masina.. si asta e adevarat

Edited by io's

190184[/snapback]

salut, sa fie mai safe loganul si decit e32 750 chiar si cu anisorii pe care i-a adunat? sper sa nu trebuiasca sa vad pe pielea mea, nu am nimic cu loganul :blink: , dar mi se pare hazardata afirmatia cu "majoritatea bmw-urilor de pe forum".

190184[/snapback]

Am vazut in fata la o spatatorie un e30 lovit frontal de o toanta cu logan. Vreau sa spun ca soferita s-a troznit bine de volan, si loganul arata ca dracu. Nici BMW-ul nu arata mai sexy, dar soferul din BMW, nu patise mare lucru. Nu as miza 100% ca Loganul ar fi mai "safe" decat oricare dintre BMW-uri. Apropos, pe soseaua dinspre Cluj spre Brasov, coliziune frontala dintre un e36 si un logan TAXI. Soferul din Logan a decedat... Cel din E36 a avut ceva coaste rupte... etc... :blink:

Masinile vechi si mari arata mai bine dupa accident pentru ca nu se deformeaza cum trebuie. Pasagerii preiau o mare parte din soc si asta nu e bine. Masinile se compara in aceeasi clasa nu in clase diferite oricum.

Eu am observat doar ca aveti ceva toti cu Loganul asta. Daca era asa prost nu il cumpara nimeni si gata. E simplu. Si nu vreau sa imi iau Logan, stati linistiti. Poate un E 90.

Masinile vechi si mari arata mai bine dupa accident pentru ca nu se deformeaza cum trebuie. Pasagerii preiau o mare parte din soc si asta nu e bine. Masinile se compara in aceeasi clasa nu in clase diferite oricum.

Eu am observat doar ca aveti ceva toti cu Loganul asta. Daca era asa prost nu il cumpara nimeni si gata. E simplu. Si nu vreau sa imi iau Logan, stati linistiti. Poate un E 90.

190454[/snapback]

ok, am o curiozitate,ce bmw-uri sunt in "colege" de clasa cu logan? sa pricep si eu ce ai vrut sa zici cu "majoritatea bmw-urilor de pe forum"...

ok, am o curiozitate,ce bmw-uri sunt in "colege" de clasa cu logan? sa pricep si eu ce ai vrut sa zici cu "majoritatea bmw-urilor de pe forum"...

190728[/snapback]

o intrebare foarte buna... nici mie nu-mi place loganul, dar nu am nimic cu cei ce au sau isi iau logan

Bine clasa e cam aiurea spus, ma refeream la dimensiuni si cred ca numai E30 se incadreaza. "Majoritatea" e iarasi mult spus, habar nu am care e proportia. Am reactionat si eu la disperarea anti-Logan a unora de pe aici.

Sunt oameni care nu isi pot permite sa intretina un BMW destul de vechi si nici nu au timp pentru asa ceva. La un buget chinuit in rate pe 7 ani probabil ca merita Loganul.

Si eu am avut E 30 pana de curand si l-am dat pentru ca ruginea in fata blocului. Oricum superba masina (era coupe), dar se tot stricau o gramada de mici chestii si nu am considerat ca merita o restaurare completa. Daca ma apuc de asa ceva o fac pentru o seria 6.

190184[/snapback]

vrei sa spui ca loganul e ma safe decat e12,e28, e23,e32,e21...etc...

uita-te la bmw-ul lui iulian518i ca sa observi....siguranta modelelor vechi....mai proaste ca loganul... :blink:

Sincer cand am postat am facut-o din dorinta de a arata ca viteza nu e buna dat fiind ca sunt unl din multii vitezomani ai tarii mi-a dat de gandit pentru 2-3 zile ca ar fi bine sa merg mai incet...dar au trecut cele trei zle cat tine o minune si mi-am revenit.

Legat de cat de sigur este un logan fata de un BMW asta ar trebuii discutat in afara acetui forum dat fiind ca foarte multi de aici isi vor exprima subiectiv (si pe buna dreptate) opinia in defavoarea marcii logan.