Jump to content

ulei motor Fuchs made in germany

Recommended Posts

Salut!Am primit de curand din Germania 10 litri de ulei fuchs "Titan SuperSyn longlife" 5W-40,l-am primit de la cumnatul meu,din ce spune el,acest ulei se pune in motoarele bmw direct din fabrica,practic cu acest ulei ies masinile bmw de pe poartile fabricii.Cumnatul meu de cand il stiu numai acest tip de ulei a folosit la masinile sale:Audi A6 si BMW E60 si tare il mai lauda,voi ce pareri aveti?Am atasat si doua fotografii sa vedeti despre ce este vorba.post-46628-0-49282200-1369486930_thumb.jpgpost-46628-0-66225100-1369486997_thumb.jpg

mai trebuie putin fuchs... :popcorn:

Glumeam, daca e "Long Life" de ce nu are norma LL 04 ci doar BMW 01, parerea mea e ca e doar un ulei din categoria a doua, si singura calitate e ca e facut in Germania, de fapt stai, ca scrie "Made in EU", ceea ca ma face sa ma indoiesc si de asta, e doar "German Technology"... :wacko:

Edited by gugulete

Nu stiti ma voi. Fuchs e un Castrol cu gust de paprika, sa fie iute sa fuga masina.

Acum fara gluma, Fuchs ca si uleiuri sunt bune, si in cutiile automate se poate pune, este similar cu cel Esso pentru GM-uri. Numai ca pe piata noastra nu sunt cunoscute.

Sint uleiuri ok, chiar daca nu sint asa promovate la noi ca si Mobil, Castrol sau altele. Exista multi fabricanti care fac uleiuri bune dar nu prea se stiu de ele. Divinol, Rheinol, Bardahl, Vapsoil si multe altele.

Eu personal folosesc in motorul meu un ulei Rheinol, este foarte ok iar pretul foarte bun.

Oricand as avea curaj sa folosesc si Titan Fuchs, parca as avea incredere mai mare in el fata de Castrol sau Mobil.

Glumeam, daca e "Long Life" de ce nu are norma LL 04 ci doar BMW 01, parerea mea e ca e doar un ulei din categoria a doua, si singura calitate e ca e facut in Germania, de fapt stai, ca scrie "Made in EU", ceea ca ma face sa ma indoiesc si de asta, e doar "German Technology"... :wacko:

Uleiurile LL04 au fost concepute in special pentru motoarele Diesel cu filtru de particule. Prin urmare acestea sunt mult mai putin aditivate fata de uleiurile care indeplinesc norma LL01. Acest lucru se vede clar si din fisele tehnice ale acestor produse.

Pentru motoarele pe benzina uleiurile LL01 ofera o protectie net superioara fata de cele LL04.

Ca sa te convingi singur, postez mai jos recomandarea BMW pentru F30 328i si 335i:

THE BMW 3 SERIES SEDAN.

OWNER'S MANUAL.

Approved oil types

Specification

BMW High Performance SAE 5W-30

BMW Longlife-01

BMW Longlife-01 FE