Jump to content

Accident pe Kiselef

foxy

Recommended Posts

Sincer cand am postat am facut-o din dorinta de a arata ca viteza nu e buna dat fiind ca sunt unl din multii vitezomani ai tarii mi-a dat de gandit pentru 2-3 zile ca ar fi bine sa merg mai incet...dar au trecut cele trei zle cat tine o minune si mi-am revenit.

Legat de cat de sigur este un logan fata de un BMW asta ar trebuii discutat in afara acetui forum dat fiind ca foarte multi de aici isi vor exprima subiectiv (si pe buna  dreptate) opinia in defavoarea marcii logan.

191049[/snapback]

poate unii o sa ma considere tradator dupa postul asta...dar cand loganul o sa fie mai sigur,mai stabil,mai fiabil,mai bun...etc decat orice bmw...repet orice bmw.... :blink: eu o sa fiu primul care o sa ma convertesc spre dacia club.... :)

poate unii o sa ma considere tradator dupa postul asta...dar cand loganul o sa fie mai sigur,mai stabil,mai fiabil,mai bun...etc decat orice bmw...repet orice bmw.... :blink:  eu o sa fiu primul care o sa ma convertesc spre dacia club.... :)

192280[/snapback]

nu cred ca te poate considera nimeni tradator in cazul asta... :) :) :)

Intr-un accident totul depinde de noroc, nu de stele si alte chestii, altii mor in Ferrari, Porsche, BMW, Mercedes, Audi masini full si altii supravietuiesc miraculos din accidente in care se aflau in masini vechi si fara nici un sistem de siguranta modern :blink: Totul tine de noroc sau cum vrea Dumnezeu :)

Intr-un accident totul depinde de noroc, nu de stele si alte chestii, altii mor in Ferrari, Porsche, BMW, Mercedes, Audi masini full si altii supravietuiesc miraculos din accidente in care se aflau in masini vechi si fara nici un sistem de siguranta modern :blink: Totul tine de noroc sau cum vrea Dumnezeu :)

193229[/snapback]

ca si off topic... stire la televizor: un individ a cazut de la 4000 m altitudine si nu s-a deschis parasuta; rani suferite: o fractura de picior. Tot incidentul a fost filmat de pe casca lui si a unui coleg cu care sarea...

Asta da noroc.

Cati ani ai? Lasa, nu e nevoie sa imi raspunzi. Vezi in semnatura mea cat de loganist sunt. Eu te sfatuiesc ca atunci cand te faci mare si iti iei carnet sa incepi cu un Logan sau ceva similar. Sper sa faca asa parintii tai, mai copile. Pana atunci bafta la teza!

190303[/snapback]

imi pare rau ca nu am vazut mai devreme raspunsul tau

oi avea tu 330 dar degeba........... :blink:

ma man esti varza daca te superi asha din 2 vorbe

e posibil sa fiu mai tanar ca tine mai p--ta verde dar fac pariu pe ce vrei tu ca stiu mai multe ca tine in materie de autoturisme

cate motoare si masini ai desfacut tu pana azi mai "copile"?

cate maini ai schimbat mai "adolescentule"?

si cate loganuri lovite ai vazut?

si oricum dupa parerea mea esti Loganist!

sigur ai 330?

:)

imi pare rau ca nu am vazut mai devreme raspunsul tau

oi avea tu 330 dar degeba........... :blink:

ma man esti varza daca te superi asha din 2 vorbe

e posibil sa fiu mai tanar ca tine mai p--ta verde dar fac pariu pe ce vrei tu ca stiu mai multe ca tine in materie de autoturisme

cate motoare si masini ai desfacut tu pana azi mai "copile"?

cate maini ai schimbat mai "adolescentule"?

si cate loganuri lovite ai vazut?

si oricum dupa parerea mea esti Loganist!

sigur ai 330?

:)

194718[/snapback]

http://www.euroncap.com/content/safety_rat...hp?id1=3&id2=15

Faza cu teza mi-a venit in minte cand am citit postul; tau. Asta e, dar se pare ca l-ai scris si tu la nervi, toti mai gresim :)

In rest, nu am nimic de dovedit. Semnatura mea e valabila si a mai fost si un E30 negru coupe acolo pana acum cateva luni. O frumusete. Hai ca suntem toti off-topic de departe.

193229[/snapback]

Si norocul are importanta lui, dar te-ai gandit cam la ce viteza are loc un accident unde e implicat un Ferrari, Porsche, BMW, Mercedes, etc si la ce viteza are loc un accident in care e implicat o Lada sau vreun Ford vechi?

ca si off topic... stire la televizor: un individ a cazut de la 4000 m altitudine si nu s-a deschis parasuta; rani suferite: o fractura de picior. Tot incidentul a fost filmat de pe casca lui si a unui coleg cu care sarea...

Asta da noroc.

193404[/snapback]

Poate a cazut intr-o zona impadurita si astfel caderea a fost partial amortizata...daca ateriza pe beton eu cred ca era bucati.